روش نصب خانه های پیش ساخته

روش اجرای ساختمان پیش ساخته

زمانی که هریک از ما برای دریافت خدمتی از سوی یک شخص یا مجموعه هزینه ای را پرداخت می کنیم ، آشنایی با نحوه انجام کار و نظارت بر تمامی مراحل آن را حق طبیعی خود می دانیم . لازم به ذکر است که این نوع طرز فکر تا جایی عملی و منطقیست که اسباب مزاحمت اپراتور یا کارکنان طرف قرارداد را فراهم نکرده و به روند انجام کار لطمه ای نزند . ساخت به عنوان یکی از اموری که کارفرما هزینه قابل توجهی در آن پرداخته است ، از آن دست فعالیت هاییست که افراد مختلف به مشاهده امور آن از نزدیک علاقه مند بوده و در پی یادگیری نکات مفیدی می باشند .

ساختمان

در بسیاری از امور ، نظارت به آموختن مطالب پرکاربرد و مفید منجر شده و در مواقعی انسان را از مراجعه مجدد به یک کارشناس بی نیاز می کند ، اما در مواردی نه تنها به کار بستن این تجارب عملی نیست ، بلکه امکان مشاهده آن نیز میسر نمی باشد . حضور نفرات پرتعداد در سایت برپایی یک  نیز به عنوان یکی از این امور برای افراد غیر مسئول شدنی نیست ، لذا قصد داریم تا با ارائه توضیحاتی درباب روش اجراي  تا حدودی حس کنجکاوی علاقه مندان را سیراب کنیم . ساخت پی و ریشه های ساختمان قدم اول ساخت هر سازه می باشد .  در برابر سازه های سنتی دارای وزن بمراتب کمتریست . وجود ستون های سبک ، طاق تیرچه بلوکی یا ضربی و بتن سبک بکار رفته در دیواره ها از جمله عواملیست که سبب می شود نیروی زیادی به فونداسیون وارد نشده و احداث بستری عمیق ضرورتی نداشته باشد .

در گام بعدی ، ساختمان مد نظر با توجه به سلیقه کارفرما ، صلاحدید مهندس مربوطه و شرایط جغرافیایی محل احداث ، تحت یکی از دو روش اسکلت فلزی سبک ( L.S.F ) یا اسکلت فلزی ورق آهنی ( پروفیل تو خالی) ساخته می شود . این دو روش تشابه بسیاری به یکدیگر دارند ، چراکه اجزای سبک هر دو (ستون ها ، دیواره ها ، سقف ، کف) در کارخانه ساخته شده و در محل احداث به کمک پیچ و مهره به یکدیگر متصل می شوند و تنها تفاوت آن ها در مواد سازنده اسکلت می باشد . انتقال این سخت افزار به محل نصب نیز یکی از نکات جذاب و قابل توجه ساخت  می باشد ؛ در هنگام آماده سازی این محصول ، پس از تولید ملزومات ساختمان ، هر جز با ترتیبی خاص بسته بندی و نامگذاری می شود تا کارگران نصب در تشخیص و نصب آن ها دچار اشتباه نشوند .

سقف این ابنیه در هر طبقه به کمکی بستری از فولاد ساخته و با کمک بتن سبک پر می شود . این عرشه بتنی که با ورق های گالوانیزه ساخته شده است ، به کمک گل میخ های متعدد «دال» نگهداری می شوند ، عملی که منجر به پخش شدن بار سقف و کاهش خطر فروپاشی آن می شود . دیواره  نیز به عنوان عضو بعدی سازه توسط پانل های پلی اورتان ساخته می شوند ، ماده ای که به دلیل وزن کم خود ، بار مرده بنا را کاهش می دهد ، انتقال اگر می خواهید با مراحل ساخت ویلاهای پیش ساخته آرین سازه آشنا شوید و یا در حال ساخت ویلا هستید و نمی دانید این روند چه مدت طول خواهد کشید، توصیه می کنیم که این مقاله را تا پایان بخوانید تا پاسخی برای تمام سوالات خود دریافت کنید.

