تکنولوژی

ترفندها و نکات کاربردی گوگل مپس برای مسیریابی و برنامه ریزی سفر

وقتی صحبت از کاوش یک مکان جدید یا جهت یابی و یافتن مسیر از یک شهر به شهر دیگر در میان باشد، می توان گفت که گوگل مپ یکی از بهترین اپلیکیشن های موجود برای این کار است. این اپلیکیشن جهت یابی هم برای اندروید و هم برای iOS موجود است و یافتن مسیر را برای کاربران ساده و بدون استرس می کند. با این وجود، برای استفاده هرچه بیشتر از کاربردها و ویژگی های مخفی گوگل مپ، لازم است که همه چیز را در مورد این اپلیکیشن چه در گوشی همراه و چه در وب بدانید.

راز های مخفی گوگل مپ

در مطالب گذشته به برخی امکانات گوگل مپ مانند ارسال لوکیشن با گوگل مپ و نحوه چاپ گوگل مپ و همچنین روش استفاده از گوگل مپ اشاره کردیم. در این نوشته برخی از کاربردها و ویژگی های مخفی گوگل مپ را برای شما جمع آوری کرده ایم. در این مقاله با ما همراه باشید.

 

1. افزودن اپلیکیشن موسیقی به گوگل مپ

سفرهای جاده ای و گوش دادن به موسیقی یک ترکیب بی نظیر است. با این وجود، اگر از سیستم ناوبری یا جهت یابی داخلی خود ماشین استفاده می کنید، تغییر حالت بین اپلیکیشن موسیقی و گوگل مپ می تواند دشوار باشد. خبر خوب این است که شما می توانید کنترل اپلیکیشن موسیقی خود را مستقیما از گوگل مپ انجام دهید. بدون شک، این ویژگی برای وقتی بسیار مفید است که کنترل موسیقی و مسیریابی را از طریق گوشی هوشمند خود انجام می دهید.

یکی از امکانات جدید گوگل مپ که ممکن است ندانید این است که در حال حاضر، گوگل مپ در دستگاه های اندرویدی از Spotify و YouTube Music پشتیبانی می کند، در حالی که آیفون از Apple Music و Spotify پشتیبانی می کند.

به منظور اضافه کردن یک اپلیکیشن موسیقی به گوگل مپ خود، کافی است به قسمت تنظیماتïتنظیمات جهت یابی بروید و گزینه ی Default Media Provider (برای اندروید) و Music Controls (برای آیفون) را انتخاب کنید. سپس، از فهرستی که برای شما به نمایش درمی آید اپلیکیشن مورد نظر خود را انتخاب کنید.

با این کار، دفعه بعد که سفر جاده ای خود را شروع کردید، کنترل های موسیقی در قسمت پایین صفحه نمایش برای شما نشان داده خواهد شد. کاربران اندروید باید حالت Driving Mode را فعال کنند تا این دکمه های کنترلی برای آن ها به نمایش درآیند.

2. عدم ذخیره موقعیت های مکانی جستجو شده

حتما می دانید که گوگل مپ بیشتر جستجوها و مکان هایی را که بازدید کرده اید، ثبت می کند. در صورتی که به این اپلیکیشن اجازه دهید، این جستجوها و مکان ها و موقعیت های جغرافیایی را در تایم لاین شما قرار می دهد. با این وجود، اگر می خواهید از رادار خارج شوید، باید از ویژگی حالت ناشناس تعبیه شده در این اپلیکیشن استفاده کنید.

این ویژگی مخفی گوگل مپ، موقعیت های مکانی و مکان های به اشتراک گذاشته شده شما را مخفی می کند. خبر خوب این است که فعالسازی این ویژگی در گوگل مپ بسیار ساده است.

دفعه بعدی که نمی خواهید جستجویی در تایم لاین شما ظاهر شود، بر روی آیکون پروفایل در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید و گزینه حالت ناشناس را فعال کنید. به همین روش می توان آن را غیرفعال کرد.

وقتی این حالت را فعال می کنید، موقعیت های مکانی جستجو شده دیگر ذخیره نمی شوند.

 

3. داخل موزه ها را ببینید

آیا دوست دارید از طریق گوگل مپ داخل موزه های مختلف را ببینید؟ ساده است. برای استفاده از این ویژگی مخفی گوگل مپ (تقریبا مخفی)، بر روی گوگل مپ در گوشی خود آن مکان را جستجو کنید و با ضربه زدن بر روی آیکون Layer در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایش، گزینه ی Street View را انتخاب کنید.

با این کار مناطق قابل مشاهده با رنگ آبی مشخص می شوند. برای شروع سفر مجازی خود بر روی یکی از خطوط آبی به نمایش درآمده ضربه بزنید. همین گزینه در نسخه ی وب اپلیکیشن نیز موجود است.

 

4. محل پارک ماشین خود را ذخیره کنید

یکی از ویژگی های فوق العاده و مخفی گوگل مپ امکان افزودن نقطه پارکینگ موقت است. با استفاده از این ویژگی، شما می توانید در کسری از ثانیه محل پارک ماشین یا حتی دوچرخه ی خود را ذخیره کنید. وقتی مکان پارکینگ را مشخص کردید، می توانید به راحتی آن را بیابید.

علاوه بر ذخیره و ثبت محل پارک، شما می توانید از این ویژگی برای ذخیره موقت مکان های دیدنی استفاده کنید. این ویژگی خصوصا در سفر در شهرهای جدید بسیار مفید است. یکی از بهترین کاربردهای این ویژگی این است که موقعیت مکانی کافه ها، رستوران ها و مغازه های زیبا و جذاب را ذخیره کنید تا در یک فرصت مناسب از آن ها دیدن کنید.

همچنین بخوانید: نحوه پیدا کردن رستوران ها با گوگل مپ

به منظور اضافه کردن یک نقطه پارکینگ موقت کافی است بر روی منوی نقطه ای آبی رنگ ضربه بزنید و سپس گزینه ی پارکینگ موقت را فعال کنید.

 

5. اضافه کردن برچسب ها و میانبرهای اختصاصی

خیلی وقت است که گوگل مپ امکان اضافه کردن موقعیت مکانی خانه و محل کار را برای کاربران خود فراهم کرده است. پس از اضافه شدن، شما می توانید به راحتی به این مکان ها بروید. اما امروزه، اپلیکیشن های اندروید و iOS برای گوگل مپ امکان اضافه کردن برچسب های اختصاصی را نیز به ویژگی های خود افزوده اند. این برچسب ها می توانند موقعیت مکانی رستوران مورد علاقه شما و یا خانه ی یکی از دوستانتان باشد.

به منظور اضافه کردن این برچسب ها، بر روی نوار جستجو در اپلیکیشن موبایل خود ضربه بزنید و بعد گزینه ی More را انتخاب کنید. سپس،  بر روی دکمه ی Plus کوچکی که در گوشه ی سمت راست پایین قرار دارد ضربه بزنید.

سپس، موقعیت مکانی مورد نظر خود را پیدا کنید و برای اضافه کردن آن دکمه ی Ok را فشار دهید. از این به بعد، این مکان نیز در کنار خانه و محل کار برای شما به نمایش درمی آید.

 

6. ایجاد نقشه های اختصاصی

آیا می دانید که نسخه ی وب گوگل مپ امکان ایجاد نقشه های اختصاصی را به شما می دهد؟ با استفاده از این ویژگی، شما می توانید موقعیت های مکانی، مسیرها، اشکال و مسیرهای پیاده روی خود را اضافه کنید. به عنوان مثال، اگر برای سفری برنامه ریزی می کنید، می توانید از این نقشه های اختصاصی برای علامت گذاری مکان هایی که قصد بازدید از آن ها را دارید استفاده کنید. بهترین بخش ماجرا این است که می توانید این نقشه های را خصوصی نگه دارید.

در حالی که این گزینه برای اندروید نیز در دسترس است، اما استفاده از نسخه ی وب آن بسیار ساده تر می ّباشد. با این وجود، ممکن است در ابتدا کمی پیچیده به نظر آید.

هنگامی که نقشه را ایجاد کردید، در قسمت Places ï Maps برای شما به نمایش درمی آید. گوگل مپ در iOS این ویژگی را پشتیبانی نمی کند.

