تغییر رنگ پارچه مبل

زمانی که بحث نوسازی مبل به میان می آید کمتر کسی به تغییر رنگ پارچه مبل فکر می کند چرا که ذهنیت بسیاری از مردم این چنین شکل گرفته است که وقتی مبل و پارچه مبلی فرسوده و دچار رنگ رو رفتگی می شود یا باید تعویض شود و یا تعمیر. البته تا حدودی نیز مردم حق دارند زیرا زمانی که پارچه مبل آسیب می بیند و دچار پارگی می شود چاره ای جز تعمیر مبل ، ترمیم و یا تعویض وجود نخواهد داشت اما تغییر رنگ پارچه مبل از آن دسته از روش های کم هزینه است که فرد در صورتی می تواند این روش را به کار گیرد که بافت پارچه مبل کاملا سالم باشد و تنها مشکل آن رنگ رو رفتگی باشد.

اسپری رنگ پارچه مبل دیجی کالا | اسپری رنگ مبل مخمل

همانطور که گفته شد بسیاری از مردم که اطلاعات کافی درباره روش های مختلف نوسازی مبل ندارند اصلا از وجود چنین روشی خبر ندارند چه برسد به این که در زمان نوسازی مبل هایشان به استفاده از این روش ارزان فکر کنند به همین دلیل ممکن است با خواندن تیتر “تغییر رنگ پارچه مبل” بخواهید از روش و چگونگی کار سر دربیاورید به همین دلیل در ادامه نحوه تغییر رنگ پارچه مبل را آموزش می دهیم.پیش از این که آموزش تغییر رنگ پارچه مبل را شروع کنیم بهتر است برای آگاهی کامل شما در این باره به سوال زیر پاسخ دهیم.
از چه رنگی برای تغییر رنگ پارچه مبل استفاده می شود؟
“رنگ گچ” مهم ترین و اصلی ترین چیزی است که باید در حین تغییر رنگ پارچه مبل تهیه کنید. رنگ گچ امکان تغییر رنگ پارچه مبل را فراهم می آورد همچنین از دیگر لوازمی که برای تغییر رنگ پارچه مبل باید در اختیار داشت می توان به قلموی رنگ، سنباده، بطری اسپری و واکس مبلمان اشاره کرد.

با دنبال کردن آموزش گام به گام تغییر رنگ پارچه مبل می توانید در منزل و با هزینه بسیار کمی به نوسازی مبل های خود بپردازید.

  • پیش از انجام هر کاری باید رنگ گچ را رقیق کنید چرا که با رقیق شدن رنگ گچ پارچه به طور کامل آن را به خود جذب می کند. برای رقیق کردن رنگ گچ می توانید به ازای هر یک پیمانه رنگ یک پیمانه آب اضافه کنید. توجه داشته باشید که با توجه به نوع رنگ اصلی، رنگدانه های درون رنگ و همچنین نوع پارچه مبلی تعیین کنید که میزان رقیق شدگی چقدر باشد. زمانی که رنگ گچ آماده شد برای اطمینان می توانید بخش کوچکی از پارچه را که جلوی دید نیست رنگ بزنید و مدتی صبر کنید و پس از مشاهده نتیجه تمام پارچه مبلی را با قلمو رنگ کنید.
    نکته: سعی کنید از دو قلمو برای تغییر رنگ پارچه مبل استفاده کنید. یک قلموی بزرگ برای پشتی و قسمت نشیمن مبل و از قلموی کوچک برای رنگ کردن قسمت های باریک و کوچک استفاده شود.
  • توجه داشته باشید که از همان ابتدا رنگ را به صورت ضخیم روی پارچه مبل نکشید بلکه فقط لایه نازکی از رنگ را روی پاچه بکشید و منتظر بمانید تا پارچه کاملا رنگ را جذب کند. یکی از روش هایی که می تواند رنگ را بهتر به خورد پارچه دهد این است که در هر نوبت رنگ کاری مقداری آب را روی پارچه مبل اسپری کنید البته مراقب باشید که به مقدار بسیار کمی عمل آبرسانی را انجام دهید نه اینکه پارچه را غرق آب کنید.
    حال اجازه دهید رنگ کاملا خشک شود. قابل ذکر است که اولین لایه رنگ تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی دارد پس سعی کنید تمام سطح پارچه را با رنگ پوشش دهید.
    به هیچ عنوان عجله نکنید و اگر حتی یک روز کامل خشک شدن رنگ طول می کشد صبر کنید.
  •  پس از خشک شدن رنگ نوبت به سمباده کشی می رسد. سمباده کشی سبب نرم شدن پارچه می شود البته فراموش نکنید که این کار را با ملایمت تمام انجام دهید تا رنگ زیادی از پارچه جدا نشود. پس از سمباده کشی گرد رنگ را از سطح پارچه پاک کنید.