زندگی در آپارتمان های کوچک شهرهای بزرگ باعث شده است که بسیاری از مردم دنبال جایی برای استراحت و تفریح باشند. ویلا های پیش ساخته ای که در خارج از شهرها، باغ ها و در شهرهای شمالی ساخته می شوند معمولاً برای دو نیاز تفریح و آرامش ساخته می شوند. آیا می دانید مراحل ساخت ویلاهای پیش ساخته چه چیزی را در بر می گیرد و چگونه است؟

مروری بر مراحل ساخت ویلاهای پیش ساخته

گام اول — طراحی

  • مقاومت در برابر انواع آب و هوا مانند باران ، باد، برف
  • مقاومت در برابر زلزله و بارهای مختلف (زنده، مرده)
  • رعایت فاصله های ستون باربری از یکدیگر
  • ضخامت ورق و نوع ستون ها و تیرها

طراحی اسکلت در ساخت ویلای پیش ساخته با این نرم افزار ویژه انجام می شود که در آن تمام نیروهای کناری مطابق با استانداردهای جهانی محاسبه و طراحی می شوند. دستگاه های پانچ و مسیر آن آماده اجرا هستند. تمام حفره های اتصال روی پایه و نقشه

 مرحله دوم – فوندانسیون:

مرحله اصلی در ساخت ویلا پایه و اساس ویلا است. اجرای فوندانسیون تا حد زیادی به طراحی طرح اولیه بستگی دارد. اسکلت بر اساس طرح معماری طراحی شده است و پایه باید بر اساس آن گذاشته شود. در واقع هر جا که دیوار وجود دارد باید پی وجود داشته باشد و دیوار روی آن قرار بگیرد. سپس به فوندانسیون متصل گردد.

جهت آگهی از قمیت و سفارش انواع کانکس های ویلایی، کلبه چوبی(کلبه سوئیسی و سوئدی) و خانه های پیش ساخته با شماره 09126031001 در تماس باشید.

ساختمان

مرحله سوم – ساخت اسکلت:

1) دیوار: در ساختار پیش ساخته، اندازه دقیق دیوارها داده می شود و در آن دهانه ها و اندازه کامل درها و پنجره ها محاسبه می شوند دیوار بخش اصلی سازه است. زیرا دیوارها بارهای جانبی را تحمل می کنند. دیوارها در ساختار برخی از انواع سازه ها مانند سازه های LSF تو خالی هستند و این شکاف را می توان با عایق پر کرد. دیوار در یک سازه سبک وزن شامل یک دیوار باربری و دیوار غیر باربری است و این بر طراحی و تولید سازه تأثیر می گذارد. زیرا دیوار باربر از بار روی طبقات و سقف ها پشتیبانی می کند. دیوار های غیر باربر برای پارتیشن بندی و جداسازی فضا استفاده می شود.

2) سقف: دو نوع سیستم سقف در ساخت ویلا وجود دارد: سقف صاف و شیب دار. هر دو در مراحل ساخت ویلاهای پیش ساخته قابل اجرا هستند. شما می توانید هر دو آنها را اجرا کنید. در دیگر سقف های شیب دار، لازم نیست هیچ زیر سازی انجام دهید و شما فقط سقف را نصب می کنید. در مورد سقف صاف نیز، پس از نصب سازه خرپا تخت بر روی آن عرشه فولاد و بتن اجرا می شود . بار که بر روی آن می افتد محاسبه و قابل اجرا است و در آن لغزشی وجود ندارد.

مرحله 4 – پوشش های خارجی و داخلی در ساخت ویلا

عایق دیوار

در ساخت ویلاهای پیش ساخته می توان از عایق های زیادی برای عایق کاری دیوار استفاده کرد. به دلیل نوع چگالی حرارتی که دارد و هزینه آن، از عایق تخت ساخته شده و از پشم سنگ تخت با چگالی 80 نیز استفاده می شود. هم عایق خوبی است و هم مقرون به صرفه است و همچنین نقش مهمی در صرفه جویی در انرژی دارد.

دیوارهای خارجی

نمای بیرونی : پانل های سیمانی فیبری نسل جدیدی از مصالح ساختمانی هستند که در طول دو دهه گذشته به طور گسترده در سطوح داخلی و بیرون ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند. این پانل ها بر روی سازه های فلزی گالوانیزه نصب شده اند و نقش یک دیوار را در تمام کاربردها ایفا خواهند کرد. نمای بیرونی ویلای پیش ساخته به دو روش ساخته می شود: نمای سنتی و نمای پیش ساخته.