 

7. جستجوی صوتی

یکی از ویژگی های مخفی گوگل مپ سرچ با صدا می باشد. اگر دوست دارید هنگام رانندگی چشمتان به جاده باشد، می توانید از دستیار صوتی گوگل برای جستجوی مکان ها، جهت یابی و سایر اطلاعات استفاده کنید.کاربران اندروید می توانند بگویند، خوب گوگل و بعد دستور خود را صادر کنند. از طرف دیگر، کاربران iOS باید این تنظیمات را فعال سازند. یکی از نکات منفی برای کاربران  iOS این است که آن ها نمی توانند از Siri برای دستورات صورتی در هنگام رانندگی استفاده کنند.

برای انجام این کار، به قسمت تنظیماتïجهت یابی بروید و همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، دستیار صوتی را فعال کنید.

 

8. پستی و بلندی های راه را بررسی کنید

آیا می دانید گوگل مپ به شما امکان بررسی پستی و بلندی های راه را می دهد؟ با استفاده از این ویژگی شما می توانید مسیر پیاده روی و دویدن خود را برنامه ریزی کنید، به خصوص اگر منطقه ای برای شما آشنا نباشد.

برای انجام این کار، مکان مورد نظر را در گوگل مپ جستجو کنید و آن را بر روی حالت پیاده روی تنظیم کنید. پستی ها و بلندی ها در کنار زمان و فاصله به نمایش درمی آیند. اکنون، می توانید بر روی آن ضربه بزنید تا جزئیات کامل را مشاهده نمایید.

 

9. بررسی ترافیک و شلوغی

سال 2021 است و جهان هنوز هم درگیر همه گیری ویروس کرونا است. در چنین شرایطی، شما می خواهید از مکان های شلوغ و ازدحام جمعیت دوری کنید. اگر در مورد یک مکان عمومی تردید دارید، می توانید شلوغی آن مکان را بررسی کنید و بر اساس آن برنامه ریزی های لازم را انجام دهید.

شما می توانید مکان مورد نظر را در گوشی همراه خود جستجو کنید و جزئیات آن را بررسی نمایید. صفحه را اسکرول کنید تا به بخش Popular Timings برسید. در این بخش، نموداری را مشاهده خواهید کرد که شلوغی مکان ها را نشان می دهد و بر اساس آن، می توانید برنامه ریزی خود را انجام دهید.

 

10. مکان های مورد علاقه خود را پین کنید

آیا می دانستید گوگل مپ به شما اجازه می دهد تا مکان های مورد علاقه ی خود را پین کنید؟ اگر تقریبا هر جمعه به رستوران مورد علاقه ی خود می روید، می توانید قبل از روشن کردن ماشین وضعیت ترافیک و شلوغی و کوتاه ترین مسیر را بیابید.

اگر اغلب موارد مکانی را جستجو می کنید،  این احتمال وجود دارد که در زبانه ی Go برای شما قابل مشاهده باشد. هنگامی که آن را پیدا کردید، تنها کافی است بر آن ضربه بزنید تا پین شود.

دفعه بعد که می خواهید ترافیک را مشاهده کنید، به زبانه ی Go بروید و برای شروع سفر بر روی مکان های پین شده ضربه بزنید. خیلی ساده است؛ شما می توانید به طور همزمان چندین محل را پین کنید.

اگر محل مورد نظرتان در زیر زبانه ی Go ظاهر نشد، ممکن است لازم باشد آن محل را به فهرست برچسب های ذخیره شده ی خود اضافه کنید. این ویژگی هم در اندروید و هم در iOS در دسترس است.

 

11. غیر فعال کردن تاریخچه مکانی

همانطور که قبلا ذکر شد، گوگل بیشتر جستجوها و مسیرهای مورد استفاده شما را ذخیره می کند. این به شما کمک می کند تا نقشه های خود را شخصی سازی کنید. علاوه بر این، شما می توانید از این ویژگی برای بازدید مجدد مکان هایی که در گذشته رفته اید، استفاده کنید.

با این وجود، اگر از این ویژگی استفاده ای نمی کنید و برای شما مشکل ساز است، می توانید تاریخچه مکانی خود را غیرفعال کنید. در گوشی های آیفون و اندروید، بر روی پروفایل در گوشه ی سمت راست بالا ضربه بزنید و داده های خود در گوگل مپ را انتخاب کنید.

تمام داده هایی که در این اپلیکیشن ذخیره شده اند اعم از جستجوها و بررسی های جدید برای شما به نمایش درمی آیند. به منظور پاک کردن تاریخچه مکانی، بر روی Location History ضربه بزنید و گزینه ی حذف خودکار یا auto-delete را انتخاب کنید.

 

کلام آخر

در این نوشته به برخی از امکانات جدید گوگل مپ (ویژگی های مخفی گوگل مپ) اشاره شد. شاید، دو مورد دیگر از مهم ترین ویژگی های گوگل مپ، اضافه کردن چند توقف گاه یا جستجوی پمپ بنزین و رستوران بین شهری باشد. مهم ترین و جذاب ترین نکته این است که تمام ویژگی های ذکر شده هم در سیستم عامل اندروید و هم در iOS در دسترس هستند.

شما از کدام یک از ویژگی های گوگل مپ بیشتر استفاده می کنید؟


وقتی صحبت از گشت و گزار و گردش توی یک مکان جدید و یا این ور اون ور رفتن از یک شهر به شهر دیگر می شود، Google Maps برای این کار یکی از بهترین برنامه های برنامه ریزی و هدایت مسیر به حساب می آید. از این رو، ما در بخش اینترنت سلام دنیا وظیفه خود دانسته ایم که 11 ترفند گوگل مپ را برای کمک به شما در استفاده حداکثر از این برنامه جمع آوری کنیم.

گوگل مپ چیست؟

گوگل مپ (Google Maps) برنامه ای است که برای برنامه ریزی و هدایت مسیر برای نسخه های  iOS ، Android و وب در دسترس می باشد. این برنامه گشت و گذار را برای شما آسان تر می کند. به هر حال، برای استفاده بهتر و مفید تر از برنامه Google Maps، دانستن نکات و نحوه استفاده از این برنامه امری ضروری و لازم به شمار می آید.

11 ترفند گوگل مپ که باید بدانید

1. چطور در گوگل مپ برنامه موسیقی خود را اضافه کنید

سفرهای جاده ای و موسیقی بهترین مکمل های هم به شمار می آیند. به هرحال این را هم باید در نظر گرفت که اگر از برنامه، برنامه ریزی و هدایت مسیر داخلی خود ماشین استفاده می کنید، عوض کردن دائمی، و درگیر بودن بین برنامه موسیقی و Maps امری دشوار خواهد بود. اما یک خبر خوب هم برایتان داریم آن هم این است که در حال حاضر شما می توانید پخش موسیقی خود را مستقیماً از طریق برنامه Maps کنترل و هدایت کنید. اگر برنامه موسیقی و برنامه هدایت مسیر را از تلفن هوشمند خود کنترل می کنید، بدون شک این ویژگی برای شما امری کاملا جذاب و مفید خواهد بود.


حتما بخوانید:  آموزش ارسال لوکیشن در گوگل مپ


در حال حاضر، برنامه Maps برای Android از Spotify و YouTube Music (در میان سایر موارد) پشتیبانی می کند. این در حالیست که iPhone از Apple Music و Spotify پشتیبانی می کند. برای افزودن یک برنامه موسیقی به برنامه Maps، به Settings و سپس به Navigation settings بروید و گزینه Default Media Provider (for Android) یا Music Controls (for iPhone) را انتخاب کنید. سپس مرحله بعدی ای که باید آن را اجرا کنید این است که برنامه خود را از فهرست به عنوان اولویت برای خود انتخاب کنید.

دفعه بعدی را که سفر خود را آغاز کردید و به مسافرت رفتید، کنترل های موسیقی (music controls) در زیر برنامه در دسترس شما قرار خواهند گرفت. کاربران Android برای دیدن کنترل های پخش موسیقی در پایین صفحه باید Driving Mode یا حالت رانندگی (Settings > Navigations> Google Assistant settings) را فعال کنند.

ترفند موسیقی در گوگل مپ

2. ترفند گوگل مپ برای جستجو و هدایت مسیر در حالت ناشناس

شاید از قبل هم میدانستید که برنامه Google Maps بیشتر جستجوها و مکانهایی را که از آن بازدید کرده اید را ثبت می کند. در صورت دادن اجازه به برنامه، برنامه جستجوها و سفرهای شما را نیز در جدول زمانی شما قرار می دهد. با این حال، اگر می خواهید به زیر رادار بروید (به نوعی چراغ خاموش به کار خود ادامه دهید)، حالت ناشناس همان روشی خواهد بود که باید آن را امتحان کنید.