سپس با توجه به تشخیص خود تعداد دفعات رنگ کاری و سمباده کشی را تکرار کنید و این کار را تا زمانی ادامه دهید که به بافت و پوشش مد نظر رسیده باشید اما توجه داشته باشید که در دفعات بعدی نیاز چندانی به رقیق کردن رنگ گچ نیست و همچنین لز

تغییر رنگ پارچه مبل و رنگ پریدگی پارچه از جمله اسیب هایی است که کلیه مبلمان را تهدید می کند. مواجه شدن با این مشکل می تواند شما را به سمت خرید و یا و تعویض پارچه مبل سوق دهد. در این مقاله به بررسی دلایل تغییر رنگ پارچه مبل و نحوه نوسازی ان خواهیم پرداخت.

پارچه مبل به عنوان عنصر تمام کننده و پوشش دهنده سطح مبلمان نقش بسزایی در ماندگاری و زیبایی ان دارد. بیشترین اسیب ها نیز متوجه این بخش از مبلمان شما خواهد بود.

به نقل از چوبین پارس در صنعت مبلمان از انواع و متریال مختلفی جهت تولید مبل استفاده می شود. جالب است بدانید که همه روزه بر نوع و طرح های مبلمان افزوده می شود. استفاده از متریال و پارچه های مرغوب یک اصل اساسی مطرح در این حوزه می باشد.

در حال حاضر به دلایل مختلفی صورت می گیرد که یکی از مهمترین دلایل ان تغییر رنگ پارچه مبل به مرور زمان است. مهمترین اقدامی که جهت کاهش هزینه های می توانید انجام دهید خرید مبل تولید شده از بهترین متریال و پارچه مبلی می باشد.

تغییر رنگ پارچه مبل یکی از اقداماتی است که در جهت نوسازی مبل در کارگاه تعمیرات مبل هیواد صورت می گیرد. در حالت کلی رفتار افراد در مواجه با با فرسودگی مبل به سه دسته تقسیم می شود.

دسته اول کسانی هستند که فرسودگی مبل سبب دلزدگی انها شده و سریعا مبل ها را کنار گذاشته و به سراغ خرید مبل نو می روند. اگر چه اینکار سریع و راحت است اما هزینه بسیار بالایی نیز به همراه دارد.

دسته دوم کسانی هستند که با شرایط مبل خود را وفق می دهند و با استفاده از روش های مختلفی سعی در کمرنگ نمودن اثار کهنگی و فرسودگی دارند. نداشتن شرایط مالی مناسب و عدم اگاهی از مزایا و هزینه های تعمیرات مبل و تعویض پارچه مبل می تواند از دلایل این تصمیم باشد.

دسته سوم افرادی هستند که به کیفیت و زیبایی مبل خود حساس هستند و سریعا به سراغ بازسازی و اصلاح ایرادات مبل خود می روند. امروزه کارگاه ها و مراکز فراوانی جهت ارائه انجام خدمات مد نظر مشتریان در حال فعالیت هستند.

دلایل تعییر رنگ و فرسودگی رنگ پارچه مبل

رویه مبلمان به دلیل اینکه بیشترین ارتباط را با محیط اطراف دارد، بیشتر از سایر بخش های ان در معرض اسیب قرار می گیرد. فرسودگی و رنگ پریدگی پارچه مبل از جمله این اسیب ها است.

عوامل محیطی و گذر زمان میتوانند سبب بروز این ایراد بر روی پارچه مبلمان باشند. درجه کیفیت پارچه مبل نقش بسزایی در تغییر رنگ و فرسودگی رویه مبل دارد و این اسیب در رویه های درجه یک کمتر مشاهده می شود.

قرار دادن مبلمان در معرض تابش مستقیم نور خورشید می تواند سبب تسریع فرسودگی و رنگ پریدگی رویه مبل شما شود. محل قرار گیری مبلمان در محیط داخلی خانه بسیار حائز اهمیت است.

مبلمانی که در محیط های پر رفت و امد قرار دارند در معرض اسیب های بیشتری هستند. لکه و کثیفی ها نیز می توانند پارچه مبل را از فرم اولیه خود خارج کنند. نظافت و نگهداری مداوم از مبل می تواند خطر اسیب های احتمالی را کاهش دهد.