دیوارهای داخلی

پوشش های داخلی دیوارها و سقف ها بیشتر از پانل های گچی ساخته شده اند، و در داخل آن از عایق برای دیوارهای پلی استایرن داخلی با ضخامت های مختلف استفاده می شود.

  • پانل های گچی
  • پانل سیمانی
  • پانل های چوبی (MDF)

در سازه های پیش ساخته ، هم به دلیل عایق کاری و هم به دلیل سرعت و سبکی ساختمان اغلب از پانل های گچی برای پوشاندن سقف و دیوارها استفاده می شود.

مرحله 5 – تاسیسات الکتریکی و مکانیکی در ساخت ویلا

مکانیک

لوله کشی تاسیساتی از لوله سوپر پایپ و پی وی سی فشرده ساخته شده است. بسته به بودجه کارفرما از یک سیستم پکیج یا بخاری یا گرمایش مرکزی استفاده می کند.

تاسیسات الکتریکی

تاسیسات الکتریکی در ساخت ویلا عبارتند از: سیم کشی روشنایی، سوکت های برق، تابلو برق، تلفن هایی که به راحتی در این نوع ساختمان قابل دسترس هستند. هیچ فرقی با ساختمان های سنتی ندارد. تنها تفاوت آن سهولت در انجام است.

مرحله 6 – درب ها و پنجره ها در ساخت ویلا

درب: استفاده از درب های چوبی، فلزی، آلومینیومی، ضد سرقت، ام دی اف، HDF، درب UPVC در ساخت ویلا

پنجره: در ساخت ویلا از انواع پنجره های آلومینیومی دو جداره استفاده می شود.

دیگر مراحل ساخت ویلاهای پیش ساخته

اجرای اجزای دیگر در ساخت ویلاهای پیش ساخته مطابق با ساختارهای سنتی است. کابینت ها، کف ها، نماهای بیرونی و داخلی، پکیج ها و رادیاتورها مانند سایر سازه ها اجرا می شوند. در مراحل ساخت ویلاهای پیش ساخته می توان فضاهایی مانند پله ها و فضاهای داخلی کابینت ها با سازه LSF را نیز ساخت. این فضاها تنها بعد از اجرا باید پوشش داده شوند. این کار موجب سرعت در نازک کاری می شود.

ویدیو ساخت کلبه های پیش ساخته در youtube

ن ساده و آسان کرده ، در نتیجه سرعت انجام کار را افزایش می دهد ، به دلیل ضخامت کم فضای داخلی سازه را اشغال نمی کند و در نهایت به دلیل ساختار عایق گونه خود ، مانع از انتقال حرارت و صدا به داخل ساختمان می شود . رد شدن لوله های آب ، گاز ، سیم های برق و تلفن و سایر ملزومات یک ساختمان زیر نمای داخلی و اصطلاحا به صورت «توکار» انجام می پذیرد ، برای پوشش این ادوات نیز از پانل های pvc و کناف استفاده می گردد ، موادی که زیبایی  را دو چندان می کنند.

‫3 دیدگاه ها

  1. مقاله‌ت واقعا مفید بود! توضیحات مرحله به مرحله درباره ساخت ساختمان‌های پیش‌ساخته رو خیلی راحت فهمیدم. از طراحی تا نصب، همه چیز رو به خوبی توضیح داده بودی. حالا خیلی بهتر می‌دونم این پروسه چطور پیش می‌ره. دمت گرم!

  2. ممنون از توضیحات کامل و جامع! به خصوص قسمت‌هایی که به تفاوت‌های روش‌های مختلف ساخت و تأسیسات الکتریکی و مکانیکی اشاره شده بود، خیلی جالب و کاربردی بود. این مقاله به خوبی تفاوت‌های ساخت ویلای پیش‌ساخته و سنتی رو نشون می‌ده و برای کسی که به این حوزه علاقه‌منده، خیلی مفیده

  3. عالی بود! مقاله‌ی شما مراحل دقیق ساخت ویلاهای پیش‌ساخته رو به خوبی توضیح داده. از طراحی اولیه و فونداسیون گرفته تا ساخت اسکلت و نصب پوشش‌ها، همه چیز به وضوح بیان شده. این اطلاعات به کسانی که قصد ساخت ویلا یا علاقه‌مند به فرآیند ساخت هستند، خیلی کمک می‌کنه تا درک بهتری از مراحل مختلف داشته باشن