روشهای حل مشکل پرینتر و پیام Port in use
یکی از ارورهایی که ممکن است در فرآیند پرینت با آن مواجه شوید، پیام خطای Port in use, please wait به معنی پورت در حال استفاده است، لطفاً صبر کنید است. برای حل کردن مشکل میتوان روشهای نرمافزاری مثل بروزرسانی درایور و استفاده از ابزار عیبیابی خودکار را امتحان کرد.
یکی از روشهای احتمالی نیز تغییر پورت به صورت دستی است. در ادامه به چند راهکار برای پیام خطای Port in use, please wait در ویندوز اشاره خواهیم کرد.
استفاده از ابزار عیبیابی و تعمیر پرینتر
برای حل کردن این مشکل میتوانید از ابزار عیبیاب پرینتر در ویندوز ۱۰ استفاده کنید. برای دسترسی به این ابزار، ابتدا با کلید میانبر Win + I اپلیکیشن تنظیمات را اجرا کنید. سپس روی Update & Security و گزینهی Troubleshoot در ستون کناری کلیک کنید. در سمت راست گزینهی Printer برای اجرا کردن ابزار عیبیابی و تعمیرات خودکار تنظیمات پرینتر در نظر گرفته شده است.
نصب و بروزرسانی درایور پرینتر
اگر ابزار عیبیابی پرینتر مشکل را شناسایی یا حل نمیکند، میبایست پورت صحیح را برای اتصال پرینتر پیکربندی کنید. اما قبل از این کار، بهتر است درایور صحیح و بروز را نصب کنید. به خصوص در مورد پرینتری که تاکنون به سیستم فعلی متصل نشده است.
اولین گام این است که درایور پرینتر را آناینستال کرده و سپس نسخهی صحیح و بروز را از وبسایت سازنده متناسب با نسخهی ویندوز و نگارش ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی ویندوز، دانلود و نصب کنید. توجه کنید که برای حذف کردن درایور، میتوانید از Device Manager استفاده کنید.
سه روش دسترسی به Device Manager در ویندوز ۱۰
بررسی پورت ارتباطی پرینتر در ویندوز
برای انتخاب کردن پورت به صورت دستی، در منوی استارت ویندوز ۱۰، عبارت Drivers and Printer s را جستجو کنید و روی اولین نتیجه کلیک کنید. به این ترتیب بخشی از Control Panel ویندوز باز میشود. البته میتوانید مستقیماً در کنترل پنل این بخش را پیدا کنید.
در لیست وسایل متصل شده، پرینتر مشکلدار را پیدا کرده و روی آن راستکلیک کنید و گزینهی Printer properties را انتخاب نمایید.
و در پنجرهای که باز میشود، روی تب Ports کلیک کنید. در این تب میتوانید لیستی از پورتها را مشاهده کرده و مدیریت کنید. به پورت ارتباطی توجه کنید، میبایست پورت ارتباطی با پورتی که استفاده کردهاید یکسان باشد. به عنوان مثال اگر پرینتر با کابل USB متصل شده، میبایست در نام و توضیحات پورت، از USB یا DOT 4 یاد شده باشد.
در مورد پرینترهایی که در شبکه هستند و به صورت بیسیم یا از طریق کابل LAN ارتباط برقرار شده، طبعاً کلمهی WSD یا Network یا IP در توضیحات ذکر میشود.
اگر پورت اشتباه به نظر میرسد یا چند گزینه مشابه مشاهده میکنید، یکی دیگر از موارد را تیک بزنید و روی OK کلیک کنید تا تنظیمات جدید اعمال شود. سپس از نو برای پرینت کردن داکیومنت تلاش کنید.
در پایان یادآوری میکنیم که خالی کردن صف پرینت فایلها ممکن است مشکلات پرینت نشدن برخی فایلها را به سادگی برطرف کند. برای اطلاعات بیشتر به مقالهی زیر رجوع کنید:
نحوه حل مشکل پرینت به دلیل گیر کردن فایل در صف پرینت
سیارهی آیتی
تا به حال با ارور Fix USB Device Not Recognized بعد از متصل کردن یک فلش، کیبورد، دوربین یا… برخورد کرده اید؟ این پیام کاربران بسیار زیادی را هنگام اتصال یک دستگاه درگیر خود کرده و در برقراری ارتباط بین دستگاه و کامپیوتر اختلال ایجاد می کند. اعلان Fix USB Device Not Recognized در ویندوز نشان می دهد مشکلی در اتصال usb رخ داده در این مقاله از میزبان فا مگ می خواهیم روش های حل مشکل Fix USB Device Not Recognized در ویندوز را شرح دهیم.