پارچه مبل انواع مختلفی دارد که هر کدام از انها نکات نگهداری و مراقبتی خاص خود را داشته و هر کدام از انها مقاومت متفاوتی در برابر عوامل طبیعی و رنگ پریدگی دارند.

تغییر رنگ رویه مبل با شستشوی مواد شیمیایی نامرغوب

همانطور که همه ما می دانیم نگهداری و نظافت مبلمان مسئله بسیار مهمی است که طول عمر مفید ان را تعیین می کند. شستشوی پارچه مبل یکی از روش های موثر بر حفظ و نگهداری مبلمان است.

مواد شوینده مختلفی وجود دارد که با استفاده از انها می توانید به شستشوی پارچه مبل خود بپردازید. اما باید به خاطر داشته باشید که پارچه مبل بسته به نوعی که دارد با هر شوینده ای سازگار نمی باشد.

مرحله شستشو پارچه مبل به علت حساسیت بالا باید با دقت و بررسی اولیه انجام گیرد. شستشوی نامناسب و استفاده از مواد شیمیایی نامرغوب باعث تغییر رنگ پارچه مبل و از بین بردن جلوه ان می شود.

گاهی شاید لازم باشد برای از بین بردن لکه چایی و قهوه دست به کار شوید و از پاک کننده های قوی استفاده کنید. مشکل زمانی اغاز می شود که بدون توجه به دستورالعمل پاکسازی ان باعث پخش شدن لکه بر روی پارچه مبل شوید.

نوسازی مبلمان توسط تعییر رنگ و رنگ کاری پارچه مبل

رنگ کاری پارچه مبل یک روش و راه حل ارزان قیمت برای نوسازی مبلمان در کارگاه های تعمیرات مبل و تعویض پارچه مبل می باشد. این روش را می توان در موارد جزئی در محل انجام داد.

در مواقعی ممکن است که مبل از استحکام بالایی برخوردار باشد اما رویه ان رنگ و جذابیت اولیه را نداشته باشد. جهت نوسازی مبلمان بهترین و مناسب ترین پیشنهاد رنگ امیزی پارچه های ان است.

رنگ کاری پارچه مبل دانش فنی و تجربه بالایی را طلب می کند زیرا این عمل بدون شناخت دقیق از انواع رنگ و پارچه مبل ممکن نخواهد بود. برخی از پارچه ها به رنگ های خاصی حساس بوده و عمل رنگ کاری بی فایده خواهد بود.

رنگ کاری پارچه مبل دارای مراحل مختلفی است که باید به صورت کاملا اصولی صورت گیرد تا به مرور زمان رنگ ان دوباره از بین نرود. همچنین برای رنگ کاری های جزئی باید دقت شود تا با سایر قسمت های پارچه در تضاد نباشد.

نحوه نگهداری و مراقبت از رنگ پارچه مبل

برای نگهداری از پارچه مبلمان روش های مختلفی وجود دارد که مرسوم ترین انها استفاده از کاور می باشد. کاور مبلمان دارای انواع پارچه ای و ژلاتینی است که بسته به سلیقه مشتریان مورد استفاده می گیرد.

کاور می تواند لکه و گرد و غبار را به خود را جذب نماید و از نفوذ انها به عمق پارچه جلوگیری نماید. اما برای روزهایی که میهمانی دارید و در زمان استفاده این روش چندان کارایی ندارد.

شاید سوال پیش بیاید که موثرترین راه حل برای حفظ رنگ و جلوه پارچه مبل چیست؟ برای حفظ و نگهداری از رنگ پارچه مبل باید نوع پارچه ان نیز مورد توجه قرار گیرد. پس از ان باید به صورت دوره ای و منظم به نظافت مبلمان بپردازید و برای استفاده از مواد شیمیایی نکات مصرف را مد نظر داشته باشید.

  • سپتامبر 3, 2020ومی ندارد به سطح پارچه آب اسپری کنید.
  •  پس از پشت سر گذاشتن تمامی مراحل فوق حال نوبت به واکس زدن پارچه مبلی می رسد. واکس سبب تثبیت رنگ شده و از پارچه رنگ شده محافظت می کند.

جهت مشاوره و انجام خدمات تخصصی تعمیرات مبل در هر کجای تهران کافیست با شماره تماس های 09191106634 _ 02166244516 در ارتباط باشید.