این حالت جستجوهای موقعیت مکانی یا مکان های به اشتراک گذاشته شده شما را پنهان و مخفی می کند. خبر خوب این است که دوباره روشن و فعال کردن آن بسیار آسان است. دفعه بعدی که نمی خواستید جستجو در جدول زمانی شما به نمایش گذاشته شود، روی نماد نمایه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید و گزینه Turn on Incognito mode را انتخاب و روشن کنید. پس از آن، می توانید آن را به همان روش همانند روش روشن کردن، خاموش کنید. هنگام جستجو کردن مسیر در حالت ناشناس، مکانهای ذخیره شده و مکان های پین شده خود را نخواهید دید.


حتما بخوانید: آموزش کامل کار با نرم افزار گوگل ارث


ترفند ناشناس ماندن در گوگل مپ

3. به نقشه های داخلی موزه ها و بناها نگاه کنید

آیا می خواهید از داخل Maps داخل Madrid Plaza Mayor را ببینید؟ خوب خیلی سادست. این مکان را در برنامه نقشه های تلفن خود جستجو کنید و با ضربه زدن روی نماد Layer در گوشه بالا سمت راست، نمای خیابان را انتخاب کنید. این کار مناطق و نواحی قابل مشاهده را به رنگ آبی برجسته و هایلایت می کند. روی یکی از خطوط مختلف ضربه بزنید تا به طور عملی و واقعی سفر کنید. همچنین همین گزینه در نسخه وب نیز موجود است.

موزه روی گوگل مپ

4. با این ترفند کاربردی گوگل مپ یک مکان و نقطه پارک کردن موقت را اضافه کنید

یکی از ویژگی ها و خصوصیات بسیار خوب برنامه Google Maps ویژگی اضافه کردن پارک کردن است. با استفاده از این کار می توانید به سرعت مکانی را که در آن ماشین و یا دوچرخه خود را پارک کرده اید در آن ذخیره کنید. هنگامی که مکانی را برای پارک کردن مشخص کردید، می توانید به راحتی به آنجا برگردید.

جدا از ذخیره کردن محل پارک کردن خود، می توانید از این ویژگی برای ذخیره موقت مکانهای تاریخی، به ویژه هنگام گردش در مکان یا شهر جدید استفاده کنید. ما از این ویژگی نیز میتوانیم برای ذخیره مکان و لوکیشن فروشگاه های کوچک و کافه هایی که در برنامه Google Maps نیستند برای بازدید بعدی در روز / عصر استفاده کنیم. برای افزودن یک جا برای پارک، روی منوی نقطه ی آبی کوچک ضربه بزنید و گزینه Set as parking location را انتخاب کنید.

مشخص کردن جای پارک در گوگل مپ

5. در گوگل مپ برچسب ها و میانبرهای سفارشی خود را به برنامه اضافه کنید

برای مدت زمان بسیار طولانی ای است که، برنامه Maps امکان افزودن مکانهای خانه و محل کار شما را ارائه داده است. پس از اضافه کردن آن مکان ها، شما میتوانید با یک ضربه به راحتی به این مکان ها بروید. در حال حاضر، برنامه های iOS و Android برای برنامه Google Maps به شما این امکان را می دهند که برچسب های سفارشی خود را برای هدایت و برنامه ریزی مسیری سریع تر به برنامه اضافه کنید. این برچسب ها نیز می توانند یکی از رستوران هایی باشد که معمولاً به آنجا میروید و یا محلی باشد که دوستانتان را ملاقات میکنید.


حتما بخوانید: گوگل کیپ چیست و روش استفاده از آن


برای افزودن و اضافه کردن آن مکان ها، بر روی کادر جستجو در برنامه تلفن همراه خود بروید و روی More ضربه بزنید. سپس، بر روی دکمه کوچک Plus در گوشه پایین سمت راست ضربه بزنید.

پس از آن، مکان مورد نظر خود را جستجو کرده و سپس دکمه Ok را برای اضافه کردن مکان مورد نظر به برنامه خود انتخاب کنید. پس از افزودن آن، می توانید این برچسب ها را در کنار برچسب های Work and Home پیدا کنید.باحاله ، نه؟

6. نقشه های سفارشی خود را درست کنید

آیا میدونستید که برنامه Google Maps برای وب به شما امکان ایجاد نقشه های سفارشی را می دهد؟ با استفاده از این کار، می توانید مکان ها، مسیرها، چگونگی رفتن و رسیدن به مکان و مسیرهای پیاده روی خود را به آن اضافه کنید. به عنوان مثال، اگر برنامه ای برای سفر کردن دارید، میتوانید از نقشه های سفارشی برای علامت گذاری مکانهای بازدید خود استفاده کنید. بهترین قسمت این کار این است که می توانید این نقشه ها را برای خود و به صورت خصوصی نگه دارید و آن ها را ذخیره کنید.

در حالی که این گزینه برای Android نیز در دسترس است، ولی استفاده از نسخه وب آن آسان تر است.به هرحال در هر دو حالت ممکن است که این کار را کمی برای خود پیچیده و سخت ببینید. هنگامی که نقشه را برای خود ساختید، این بخش در قسمت Your Places> Maps در دسترس شما خواهد بود. برنامه Maps برای iOS از این ویژگی پشتیبانی نمی کند.

7. توانایی گوگل مپ برای جستجوی صوتی 

اگر نمی خواهید که در هنگام رانندگی کردن نگاه خود را از جاده بردارید، می توانید از جستجوی صوتی Google Assistant برای جستجوی مکانها، درخواست راهنمایی و سایر دیگر جزئیات استفاده کنید. کاربران اندروید می توانند بگویند که ، خیلی خوب، گوگل و به دنبال آن دستور لازم را به گوگل بدهند. از طرف دیگر، کاربران iOS باید این تنظیمات را برای گوشی خود فعال کنند.یکی از نکات منفی برای کاربران آیفون این است که در هنگام هدایت مسیر و جستجوی آن نمی توانید از Siri برای دستورات صوتی آن استفاده کنید. برای انجام این کار، به قسمت Settings> Navigation بروید و گزینه Access your assistant … را مانند تصویر بالا فعال کنید.

8. با گوگل مپ ارتفاع  و پستی و بلندی خیابان را بررسی کنید

آیا می دانید برنامه Google Maps به شما این امکان را می دهد که ارتفاعات و پستی و بلندی خیابان را نیز بررسی کنید؟ این امر به شما در برنامه ریزی کردن برای دویدن و پیاده روی، مخصوصا اگر در منطقه ای تازه وارد و جدید باشید کمک شایانی را میکند. برای انجام این کار، مکان را در برنامه Maps جستجو کنید و حالت فعلی را به حالت پیاده روی تغییر دهید. ارتفاع و پستی و بلندی ها در کنار زمان و مسافت نشان داده خواهد شد. اکنون، برای دیدن جزئیات کامل ارتفاع و پستی و بلندی ها، روی آن ضربه بزنید.

9. چگونه در کوگل مپ ازدحام و شلوغی را بررسی کنید

امسال ساله 2021 است و جهان هنوز هم غرق در همه گیری بیماری COVID.19 است. در مواقع و مشکلاتی از این دست، حتما می خواهید از رفتن و بودن در مکانهایی که بیش از حد شلوغ هستند اجتناب و دوری کنید. اگر درباره بودن در مکان های عمومی اطمینان کافی و لازم را ندارید، می توانید زمان شلوغی آن مکان را بررسی کنید تا بر اساس آن ساعت بازدید خود را از آن مکان برنامه ریزی کنید.

مکان مورد نظر را در تلفن خود جستجو کرده و جزئیات کارت را به سمت بالا بکشید. به سمت پایین بروید تا قسمت Popular Timings را مشاهده کنید. در اینجا شما گرافی را مشاهده می کنید که جزئیات شلوغی مکان را به شما نشان می دهد که بسته به آن می توانید بازدید خود را به همین ترتیب از بازه زمانی برنامه ریزی کنید.