روش های حل مشکل Fix USB Device Not Recognized
بعد از امتحان تمامی یا یکی از مراحل زیر این مشکل برای شما حل می شود و اگر حل نشد به احتمال بسیار بالا مشکل سخت افزاری می باشد و باید برای تعمیر آن اقدام کنید. در ادامه 7 روش برای حل مشکل عدم اتصال usb ارائه خواهیم نمود.
1. خاموش کردن و جدا کردن برق کامپیوتر
شاید عجیب باشد اما بسیاری از کابران با انجام این کار موفق به حل مشکل Fix USB Device Not Recognized شده اند! خاموش کردن به تنهایی برای این روش جواب نمی دهد بدلیل اینکه لب تاب ها و کامپیوتر های جدید به صورت کامل خاموش نمی شوند و برای ریموت شدن و روشن شدن سریعتر مقداری برق در مدار نگه می دارند. به همین دلیل شما برای حل این مشکل باید حتما سیستم را به کلی از برق بکشید. سپس مجددا وضعیت اتصال usb به کامپیوتر را چک کنید.
2. آپدیت کردن درایور متصل شده
یکی دیگر از روش های حل مشکل نخواندن فلش مموری، آپدیت کردن درایورها است. برای آپدیت درایور ها و اهمیت آن که به صورت جداگانه مقاله ای برای شما نوشته ایم آپدیت می تواند موجب رفع اعلان Fix USB Device Not Recognized برای شما بشود. شما می توانید با آپدیت درایور ها از طریق ویندوز یا برنامه های سوم شخص آپدیت کنید.
3. ریستارت کردن سیستم و جداکردن تمامی USB ها
ریستارت کردن، روش دیگری برای حل ارور شناسایی نشدن دستگاه های متصل با USB می باشد که باید قبل از بالا آمدن سیستم هیچگونه یو اس بی به سیستم خود متصل نکرده باشید. در واقع می بایست بعد از بالا آمدن و ریستارت کردن سیستم usb را متصل کنید. بدین ترتیب ممکن است مشکل خوانده نشدن USB توسط ویندوز رفع گردد.
4. خاموش کردن پورت های USB
در روش بعدی برای حل پیغام Fix USB Device Not Recognized می توانید پورت های یو اس بی را همراه سیستم خاموش کنید. برای اینکار کافیست مرحال زیر را دنبال نمایید:
- وقتی کامپیوتر usb را نمی شناسد به برنامه Device Manager بروید. (روی استارت منو کلیک راست کنید.)
- قسمت Universal Serial Bus controller’s را باز کنید.
- تمامی گزینه هایی که Hub دارند را بازکنید و روی change settings کلیک کنید.
- به تب Power Management آنها مراجعه نموده و گزینه Allow the computer to turn off this device to save power رادرحالت غیر فعال قرار دهید.
- سپس سیستم خود را ریستارت کنید. اکنون وضعیت خوانده شدن USB را بررسی نمایید.
5. اتصال مستقیم USB به کامپیوتر
گاهی اوقات ما برای داشتن تعداد پورت یو اس بی بیشتر از HUB ها استفاده می کنیم و ممکن است همین هاب عامل خوانده نشدن فلش مموری در کامپیوتر یا همان ارور Fix USB Device Not Recognized در ویندوز باشد. برای همین بهتر است از اتصال مستقیم به کامپیوتر به جای Hub استفاده کنیم.
6. کمک گرفتن از سیستم خطایابی ویندوز یا Troubleshooting
وقتی کامپیوتر usb را نمی شناسد می توانید از قابلیت windows troubleshoot کمک بگیرید. این امکان برای شناسایی اغلب مشکلات ویندوز مورد استفاده قرار می گیرد. حالا برای رفع مشکل نخواندن فلش مموری در کامپیوتر مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:
- فلش یا دستگاه مورد نظر را به کامپیوتر متصل کنید.
- روی آیکون USB پایین صفحه کلیک کنید.
- سپس روی گزینه Devices and printers کلیک نمایید.
- در مرحله بعد روی دستگاه مورد نظر کلیک راست کنید سپس گزینه troubleshoot را بزنید.
- اگر ویندوز شما نسخه 10 باشد سیستم به صورت نیمه اتوماتیک آن را تعمیر می کند.
- اگر ویندوز شما 10 نباشد کافیست گزینه Recommended را انتخاب کنید.
اکنون باید به صورت اتوماتیک مشکل عدم شناسایی USB در ویندوز شناسایی و رفع گردد.
7. تعمیر فلش مموری که ویندوز نمی شناسد
لغو نصب یا همان uninstall کردن درایور های مربوط به دستگاهی که شناخته نمی شود می تواند یکی از بهترین و کاربردی ترین راه ها برای تعمیر کردن دستگاه هایی باشد که توسط ویندوز شناسایی نمی شوند. برای لغو نصب درایو ای که شناخته نشده کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:
- روی My computer یا My PC کلیک راست کنید.
- سپس گزینه Device Manager را انتخاب کنید.
- در مرحله بعد به دنبال درایور هایی بگردید که علامت زرد خطر روی آنها نمایش داده می شود.
- روی آن ها کلیک راست کنید.
- سپس گزینه Uninstall را بزنید.
بعد از انجام تمامی این مراحل دستگاه مورد نظر را جدا کنید سپس دوباره آنها را متصل نمایید.
شناخته نشدن فلش توسط کامپیوتر
در صورتی که روش های بالا مشکل نخواندن فلش مموری در کامپیوتر را حل نکرد، روش های دیگری مانند انتخاب یک پورت دیگر از کامپیوتر برای اتصال دستگاه، یا تست کردن آن با یک دستگاه دیگر و یا حتی آپدیت کردن بایوس (BIOS) را می توانید امتحان کنید.
در این مقاله سعی کردیم مشکل افراد برای ارور Fix USB Device Not Recognized یا همان عدم شناسایی دستگاه های USB متصل شده به کامپیوتر را حل کنیم. بدین ترتیب مشکل نخواندن فلش مموری در کامپیوتر و علت آن مشخص خواهد شد. امیدواریم که این مقاله اموزشی برای شما مفید واقع شده باشد و بتوانید مشکل شناسایی نشدن USB توسط کامپیتور را حل کرده باشید.
دسترسی به نزدیک ترین متخصصین
یادداشت ویراستار: این مطلب در اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط کارشناسان پرینتر و ماشینهای اداری آچارباز، بررسی و تایید شده است.
اگر در منزل یا در محل کار خود، چندین چاپگر دارید به احتمال قوی در رابطه با حالت پیش فرض پرینتر به مشکلاتی برخوردهاید. در این مقاله قصد داریم به شما، تمام دلایل خارج شدن پرینتر از حالت پیش فرض و نمایش خطای ۰x00000709 را گفته و به سایر مشکلات و ارورهایی که در حالت پیش فرض پرینتر به آن برخواهید خورد بپردازیم.
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
- منظور از چاپگر پیش فرض چیست؟
- چاپگر پیش فرض چه نام دارد؟
- آموزش انتخاب چاپگر پیش فرض در ویندوز 7
- چگونگی انتخاب چاپگر پیش فرض در ویندوز ۱۰ و تغییر آن
- چگونگی رفع خطای error 0x00000709
- آموزش رفع ارور ۷۰۹ چاپگر
- خطای windows cannot print due to a problem with the current printer setup
- اگر چاپگر پیش فرض همان چاپگر متصل به کامپیوتر نباشد، چه اتفاقی رخ میدهد؟
منظور از چاپگر پیش فرض چیست؟
قبل از اینکه به آموزش انتخاب چاپگر پیش فرض بپردازیم، باید به شما بگوئیم که منظور از چاپگر پیش فرض چیست؟
ممکن است در محیط کاری شما، چندین پرینتر به کامپیوتر متصل باشند. در چنین شرایطی شما باید از بین پرینترهای متصل، پرینتر مورد نظر خود را به عنوان چاپگر پیش فرض انتخاب کنید. با مشخص شدن چاپگر پیش فرض، سیستم به طور خودکار تمامی دستورات چاپی را برای پرینت، به آن ارسال میکند. به عبارت دیگر، با انتخاب چاپگر مورد نظر و قرار دادن آن در حالت پیش فرض، سیستم نمیتواند دستورات چاپ را به پرینتر دیگری ارسال کند.