10. با این نکته گوگل مپ مکان های مورد علاقه خود را پین کنید

آیا می دانید که برنامه Maps به شما این امکان را می دهد که برخی از مکان ها و مقصد سفرهای مورد علاقه خود را پین کنید؟ اگر در هر جمعه به مکان مورد علاقه خود در بیرون از شهر می روید، پس می توانید جزئیات ترافیک یا کوتاهترین مسیر را قبل از روشن کردن ماشین و راه افتادن به سمت مکان مورد نظر خود بررسی و چک کنید. هنگامی که مسیر مورد نظر خود را بر روی نقشه پیدا کردید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که بر روی نماد پین ضربه بزنید.


حتما بخوانید: روش کار با گوگل داکس ویندوز


دفعه بعدی را که نیاز به دیدن ترافیک دارید، به تب Go بروید و روی مکانهای پین شده ضربه بزنید. میبنید چقدر سادس. این نکته هم باید اضافه کنم که شما می توانید چندین مکان را همزمان پین کنید. اگر مکان یا موقعیت مکانی ای را در زیر برگه Go مشاهده نمی کنید، ممکن است لازم باشد مکان را به لیست برچسب های ذخیره شده خود اضافه کنید (شماره 6 را ببینید). این ویژگی هم در iOS و هم در Android موجود است.

11. با این ترفند google map داده های خود را مشاهده کرده و به طور خودکار سابقه مکان ها را حذف کنید

همانطور که قبلاً به آن اشاره شد، Google بیشتر جستجوهای شما را در خود ذخیره می کند که می توانید از این ویژگی برای بازدید مجدد از هر مکانی که در گذشته از آن بازدید کرده اید استفاده کنید. با این حال، اگر از داشتن تاریخچه احساس راحتی نمی کنید، می توانید سابقه مکان را غیرفعال کنید. در تلفن iPhone یا Android خود، روی نمایه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید و داده های خود را در برنامه Maps انتخاب کنید.

شما تمام داده هایی را که برنامه Maps در خود ذخیره کرده است را، از جمله جستجوها و بررسی های اخیر ، را مشاهده خواهید کرد. برای حذف سابقه موقعیت مکانی خود ، روی سابقه موقعیت مکانی/Location History ضربه بزنید و گزینه حذف خودکار را انتخاب کنید. در حال حاضر ، این برنامه به شما سه گزینه را ارئه می دهد: 3 ماه ، 18 ماه یا 36 ماه.

مسیر هوشمند در گوگل مپ

شاید دو مورد از مهمترین ویژگیهای Google Maps افزودن چندین توقف گاه یا جستجوی مکانی برای زدن بنزین و رستوران های بین راهی باشد. بهترین قسمت ماجرا این است که بیشتر این موارد هم در iOS و هم در Android موجود است.

ما در این مطلب از بخش اینترنت سلام دنیا، به آموزش ترفندهای گوگل مپ از افزودن موسیقی گرفته تا سفارشی کردن نقشه برای خود، پرداختیم. امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. می توانید سوالات و تجربیات خود را با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.


مطالب مرتبط:

کوتاه کننده لینک گوگل چیست و چه کارایی دارد؟

اموزش استفاده از دوربین ترجمه گوگل؛ عکس بگیر ترجمه کن انگليسي به فارسي
 


اپلیکیشن سفر چیست؟ اپلیکیشن های مخصوص سفر (Travel Apps) به برنامه های کاربردی می گویند که در آن نیازهای یک فرد برای مسافرت های درون شهری و برون شهری را رفع می کنند. با توجه به گستردگی بسیار زیاد جنبه های مختلف مسافرت داخلی و خارجی، نیازهای افراد متفاوت است. به عنوان مثال برخی افراد نیاز به دانلود اپلیکیشن سفر به منظور رزرو ساده و سریع هتل مدنظرشان دارند، برخی افراد نیاز به اپلیکیشن های مترجم یا مسیریابی دارند و غیره. با توجه به این نیاز بسیار مهم، اپلیکیشن های کاربردی سفر بسیار متنوع شده اند و برندهای مختلف در این حوزه فعالیت کرده اند تا بتوانند بهتر و بیشتر خدمات رسانی داشته باشند. اکنون پس از بهترین راهکارهای سفر ارزان در این مطلب همراه شما هستیم تا به معرفی اپلیکیشن های سفر داخلی و خارجی بپردازیم تا سفری لذت بخش و راحتتری را تجربه کنید.

معرفی بهترین اپلیکیشن های سفر در ایران و خارج از کشور

با توجه به اینکه اپلیکیشن های سفر در ایران با خارج از کشور با یکدیگر متفاوت هستند و تمامی سفرها را پوشش نمی دهند، عملا امکان استفاده از آنها به جای یکدیگر وجود ندارد. بنابراین در ادامه در رابطه با انواع اپلیکیشن های سفر مختلف به نمونه های داخلی و خارجی اشاره خواهیم کرد تا چنانچه قصد سفر داخلی و یا سفر خارجی داشتید به راحتی به بهترین اپلیکیشن ها دسترسی داشته باشید. این اپلیکیشن ها در واقع راهنمای سفر داخلی و خارجی برای کاربران خواهند بود.

  • اپلیکیشن سفر رزرو هتل

1- اپلیکیشن رزرو هتل داخلی

بهترین اپلیکیشن رزرو اقامتگاه که برای رزرو هتل بسیار کاربردی و جامع طراحی شده، اپلیکیشن اقامت 24 به عنوان سامانه ملی رزرواسیون هتل های مختلف در کشور است. یکی از ملزومات در سفر به هر شهر و نقطه ای از کشور، انتخاب و رزرو هتل مناسب است. در این اپلیکیشن می توانید به راحتی هتل اقتصادی، لوکس و میان رده را به سادگی چند کلیک انتخاب کرده و به اطلاعات مهمی نظیر مشخصات کلی، امکانات و خدمات و نظرات مسافرین قبلی و قیمت ها دسترسی پیدا کنید. همچنین می توانید لیست هتل ها را براساس قیمت و میزان تخفیف مرتب نمایید. ضمنا هتل های شهرهای بزرگ کشور و گروه هتل های معروف به شکل جداگانه قرار گرفته اند تا انتخاب را ساده تر از قبل کنند. برای دانلود اپلیکیشن اقامت 24 کافیست روی لینک دانلود کلیک کنید و یا به اپ استور مراجعه نمایید.

اپلیکیشن سفر اقامت 24

اپلیکیشن سفر اقامت 24

2- اپلیکیشن رزرو هتل خارجی

کسانی که قصد سفر به خارج از کشور دارند باید از اپلیکیشن های سفر خارجی استفاده کنند که اقامتگاه های مختلف در سراسر شهرهای دنیا را پشتیبانی کند. به عبارت دیگر شما باید به دنبال نسخه بین المللی اپلیکیشن سفر اقامت 24 باشید. یکی از نمونه های خارجی معروف بهترین اپلیکیشن رزرو هتل، اپلیکیشن سفر Airbnb است که بیش از نیم میلیون اقامتگاه را در داده پایگاه خود قرار داده است. اپلیکیشن HotelTonight از جمله اپلیکیشن های رزرو هتل است که مشابه با اقامت 24 رزرو هتل همراه با تخفیف را فراهم کرده و شما می توانید با هزینه کمتر اقامتگاه خودتان را رزرو کنید. اپلیکیشن Booking نیز در این لیست معروف ترین اپلیکیشن های اقامتی برای رزرو هتل های خارجی است که با میلیون ها هتل و اقامتگاه و همچنین پرواز هواپیما و کرایه ماشین تجربه بسیار خوبی را رقم خواهد زد. حتی می توانید با اپ Booking مستقیما با صاحب خانه صحبت کنید. اپلیکیشن های رزرو هتل برای سفرهای خارجی تنوع بسیار بالایی دارند که ما به معروف ترین آنها اشاره کردیم.

اپلیکیشن Airbnb

اپلیکیشن Airbnb

  • اپلیکیشن های مسیریابی

1- اپلیکیشن مسیریاب داخلی

قطعا یکی از دغدغه ها و مشکلات شما این است که چطور جاذبه های گردشگری تاریخی، طبیعی، تفریحی و زیارتی شهر مورد نظرتان را در سریعترین زمان ممکن پیدا کرده و بهترین مسیر را برای دسترسی به آن پیدا کنید. یکی از بهترین نمونه های داخلی، اپلیکیشن سفر ایرانی نشان است. در این اپلیکیشن تنها کافیست جاذبه های شهر مدنظرتان را سرچ کنید تا دقیق ترین مسیر همراه با راهنمای صوتی در اختیار شما قرار بگیرد. حتی در اپلیکیشن امکان مشاهده طرح ترافیک، جزئیات و مشاهده نقشه حرفه ای، حضور پلیس و دوربین های کنترل سرعت نیز وجود دارد. اما علاوه بر جاذبه های گردشگری امکان پیدا کردن سریع و راحت مکان های عمومی مثل رستوران، کافی شاپ، مسجد، توالت، پمپ بنزین، عابر بانک یا ATM ها و غیره نیز وجود دارد. با توجه به نکات گفته شده، دریافتیم که برنامه نشان، یکی از اپلیکیشن های کاربردی سفر می باشد که حتما باید آن را در گوشی خود نصب کنید.