بعد از انتخاب چاپگر پیش فرض، هنگامی که شما پنجره devices and printers را باز کرده و با لیست پرینترهای متصل به شبکه روبرو میشوید، میتوانید آیکون پرینتر پیش فرض شده را با یک دایره سبز رنگ که یک علامت سفید در وسط آن قرار دارد مشاهده کنید. پس در حقیقت علامت تیک کنار نام چاپگر به معنی، پیش فرض قرار گرفتن آن پرینتر است.
۰۲۱۵۴۵۹۱۶۱۶
چاپگر پیش فرض چه نام دارد؟
همانطور که اشاره کردیم، چاپگر پیش فرض چاپگری است که در صورت مشخص نشدن پرینتر مورد نظر و مسیر چاپی، دادهها و دستورات برای پرینت به آن ارسال خواهند شد. نام این چاپگر بسته به پرینتر مورد نظر شما، متفاوت خواهد بود؛ اما به طور کلی نام چاپگر پیش فرض در زبان انگلیسی default printer است.
آموزش انتخاب چاپگر پیش فرض در ویندوز 7
- روی منو start کلیک کرده و به بخش control panel بروید و در لیست به دنبال گزینه devices and printers باشید. در برخی موارد این گزینه میتواند به اسم، printers and fax باشد.
- حالا با لیستی از اسامی پرینترهای متصل به سیستم مواجه خواهید شد. به دنبال نام پرینتر مورد نظر خود باشید. اکنون روی آیکون پرینتر مورد نظر خود، راست کلیک کنید.
- بعد از راست کلیک، از روی لیست باز شده باید گزینه set as default printer را انتخاب کنید.
- بعد از انتخاب این گزینه، پرینتر مورد نظر در حالت پیشفرض قرار میگیرد. پرینتر پیش فرض در لیست نام چاپگرها، با یک تیک سبز از مابقی پرینترها متمایز میشود.
چگونگی انتخاب چاپگر پیش فرض در ویندوز ۱۰ و تغییر آن
گاهی اوقات، بسته به نوع چاپی که دارید باید چاپگر پیش فرض خود را تغییر دهید. در ادامه مقاله قصد داریم به، چگونگی انتخاب چاپگر پیش فرض در ویندوز ۱۰ و تغییر آن بپردازیم.
قبل از هر چیز باید بدانید که، انتخاب چاپگر در ویندوز ۱۰ همانند ویندوز 7 بوده و تفاوت چندانی باهم ندارند.
- به منوی start رفته و در بخش جستجو، عبارت Devices and Printers را تایپ کنید. میتوانید هم مستقیم به control panel رفته و در آنجا گزینه Devices and Printers را بزنید.
- بعد از باز شدن پنجره Devices and Printers، میتوانید لیستی از پرینترهای متصل به سیستم را مشاهده کنید.
- در این قسمت میبینید، پرینتری که دفعه قبل پیش فرض قرار دادهاید، با یک دایره سبز رنگ، از مابقی اسامی چاپگرها متمایز شده است.
- پرینتر جدیدی که میخواهید از آن استفاده کنید را در این لیست پیدا کنید. سپس روی آن راست کلیک کرده و از روی لیست باز شده گزینه Set as default printer را پیدا کرده و آن را بزنید.
- بعد از انتخاب گزینه Set as default printer، آیکون سبز رنگ که به شما خبر از پیشفرض شدن پرینتر میدهد کنار عکس پرینتر ظاهر خواهد شد.
چگونگی رفع خطای error 0x00000709
یکی از خطاهایی که در ویندوز ۱۰، کاربران را آزار میدهد ظاهر شدن ارور error 0x00000709 است. البته در همین ابتدا بگوئیم کاربرانی که تنها، یک پرینتر به سیستم آنها متصل شده با این ارور روبرو نخواهند شد. کاربرانی که اغلب از بیش از یک چاپگر در کامپیوتر خود استفاده میکنند، با این خطا روبرو میشوند. این خطا بیشتر اوقات، زمانی رخ میدهد که پرینتر شما به صورت پیشفرض در ویندوز تعریف نمیشود. در چنین شرایطی کاربر با پیغام زیر روبرو خواهد شد:
اگر شما هم با این مشکل روبرو شدید، نگران نباشید در ادامه به شما روشهایی برای رفع خطای error 0x00000709 خواهیم گفت که با دنبال کردن آن میتوانید این ارور را برطرف کنید.