اپلیکیشن نشان برای مسیریابی در سفر

2- اپلیکیشن مسیریاب خارجی

همه ما می دانیم که اپلیکیشن گوگل مپس (Google Maps) بهترین اپلیکیشن مسیریابی جهان است که با برداشته شدن محدودیت ها برای کاربران ایرانی، قابل استفاده برای سفرهای داخلی نیز هست. حتی می توانید زبان برنامه را فارسی انتخاب کنید و این ویژگی مهمی برای کسانی است که با منو انگلیسی مشکل دارند. در اپلیکیشن گوگل مپس تمامی اطلاعات برای رسیدن به مقصد موردنظرتان و همچنین کلیه امکانات مدنظر وجود دارد. حتی می توانید جاذبه های گردشگری، هتل ها و سایر مواردی که در نزدیکی مکان فعلی خودتان هست را به شکل لیست وار، همراه با میزان فاصله مشاهده کنید. این اپلیکیشن به طور پیش فرض بر روی بسیاری از گوشی ها موجود است. مطمئنا گوگل مپس یکی از اپلیکیشن های مناسب سفر است که در هر نقطه از دنیا می توانید از آن استفاده کنید.

یکی دیگر از اپلیکیشن سفر خارجی، برنامه مسیریابی Sygic (سایجیک) نام دارد. از خوبی های این برنامه می توان به عدم نیاز به اینترنت، انتخاب مسیر دلخواه، وجود قطب نما و قدم شمار درون برنامه و مسیریابی مناسب اشاره کرد. این اپلیکیشن با زبان فارسی کاملا سازگار بوده و بعد از 7 روز استفاده رایگان باید هزینه، پرداخت کنید.

  • اپلیکیشن حمل و نقل و جابجایی

1- اپلیکیشن حمل و نقل و جابجایی سفر داخلی

اپلیکیشن های حمل و نقل و جابجایی سفر یکی از پرکاربردترین اپلیکیشن های سفر در ایران هستند. چنانچه در سفرها ماشین شخصی ندارید یا به هر دلیل ترجیح می دهید به راحتی و به شکل آنلاین، تاکسی اینترنتی برای مقاصد خودتان انتخاب کنید، این اپلیکیشن ها کمک زیادی می کنند. در حال حاضر اپلیکیشن سفر اسنپ بسیار موفق ظاهر شده است. اسنپ که یک اپلیکیشن سفر درون شهری نیز می باشد، نیاز به معرفی ندارد و ما در زندگی روزمره خود قطعا بارها و بارها از آن استفاده کرده ایم پس چرا در سفرهای داخلی استفاده نکنیم؟!

2- اپلیکیشن حمل و نقل و جابجایی سفر خارجی

قطعا همه ما نام سرویس تاکسی آنلاین Uber را که یک اپلیکیشن سفر حرفه ای است، شنیده ایم. این اپلیکیشن در دنیا شهرت بسیار زیادی دارد. دلیل انتخاب اپلیکیشن اوبر خدمات رسانی بین المللی آن در 67 کشور معروف و درجه یک دنیاست بنابراین برای سفرهای خارجی شما مناسب است. با اوبر می توانید همان کاربری اسنپ را در سفرهای خارجی تجربه کنید. با این حال برخی امکانات مثل زمان بندی برای دریافت ماشین در این اپلیکیشن اضافه تر است و شما می توانید دقیقا طبق زمانی که مشخص کرده اید در یک مکان معلوم، تاکسی اینترنتی بگیرید. اوبر در کشورهای خارجی قطعا از اپلیکیشن های مورد نیاز برای سفر است. دانلود اپلیکیشن اوبر از اپ استور و همچنین نسخه های iOS امکان پذیر است.

  • اپلیکیشن های سفر مدیریت سیم کارت

1- اپلیکیشن ایرانی مدیریت سیم کارت

یکی از مهمترین اپلیکیشن های سفر، اپ های مربوط به اپراتورهای سیم کارت های داخلی است تا بتوانید به راحتی شارژ گوشی، بسته مکالمه و یا اینترنت برای خودتان یا سایر افراد خریداری کرده و کلیه کارها از قبیل پیگیری تیکت ها و درخواست ها، مشاهده میزان ترافیک باقیمانده از بسته اینترنت یا مکالمه، پیامک و غیره را انجام دهید. اپلیکیشن های همراه من و ایرانسل من را با توجه به نوع سیم کارت خود حتما دانلود کنید.

2- اپلیکیشن خارجی مدیریت سیم کارت

اپلیکیشن های مدیریت سیم کارت خارجی تنوع بسیار بالایی دارند. اما مهم این است که شما گزینه ای انتخاب کنید که خدمات بین المللی دارد و سیم کارت تمامی کشورهای مقصد شما را پشتیبانی کند. بهترین اپلیکیشن سفر خارجی برای مدیریت سیم کارت، خرید شارژ و ده ها کار دیگر با خدمات دهی در بیش از 150 کشور مختلف، اپلیکیشن Ding است. این اپلیکیشن در رتبه بهترین ها قرار دارد که می توانید اپلیکیشن دینگ را از اپ استور دانلود کنید.

  • اپلیکیشن سفر برای سفارش غذا

1- اپلیکیشن ایرانی سفارش غذا

اپلیکیشن های سفارش غذای آنلاین تعداد زیادی دارند اما از بین تمامی آنها می توان اسنپ فود، دیدو فود و دلینو را براساس میزان رضایت کاربران و گستردگی خدمات و امکانات در بین بهترین ها قرار داد. در این اپلیکیشن ها می توانید برحسب مکان فعلی خود، لیستی از بهترین مراکز فست فود، سوپرمارکت، کافی شاپ، قنادی و رستوران را مشاهده کرده و با مطالعه قیمت و تخفیف و نظرات کاربران، بهترین گزینه را انتخاب نمایید. در اپلیکیشن دیدو فود حتی امکان مشاهده سه بعدی فضای داخلی رستوران برای رزرو میز و سه بعدی غذاها نیز وجود دارد.

2- اپلیکیشن خارجی سفارش غذا

اپلیکیشن سفر خارجی که برای مدیریت و سفارش انواع غذا و خوراکی قابل استفاده هستند بسیار متنوع بوده و اگر با آنها آشنا نباشید انتخاب را دشوار خواهند کرد. اما تنها برخی از آنها در کشورهای مختلف جهان خدمات رسانی دارند. ما به شما اپلیکیشن زوماتو (Zomato) و UberEats را پیشنهاد می کنیم. این دو اپلیکیشن پلتفرم های بسیار گسترده و جامعی هستند که در طی مدت زمان کوتاهی توانستند به سراسر دنیا راه پیدا کرده و خدمات رسانی کنند. در حال حاضر بیش از 30 کشور جهان در این دو اپلیکیشن پشتیبانی می شوند. با این دو برنامه می توانید تمامی اطلاعات مراکز فروش غذا و خوراکی را در شهرهای مختلف کشورهای پشتیبانی شده مشاهده کرده و بهترین گزینه را انتخاب نمایید. بنابراین بهترین اپلیکیشن سفر برای سفارش غذا در سفرهای خارجی هستند. برای دانلود اپلیکیشن Zomato و UberEats کافیست به اپ استور مراجعه کنید.

  • اپلیکیشن شهرگردی

1- اپلیکیشن ایرانی شهرگردی

اپلیکیشن همگردی یکی از بهترین و کاملترین نمونه های اپلیکیشن درون شهری است که می توانید با سفر به شهر، لیستی از جاذبه های گردشگری را از آن استخراج کنید و مطالب مفید و جامعی را مطالعه نمایید. پس اگر شما هم با پیدا کردن جاذبه های یک شهر مشکل دارید و به دنبال اپلیکیشن راحت و مناسب هستید، همگردی را پیشنهاد می کنیم. البته این اپلیکیشن سفر ایرانی، امکانات دیگری مثل پیدا کردن مراکز خرید و اقامتی و رستوران هم دارد اما ویژگی بارز و جامع آن جاذبه های گردشگری است. برای دانلود اپلیکیشن همگردی که موفق ترین اپلیکیشن سفر گردشگری است، کافیست به اپ استور یا کافه بازار مراجعه کنید.

2- اپلیکیشن خارجی شهرگردی

انتخاب از بین اپلیکیشن های خارجی برای راهنمای شهرگردی و پیدا کردن جاذبه های مختلف کار دشواری بود اما تصمیم گرفتم تا اپلیکیشن The Culture Trip و Guides by Lonely Planet را معرفی کنم. تمامی امکانات و خدمات این اپلیکیشن های راهنمای سفر رایگان است و پوشش دهی شهرهای مختلف جهان در آن بسیار زیاد است و تقریبا می توان گفت در سفر به هر جایی کمک کننده است. شما می توانید برای هر مقصد و جاذبه ای مطلب جامع و کامل به همراه ویدیو ببینید. حتی امکان ذخیره سازی آفلاین ویدیو و مطالب هر جاذبه هم وجود دارد تا هر بار نیاز به آنلاین شدن نداشته باشید. ضمنا بد نیست بدانید که Lonely Planet نام کتاب جامع راهنمای سفر است که نسخه اپلیکیشن آن را می توانید استفاده کنید.

  • اپلیکیشن هواشناسی

در سفر به شهری چه داخلی و چه خارجی، اطلاع از وضعیت آب و هوا بسیار مهم است. حتی وقتی در شهر یا کشور مقصد هستید برای اینکه به بیرون بروید و جاذبه های دور و نزدیک آن را ببینید، وضعیت آب و هوایی روی تصمیمات و برنامه ریزی های شما تأثیر می گذارد. بهترین اپلیکیشن سفر جهت پیش بینی دقیق وضعیت آب و هوا در هر نقطه ای از جهان که باشید، اپلیکیشن AccuWeather است. رابط کاربری ساده و ارائه گزارش بسیار دقیق از وضعیت آب و هوا، سرعت باد، رطوبت و شاخص UV به شکل ساعتی و حتی پیش بینی دقیقه ای بارش باران با قابلیت MinuteCast این اپلیکیشن را بی رقیب ساخته است. برای دانلود AccuWeather در نسخه های اندروید و iOS اقدام کنید تا قویترین اپ پیش بینی آب و هوا را داشته باشید.

  • اپلیکیشن های مترجم سفر

یکی از مهمترین مشکلاتی که ایرانیان در سفرهای خارجی پیدا می کنند، صحبت کردن به زبان کشور مقصد است و بخاطر عدم تسلط بر زبان های خارجی با مشکلات زیادی در ارتباط برقرار کردن روبرو هستند. اما خوشبختانه اپلیکیشن های سفر مترجم طراحی و توسعه داده شده اند که از اکثریت زبان های زنده دنیا از جمله فارسی پشتیبانی کرده و شما می توانید جملات خود را به زبان مقصد ترجمه کرده و آن را پخش کنید. در مقاله بهترین اپلیکیشن های مترجم سفر به طور کامل به این موضوع پرداخته ایم. حتما توصیه می کنیم این مطلب را مطالعه کرده و یکی از آنها را قبل از سفر دانلود و نصب کنید.

  • اپلیکیشن های برنامه ریزی سفر

بستن بار سفر و برنامه ریزی برای انجام به موقع همه کارها به تنهایی استرس سفر را بیشتر می کنند. برای این منظور می توانید اپلیکیشن هایی مثل TripIt یا PackPoint را که اپلیکیشن راهنمای سفر هستند، دانلود کنید تا دیگر نیاز به یادداشت کردن یا حفظ کردن کارها و جمع کردن وسایل مورد نیاز برای سفرتان نداشته باشید. برای شروع کافیست یک شهر داخلی یا خارجی را انتخاب کنید، جنسیت و تاریخ سفر و اهداف و فعالیت هایی که به آنها علاقه مند هستید را مشخص نمایید تا بهترین زمان حضور در فرودگاه یا ورود به هتل و سایر کارهای روزانه را به شما نشان دهد.

  • اپلیکیشن های پرداخت های بانکی

1- اپلیکیشن های ایرانی پرداخت های بانکی

اپلیکیشن مناسب سفرهای داخلی برای پرداخت های بانکی به شما این اطمینان خاطر را می دهد که از تمامی بانک ها بتوانید پول جابجا کنید و برای اینکار محدودیت زمانی و مکانی نداشته باشید. اپلیکیشن هایی مثل همراه کارت و آسان پرداخت که به نام آپ هم می شناسیم از معروف ترین گزینه ها برای اپلیکیشن های سفر پرداخت آنلاین هستند. البته در این اپلیکیشن ها خدمات دیگری مثل خرید شارژ، فطریه، کمک های خیریه و غیره نیز قرار داده شده اند اما به اپلیکیشن های پرداخت بانکی شهرت دارند. برای دانلود این دو اپلیکیشن برای سفر کافیست بر روی لینک های مشخص شده کلیک نمایید.

2- اپلیکیشن خارجی پرداخت های بانکی

بهترین اپلیکیشن خارجی در سفرها برای پرداخت های بانکی به حساب های افراد در سراسر دنیا، پرداخت های آنلاین را بسیار ساده و سریع کرده است. از بهترین اپلیکیشن های این حوزه می توان به پی پال و WorldRemit اشاره کرد. امکان ارسال و جابجایی پول در اکثر مواقع در طی 10 دقیقه انجام پذیر است و کارمزد مناسبی دارند. با نصب این اپلیکیشن ها امکان ارسال و دریافت پول از 130 کشور مختلف دنیا امکان پذیر است. ضمنا اکثر کارت های بانکی سراسر دنیا توسط این اپلیکیشن ها پشتیبانی میشوند.

  • اپلیکیشن برای فعالیت های گروهی

اپلیکیشن سفر ایرانی برای انجام فعالیت های گروهی هنوز ساخته و توسعه داده نشده ولی در مقابل نمونه اپلیکیشن های خارجی زیاد هستند. پایه و اساس ایده این نوع اپلیکیشن ها مثل Meetup و Couchsurfing این است که بتوانید در سفر به هر شهر افرادی که سرگرمی و اهداف مشابهی دارند را پیدا کنید تا بتوانید با یکدیگر گروه تشکیل داده و با همدیگر لحظات خوبی تجربه کنید. به عنوان مثال اگر قصد دارید به سمت جاذبه های طبیعی یک شهر بروید به کمک این اپلیکیشن افرادی که با شما هم نظر و هم عقیده هستند را پیدا کرده و با یکدیگر هماهنگ می شوید تا سفر گروهی شروع کنید. حتی می توانید ایونت های مختلف نزدیک به خودتان را پیدا کنید و به گروه های مختلف بپیوندید و تجربه متفاوتی از سفرتان رقم بزنید.

  • اپلیکیشن دنگ سفر

1- اپلیکیشن ایرانی محاسبه دنگ و هزینه

سفرهای گروهی با اینکه لذت سفر و تجربیات آن را بیشتر می کنند اما مشکلاتی هم مثل محاسبه دنگ سفر و محاسبه و کنترل هزینه ها را هم در پی دارد. معمولا در این سفرها یک نفر به عنوان مادر خرج عمل کرده و در نهایت هزینه ها را برای هر فرد محاسبه می کند. اما این کار زمانبر و دشوار بوده و عملا لذت سفر را از بین می برد و حتی انتخاب فرد مادر خرج هم می تواند مشکل ساز باشد. اما از این پس با دانلود اپلیکیشن دنگ سفر، دنگ و دونگ و مشابه آن که جزئی از اپلیکیشن های سفر در ایران به حساب می آیند؛ نگرانی از این بابت نخواهید داشت.

2- اپلیکیشن خارجی محاسبه دنگ و هزینه

در سفرهای خارج از کشور نیز وقتی با جمعی از دوستان و آشنایان به سفر می روید، مشخص کردن سهم هر نفر در خرج های کل سفر کار دشوار و زمانبری است. به عنوان مثال هزینه های هتل، خورد و خوراک، استفاده از تفریحات و جاذبه ها و غیره باید به درستی و در کسری از زمان درست شوند. بهترین نمونه اپلیکیشن سفر خارجی برای محاسبه دنگ و سهم هر فرد، Splitwise است.