رفع ارور operation could not be completed یا ارور error 0x00000709
اگر روی کامپیوتر شما فقط یک پرینتر متصل شده باشد، آن چاپگر به طور خودکار به عنوان پیشفرض تنظیم خواهد شد. اما اگر چندین چاپگر به سیستم متصل شده باشند، کاربر باید برای استفاده از پرینتر، یک چاپگر را به عنوان پیش فرض قرار دهد. در قسمتهای قبلی به شما نحوه انتخاب چاپگر پیش فرض را گفتیم، اما اگر در این روش به مشکل بخورید با این ارور مواجه خواهید شد. در حقیقت ارور operation could not be completed، ریشه در مشکل دیفالت نشدن چاپگر دارد. برای رفع این ارور روشهایی که در ادامه گفته خواهد شد را دنبال کنید:
- در اغلب موارد ظاهر شدن این خطا، به دلیل وجود مشکل در رجیستری است. بنابراین در اولین روش میخواهیم رجیستری را ویرایش کنیم، اما قبل از هرکاری ابتدا مطمئن شوید که یک نسخه پشتیبان از رجیستری تهیه کردهاید. پس از تهیه نسخه پشتیبان، مراحلی که در ادامه گفته خواهد شد را دنبال کنید.
- در ویندوز ۱۰، به منوی start رفته و در بخش جستجو، عبارت run را بزنید.
- بعد از باز شدن پنجره run باید، عبارت regedit را در کادر خالی این پنجره تایپ کرده و سپس روی ok بزنید.
- اکنون در پنجرهای که برای شما باز خواهد شد، دستورالعمل زیر را دنبال کنید:
HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows NT > CurrentVersion > Windows
- سپس روی فایل یا پوشه windows کلیک راست کرده و گزینه Permissions را بزنید.
- اکنون پنجره Permissions for windows برای شما باز خواهد شد. شما باید حساب Administrators را انتخاب کرده و سپس تیک گزینه Full Control را بزنید. بعد از آن روی ok کلیک کنید. همین روش را برای نام کاربری خود بزنید.
- حالا باید گزینههای زیر را، اگر آنها را در سمت راست مشاهده میکنید حذف کنید:
Device
LegacyDefaultPrinterMode
UserSelectedDefault
- پس از انجام دادن تمام مراحل گفته شده، باید دوباره پرینتر خود را راه اندازی کنید. روش گفته شده باید خطا error 0x00000709 را رفع کرده باشد، اما اگر هنوز با این مشکل روبرو هستید روش زیر را دنبال کنید:
روش دوم برای رفع خطای error 0x00000709
در روشی که در ادامه خواهیم گفت، شما میتوانید مدیریت ویندوز را در رابطه با پرینتر پیش فرض متوقف کنید. با این روش قادر به رفع خطای error 0x00000709 خواهید بود:
- در ویندوز ۱۰، وارد منوی start شده و عبارت settings را در کادر خالی سرچ کنید.
- حالا باید در پنجره windows settings، گزینه devices را انتخاب کنید.
- بعد از انتخاب devices، باید به دنبال Printers & scanners که در بخش چپ پنجره قرار دارند باشید.
- شما در این قسمت با گزینه Let Windows manage my default printer روبرو خواهید شد. از روی کادر آن باید علامت تیک را بردارید، تا دسترسی و مدیریت ویندوز را به چاپگر پیشفرض قطع کنید.
- بعد از برداشتن تیک این گزینه، باید دوباره پرینتر خود را راه اندازی کنید.
بعد از غیر فعال کردن ویندوز برای مدیریت چاپگر، باید خودتان آن را به صورت دستی تنظیم کنید. بنابراین روشهایی که در ادامه گفته خواهد شد را دنبال کنید:
- در منو start، عبارت Control Panel را سرچ کرده و از روی نتایج آن را انتخاب کنید.
- اکنون در این بخش باید، Hardware and Sound را انتخاب و سپس Devices and Printers را بزنید.
- اکنون باید روی نام چاپگر مورد نظر خود راست کلیک کرده و بعد گزینه Set as default printer را بزنید.
- حالا دوباره سیستم خود را راه اندازی کنید.
آخرین روش برای رفع ارور error 0x00000709
روشی که در ادامه خواهیم گفت با ویندوز 7 امتحان شده است، اما شما میتوانید همین روش را برای ویندوز 8 و ویندوز ۱۰ نیز به کار بگیرید.
در این قسمت نیز به شما میگوئیم که قبل از هرکاری، از رجیستری خود نسخه پشتیبان بگیرید. بعد از گرفتن نسخه پشتیبان رجیستری، روشهایی که در ادامه گفته خواهد شد را دنبال کنید:
- روی دکمه start کلیک کنید، در کادر خالی باید عبارت regedit را تایپ کرده و بعد enter را بزنید.