  • اپلیکیشن مدیریت سوخت

1- اپلیکیشن داخلی مدیریت سوخت 

یکی از مشکلاتی که ممکن است حین سفر با آن روبرو شوید. تمام کردن بنزین و پیدا کردن جایگاه سوخت است. به همین دلیل می توانید یکی از اپلیکیشن های کاربردی ایرانی را روی گوشی خود نصب کنید. این اپلیکیشن ها به شما در پیدا کردن نزدیک ترین جایگاه سوخت کمک می کنند. یک نمونه ی ایرانی آی بنزین است. فقط کافیست از اتصال اینترنت و روشن بودن Gps گوشی خود مطمئن شوید، تا این نرم افزار نزدیک ترین پمپ بنزین را به شما نمایش دهد. ضمنا نرم افزار دیگری به نام پیدو وجود دارد که در واقع یک جایگاه سوخت سیار است. راننده میزان سوخت مورد نظر خود را ثبت می کند و نزدیکترین ماشین سوخت، خود را به محل مورد نظر می رساند.

2- اپلیکیشن خارجی مدیریت سوخت 

اگر با خودرو شخصی به سفرهای خارجی بپردازید. نگرانی شما برای یافتن جایگاه سوخت، افزایش پیدا می کند. بنابراین می توانید یکی از اپلیکیشن های کاربردی خارجی به نام Gasbuddy را روی گوشی خود نصب کنید. از طریق این اپلیکیشن نه تنها، نزدیک ترین پمپ بنزین را پیدا می کنید بلکه می توانید از قیمت سوخت در هر جایگاه باخبر شوید. همچنین می توانید از خدمات دیگر این نرم افزار همچون پنچرگیری، بکسل، تعویض باتری و غیره استفاده کنید.

  • اپلیکیشن صرافی سفر

1- اپلیکیشن ایرانی صرافی سفر

از جمله بهترین اپلیکیشن های ایرانی برای تبدیل ارز، می توان به اپلیکیشن تبدیل اشاره کرد. این برنامه بیش از 50 ارز را پشتیبانی می کند و حتی مجهز به ابزارهای حد ضرر و oco نیز می باشد. یکی دیگر از اپلیکیشن ها صرافی، آسان تبدیل نرخ ارز است، که بیش از 200 ارز جهانی را شامل می شود. این برنامه از ارزهای رمز پرداخت مانند بیت کوین نیز پشتیبانی می کند. همچنین نمودار اطلاعات تکمیلی نیز در اختیار شما قرار می دهد. بنابراین یک نرم افزار مسافرت به منظور تبدیل ارز در گوشی خود نصب داشته باشید.

2- اپلیکیشن خارجی صرافی سفر 

یکی از دغدغه هایی که بسیاری از افراد در سفرهای خارجی دارند، تبدیل ارز است. اپلیکیشن XE Currency یکی از نرم افزارهای کاربردی است که می توانید از آن برای تبدیل ارز کشورهای مختلف استفاده کنید. با استفاده از این اپلیکیشن می توانید در چند ثانیه از آخرین نرخ ارز مطلع شده و با وارد کردن ارز کشور مبدا و مقصد، مبالغ را به یکدیگر تبدیل کنید. این برنامه قابلیت استفاده به صورت آنلاین و آفلاین را دارد. همچنین به وسیله نمودار، آماری از تغییرات نرخ ارز در طی دوره های گذشته، در اختیار شما قرار می دهد. لازم است بدانید که این برنامه از ارز ایران نیز پشتیبانی می کند. از نقاط قوت این اپلیکیشن می توان به قابل اعتماد بودن، جابه جایی ساده پول و مشاهده همزمان ده ارز مختلف اشاره کرد.

  • اپلیکیشن ایمنی سفر

امنیت سفر یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که در هر سفری باید به آن توجه کنید. اگر اهل سفر به مناطق بکر هستید و به راحتی از طبیعت دیدن می کنید، باید نکات لازم برای مواجه شدن با شرایط غیر قابل پیش بینی را بیاموزید. به همین دلیل باید از اپلیکیشن راهنمای سفر استفاده کنید. در ادامه به ذکر چندین مورد از اپلیکیشن های ایمنی می پردازیم.

SAS Survival Guide یک اپلیکیشن مسافرتی است؛ که از روی یک کتاب با همین عنوان ساخته شده و به صورت رایگان در اختیار عموم قرار گرفته است. در این برنامه به بیان توصیه های ایمنی در برابر حوادث طبیعی و غیر طبیعی پرداخته می شود. به عنوان مثال، یک سری اطلاعات درباره آتش سوزی ساختمان، پیدا کردن آب، عکس از گیاهان دارویی، خوراکی و سمی، قطب نما خورشیدی، پیدا کردن مسیر از طریق ستاره ها و غیره در این برنامه وجود دارد.

برنامه SMART TRAVELER نیز اطلاعات خوبی در اختیار مسافران می گذارد. به عنوان مثال اطلاعات تماس سفارتخانه و کنسولگری ها. البته این برنامه آمریکایی فقط برای شهروندان آمریکا که به سایر کشورها سفر می کنند، مناسب است.

برنامه EMERGENCY APP که یک اپلیکیشن سفر خارجی است؛ توسط صلیب سرخ آمریکا، توسعه یافته و درباره کمک های اولیه در مواجه با هرگونه خطر پرداخته است. همچنین امکان سفارشی سازی 35 هشدار اورژانسی بر اساس موقعیت مکانی کاربر در نرم افزار وجود دارد.

برنامه  SITATA، اخبار و اطلاعات سراسر جهان که ممکن است، سلامت و ایمنی افراد و مسافران را به خطر بیندازد، همراه با اطلاعات دقیق و راهکارهای لازم در اختیار افراد می گذارد. بنابراین می تواند گزینه ی خوبی برای نصب باشد.

برنامه  BSAFE یکی دیگر از اپلیکیشن های ایمنی سفر است. اما تفاوتی با برنامه های قبلی دارد. شما به وسیله این اپلیکیشن می توانید مکان خود را با سایر دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید و آن ها را از محل خود مطلع کنید. در این صورت در مواجهه با خطر می توانید آنها را از مکان خود باخبر کنید.

GEOSURE یک اپلیکیشن سفر است که درباره شهر و کشور مقصد، اطلاعاتی نظیر میزان خشونت، سرقت، مسائل مربوط به حقوق بشر و غیره را در اختیار شما می گذارد. برنامه دیگری به نام TRIPWHISTLE نیز اطلاعات تماس اضطراری 196 کشور جهان را شامل می شود تا هنگام نیاز به راحتی بتوانید از آنها استفاده کنید.

  • اپلیکیشن عکاسی سفر

یکی از تفریحات دوست داشتنی در بین برنامه های سفر، عکاسی است. بنابراین حتما باید اپلیکیشن های سفر مربوط به عکاسی را در گوشی خود نصب داشته باشید تا بتوانید از مناظر جذاب و دیدنی، خاطره ثبت کنید. از جمله بهترین اپلیکیشن ها می توان به Retrica اشاره کرد؛ که دارای فیلترهای زیبایی است و کار کردن با آن برای کاربران ساده می باشد. برنامه B612 نیز از محبوبیت خوبی برخوردار است. این برنامه نسبت به اپلیکیشن قبلی حجم دیتای بیشتری دارد و گوشی شما باید قدرت سخت افزاری مناسبی داشته باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید.

یکی دیگر از برنامه های خوب عکاسی، ادوبی لایت روم است که احتمالا نام آن را شنیده باشید. کار کردن با این برنامه نسبت به موارد قبلی، پیچیده تر بوده و عکس ها بسیار با کیفیت می باشند. اگر سخت پسند هستید این اپلیکیشن گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.

Snapseed یکی دیگر از برنامه های محبوب برای ادیت عکس است. به وسیله آن می توانید لک ها را از بین برده و تصاویر خود را به نحوی که دوست دارید، ویرایش کنید. برنامه Pro HDR X برای عکاسی در شب یا جاهایی که نور خیلی زیادی دارند، می تواند گزینه مناسبی باشد؛ اما برای عکس های حرکتی برنامه جالبی نخواهد بود. همچنین می توانید از برنامه های دیگری همچون Slow Shutter Cam و Lightroom Mobile برای ادیت عکس های خود استفاده کنید.