- با ظاهر شدن پنجره User Account Control، باید گزینه yes را بزنید.
- با باز شدن پنجره registry editor، باید آدرس زیر را دنبال کنید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Windows.
- حالا باید روی گزینه Device، دوبار کلیک کنید. بعد از باز شدن پنجره مورد نظر، باید نام چاپگر مورد نظر خود را به طور دقیق بیان کرده و سپس دکمه ok را بفشارید.
ممکن است در این قسمت با ارور “Cannot edit Device: Error writing the value’s new contents“ مواجه شوید. برای رفع این ارور و دادن مجوز، باید مراحلی که در ادامه گفته خواهد شد را دنبال کنید:
- به سمت چپ پنل نگاه کنید، باید روی پوشه Windows راست کلیک و سپس گزینه Permissions را بزنید.
- در پنجره Permissions for windows باید روی کادر خالی گزینههای Full Contro و Read تیک زده و سپس روی Apply و بعد ok بزنید.
- سپس روی گزینه UserSelectDefault راست کلیک کرده و از روی لیست گزینه Rename را بزنید تا آن را به نام چاپگر تغییر دهید. حالا پرینتر شما پیشفرض شده است، میتوانید برای بهتر و روانتر کار کردن پرینتر، درایور آن را نیز بروز کنید.
آموزش رفع ارور ۷۰۹ چاپگر
همانطور که در قسمتهای قبلی مشاهده کردید، به شما چند روش برای رفع ارور ۷۰۹ چاپگر گفتیم. لطفا برای رسیدن به بهترین نتیجه، تمام نکات گفته شده را به کار بگیرید. اگر هنوز مشکلی در کارکرد دستگاه مشاهده میکنید و قادر به رفع ارور نیستید باید برای تعمیر پرینتر در محل اقدام کنید.
خطای windows cannot print due to a problem with the current printer setup
ظاهر شدن خطای windows cannot print due to a problem with the current printer setup، اغلب مربوط به برنامههای Microsoft Word به خصوص ورد است. ممکن است مجبور شوید برای حل این مشکل، از چند روش مختلف کمک بگیرید. شاید مجبور شوید دوباره پرینتر را در حالت پیشفرض قرار دهید و یا درایورهای پرینتر را بروزرسانی و یا دوباره نصب کنید. اغلب ظاهر شدن این خطا میتواند به دلایل زیر باشد:
- درایور پرینتر منسوخ شده است
- رجیستری ویندوز دچار مشکل شده است
- پورت پرینتر خراب شده است
برای رفع این ارور باید مراحلی که در ادامه گفته خواهد شد را، با دقت دنبال کنید:
- از روی منو start، به پنجره Control Panel بروید و Hardware and Sound را بزنید و سپس Devices and Printers را انتخاب کنید.
- حالا میتوانید پرینترهای متصل به سیستم را مشاهده کنید، در این بخش اهمیتی ندارد که روی کدام پرینتر کلیک میکنید. حتی میتوانید روی نام یک درایور کلیک کنید.
- انتخاب چاپگر جدید به عنوان پیشفرض، باعث میشود ویندوز ریجستری قدیمی را برای چاپگر پیش فرض جدید بازنویسی کند.
- حالا باید روی چاپگر اصلی راست کلیک کنید و دوباره از روی لیست داده شده گزینه Set as Default Printer را انتخاب کنید.
اگر روش گفته شده موثر نبود، باید درایور پرینتر خود را دوباره نصب کنید.
اگر چاپگر پیش فرض همان چاپگر متصل به کامپیوتر نباشد، چه اتفاقی رخ میدهد؟
اگر چاپگر پیش فرضی که انتخاب کردید، به کامپیوتر متصل نباشد، عملیات چاپ نیز اتفاق نخواهد افتاد. پس قبل از هرکاری، از اتصال درست پرینتر و سیستم اطمینان حاصل کنید. این نکته را هم به یاد داشته باشید که، گاهی اوقات پیش فرض شدن پرینتر به درستی صورت گرفته و دستگاه چاپ میکند، اما به دلیل نبود تونر یا جوهر پروسه چاپ دچار مشکل شده است. پس سعی کنید با دیدن خطای خالی بودن کارتریج، به سرعت برای تعویض و یا شارژ کارتریج در محل اقدام کنید.