  • اپلیکیشن اسکن مدارک سفر

1- اپلیکیشن ایرانی اسکن مدارک 

یکی از اپلیکیشن های داخلی برای اسکن، اسکنر مدارک (حرفه ای) نام دارد که برای اسکن انواع مختلف مدارک می توانید از آن استفاده کنید و در سفر همراه خود داشته باشید تا در صورت لزوم، از آنها استفاده نمایید. این برنامه حتی در زندگی روزمره نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

2- اپلیکیشن خارجی اسکن مدارک 

یکی دیگر از اپلیکیشن های کاربردی، برنامه آفیس لنز است. از این برنامه ها می توانید علاوه بر سفر در زندگی روزمره نیز استفاده کنید. از جمله اپلیکیشن های اسکن مدارک که کارایی خوبی دارند می توان به: Adobe Scan (با امکان اسکن رنگی و تبدیل چندین صفحه به فایل پی دی اف)، Tiny Scanner (با امکان ساخت پی دی اف و فکس کردن فایل) و Clear Scan (برنامه کم حجم با امکان تبدیل پی دی اف و اشتراک گذاری در گوگل درایو و غیره)، CamScanner، Scanbot و Office Lens (امکان تبدیل تصاویر به پی دی اف و فایل ورد)، Evernote Scannable و Genius Scan اشاره کرد.

  • اپلیکیشن سفر کوهنوردی

1- اپلیکیشن داخلی کوهنوردی 

کوهنوردی نیاز به دانش و مهارت کافی دارد. برای کسب اطلاعات لازم و بهره مندی از تجربیات دیگران می توانید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید. نمونه ایرانی اپلیکیشن سفر کوهنوردی، پاکوب نام دارد. این اپلیکیشن کاملا کاربردی بوده و کار را برای فارسی زبانان راحت کرده است. به وسیله این برنامه می توانید مسیر حرکتی خود را ثبت کنید یا در کلاس های آموزشی مختلف شرکت کنید. از امکانات آن می توان به مسیریابی، معرفی باشگاه های مطرح، نمایش ارتفاع، نمایش سرعت حرکت و غیره اشاره کرد.

2- اپلیکیشن خارجی کوهنوردی 

یکی از نرم افزارهای کاربردی برای علاقه مندان به کوهنوردی، ویکی لاک است. به وسیله این اپلیکیشن می توانید به اطلاعاتی نظیر، شیب، بهترین مسیر، نظرات کاربران و غیره پی ببرید. بنابراین اگر اهل کوهنوردی و طبیعت گردی هستید، حتما این اپلیکیشن مسافرت را روی گوشی خود نصب کنید.

  • اپلیکیشن پارک سفر

1- اپلیکیشن داخلی پارک سفر

یکی از دغدغه ها هنگام سفر با خودرو در شهرهای پر جمعیت، نبودن جای پارک مناسب است. خوشبختانه برنامه های ایرانی به منظور پیدا کردن جای پارک آسان ساخته شده اند؛ که با نصب روی گوشی خود و پرداخت هزینه کم به صورت آنلاین، به راحتی می توانید، جای مناسب برای پارک خودرو پیدا کنید. اپلیکیشن الو پارک یکی از این نمونه ها است که نگرانی شما را کاهش می دهد. این برنامه فعلا در شهرهای تهران، قم و تبریز فعال است.

نرم افزار جاست نیز یکی دیگر از اپلیکیشن های رزرو جای پارک است. عملکرد این نرم افزار کمی متفاوت است چرا که کاربران هنگامی که نیازی به جای پارک نداشته باشند می توانند آن را به سایرین، در ازای دریافت هزینه، تحویل دهند. به وسیله اپلیکیشن بی پارک نیز، کاربران می توانند برای خود درآمد کسب کنند. در واقع شما می توانید اطلاعات محل پارک جلوی خانه یا مغازه خود را به صورت رایگان یا با هزینه به اشتراک بگذارید تا سایرین از آن استفاده کنند. همچنین به وسیله این نرم افزارها می توانید از محل دقیق پارکینگ های عمومی اطلاع پیدا کنید. برای دانلود اپلیکیشن رزرو جای پارک می توانید روی لینک کلیک کنید.

2- اپلیکیشن خارجی پارک سفر

همانطور که گفتیم، هنگام سفر با خودرو شخصی یکی از مشکلاتی که در شهرها و مکان های شلوغ با آنها مواجه می شوید، پیدا کردن جای پارک مناسب است. اپلیکیشن Parkmobile یک اپلیکیشن راهنمای سفر خارجی است که به کمک آن می توانید به راحتی برای خودرو خود، جای پارک پیدا کنید. بدون اینکه نگران جریمه شدن باشید. این اپلیکیشن رایگان نیست و هفت روش مختلف برای پرداخت دارد. نکته جالبی که درباره اپلیکیشن های پارک سفر وجود دارد، این است که، به وسیله این برنامه ها می توانید جای پارک خودرو را از قبل رزرو کنید تا با خیال راحت به مقصد برسید.

  • اپلیکیشن سفر بین شهری

اپلیکیشن ماکسیم که در لیست بهترین اپلیکیشن سفر بین شهری قرار دارد. یک اپلیکیشن سفر ایرانی است که محبوب خوبی بین کاربران دارد. ماکسیم از سال 1396 فعالیت خود را در ایران آغاز کرد. هم اکنون نیز این اپلیکیشن سفر بین استانی، با عنوان 1611 در بسیاری از شهرهای ایران، به ارائه خدمات می پردازد. به وسیله این اپلیکیشن مسافرت بین شهری می توانید از چند روز قبل از سفر، درخواست خود را ثبت کنید و بعد از تایید راننده، مشخصات ماشین و راننده با زمان حرکت و میزان مبلغ برای شما نمایش داده می شود. اینگونه برای سفرهای بین شهری نیز نگرانی نخواهید داشت. البته اسنپ نیز از 8 شهریور 1401 به اپلیکیشن سفرهای بین شهری پیوسته و شما می توانید از خدمات این شرکت در این زمینه هم استفاده نمایید. در حال حاضر امکان استفاده از خدمات این اپلیکیشن سفر برون شهری از ساعت 6 صبح تا 10 شب امکانپذیر است. شما می توانید از بین اسنپ و ماکسیم یک گزینه را برحسب رضایت خود به عنوان اپلیکیشن سفر شهری نصب داشته باشید.

در این مطلب تلاش بر این بود تا بهترین اپلیکیشن راهنمای سفر داخلی و خارجی از جنبه های مختلف مقایسه شوند تا برای سفرهای خود بهترین گزینه ها را استفاده کنید. سفر راحت و آسوده و بدون نگرانی که در وقت و هزینه های شما صرفه جویی شود هدف ما در این مقاله بود. اگر شما هم موارد و دسته بندی های دیگری از اپلیکیشن برای سفر می شناسید حتما به ما معرفی کنید تا به این مطلب اضافه کنیم.

سؤالات متداول

بهترین اپلیکیشن رزرو اقامتگاه برای سفر داخلی و خارجی کدام است؟

اپلیکیشن اقامت 24 به دلیل معرفی تمامی هتل های شهرهای کشور که مورد رضایت و تأیید مسافران بوده اند و استفاده از تخفیف در تمام طول سال برای رزرو هتل، بهترین اپلیکیشن رزرو هتل و اقامتگاه در کشور است. در سفر خارجی اپلیکیشن Airbnb و Booking را توصیه می کنیم.

بهترین اپلیکیشن های سفر بین شهری کدامند؟

ماکسیم و اسنپ در حال حاضر محبوب ترین اپلیکیشن های سفر برون شهری هستند که ماکسیم در این زمینه سابقه بسیار بیشتری دارد.

بهترین اپلیکیشن برای سفارش غذا در سفرهای داخلی و خارجی چیست؟

برای سفرهای داخلی بهترین اپلیکیشن برای سفارش آنلاین غذا، اسنپ فود و دلینو و دیدو فود هستند. برای سفرهای خارجی Zomato و UberEats را پیشنهاد می کنیم.

بهترین اپلیکیشن هواشناسی برای سفر داخلی و خارجی چیست؟

اپلیکیشن AccuWeather بهترین گزینه برای پیش بینی آب و هواست.

بهترین اپلیکیشن مترجم سفر با پشتیبانی از زبان فارسی چیست؟

اپلیکیشن های ترجمه ای که از زبان فارسی هم پشتیبانی می کنند، گوگل ترنسلیت، iTranslate، مایکروسافت ترنسلیتور و Triplingo هستند.

4.7/5 – (12 امتیاز)