سبک زندگی

طرز تهیه کیک کیک شکلاتی با رویه موکا | طرز تهیه کرم موکا | پخت انواع کیک

کیک کرم دار یک کیک ساده است که در کنار سادگی بسیار مجلسی و خوشمزه می باشد و شما می توانید به عنوان عصرانه در مهمانی یا دورهمی های خود از این کیک جذاب و بینظیر استفاده کنید. کیک کرم دار از یک لایه کیک وانیلی یا شکلاتی به همراه یک لایه کرم درست می شود که کرم می تواند روی کیک یا وسط کیک قرار بگیرد. اگر از طعم کیک های تکراری خسته شده اید پیشنهاد می کنم یک بار کیک کرم دار را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. امروز در سلام دنیا طرز تهیه کیک کرم دار شیری با نشاسته ذرت خانگی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک کرمدار خانگی با شیر و نشاسته ذرت در فر و قابلمه

تخم مرغ 3 عدد
آرد 1.5 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
روغن 1/3 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه کرم میانی
شیر 2 پیمانه
شکر نصف پیمانه
نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری

دستور پخت کیک کرمدار خانگی با شیر و نشاسته ذرت در فر و قابلمه

1

طرز تهیه کیک کرم دار شیری خانگی

3 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف مناسب بشکنید، 3/4 لیوان شکر را به همراه نوک قاشق چای خوری وانیل به تخم مرغ اضافه کنید و حدود 7 دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا مواد یکدست و کرمی شوند.

2

مرحله دوم: اضافه کردن شیر و روغن

1/3 پیمانه شیر را به مواد اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با همزن هم بزنید، در ادامه 1/3 پیمانه روغن مایع را هم بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و در کناری بگذارید.

3

مرحله سوم: ترکیب آرد و بکینگ پودر

در این مرحله باید مواد خشک را با هم ترکیب کنید، برای این منظور 1.5 پیمانه آرد را داخل یک ظرف الک کنید و 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر را هم از الک عبور دهید و با آرد حسابی مخلوط کنید.

4

مرحله سوم: ریختن مواد خشک

حالا مواد خشک را دوباره الک کنید و طی 3 مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید، بعد از هر مرحله هم مواد را حسابی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

5

مرحله چهارم: پخت کیک در فر

قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید، نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید. یک سیخ چوبی را داخل مواد به صورت دایره ای بچرخانید تا مواد کیک در همه جای قالب به طور یکنواخت پخش شود. بعد قالب را دو سه بار به سطح بکوبید تا حباب های داخل آن خارج گردد. قالب کیک را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا کیک کمی پخته شود.

6

مرحله پنجم: طرز تهیه کرم وسط کیک با نشاسته

در فاصله پخت کیک، 2 پیمانه شیر را به همراه نصف پیمانه شکر داخل یک قابلمه کوچک بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، نیازی نیست که شیر به جوش بیاید.

7

مرحله ششم: ترکیب مواد کرم با هم

وقتی شکر حل شد، 3 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت را داخل قابلمه الک کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد یکدست شود. در ادامه نوک قاشق چای خوری وانیل را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد گلوله نشوند. زمانی که کرم به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس روی ظرف را نایلون بکشید و در یخچال قرار دهید تا رویه نبندد.

8

مرحله هفتم: ریختن کرم روی کیک

کیک نیمه پخته را از فر خارج کنید، کمی که کیک خنک شد کرم را روی کیک بریزید و با پالت کاملا پخش کنید، نصف دیگر مواد کیک را روی کرم بریزید و سطح آن را صاف کنید و مجدد قالب را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک کرمدار کاملا پخته شود. بعد از پخت و خنک شدن، روی کیک را با هر چیز دلخواهی که دوست دارید تزئین کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کرم به خوبی جذب کیک شود.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک کرم دار با نشاسته ذرت

  • کیک کرمدار هر چه قدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر می شود.
  • بهتر است از قالبی استفاده کنید که ارتفاع آن زیاد باشد تا جای کافی برای ریختن کرم وسط کیک بماند.
  • برای پخت کیک دمای فر گازی را روی 180 درجه و دمای فر برقی را روی 170 درجه قرار دهید.
  • از زعفران دم کرده یا پودر کاکائو هم می توانید داخل کرم استفاده کنید.

همچنین ببینید:

طرز تهیه کیک شکلاتی ایتالیایی خوشمزه و حجیم 

طرز تهیه کیک موکا خیس کافی شاپی با سس شکلاتی نسکافه ای


آموزش درست کردن کاپ کیک خوشمزه کدو

طرز تهیه کاپ کیک نارنجی کدو

دستور کاپ کیک کدو گوهری در میان دستورهای شیرینی‌ها و کاپ کیک است که این مورد هم جزو بهترین آنهاست. درست کردن آنها همیشه راحت است و می‌توانند مهمانی شما را زیباتر کنند. این کاپ کیکها نرم و لطیف هستند و خیلی راحت در دهان شما آب می‌شوند.

رویه پنیر خامه‌ای آن ساده است. این رویه تقریبا مزه کرم مارشمالو می‌دهد. شما خیلی راحت 4 ماده تشکیل دهنده را در کاسه همزن می‌ریزید و آنها را با همدیگر بهم می‌زنید. این رویه خامه‌ای زیباست و چندان هم شیرین نیست.

این کاپ کیکها به خوبی در یخچال عمل می‌آیند و در سرما یا دمای اتاق طعم دلپذیری دارند بنابراین شما می‌توانید آنها را تا 3 روز در یخچال نگه دارید و سپس مستقیما پس از خارج کردن از یخچال آنها را مصرف کنید. این کاپ کیکها در این چند روز کاملا نرم و رویه آنها نیز خیلی لطیف باقی می‌ماند.

طرز تهیه کاپ کیک نارنجی کدو

مواد لازم برای کاپ کیک کدو

کاپ کیک کدو

  • 2 پیمانه (۲۵۰ گرم) آرد همه کاره
  • 1 و 1/2 پیمانه (۳۰۰ گرم) شکر دانه درشت
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 3 تخم مرغ بزرگ دمای اتاق
  • 1 پیمانه روغن زیتون یا روغن گیاهی
  • 1 شیشه یا ۴۲۵ گرم پوره کدو

مواد لازم برای رویه خامه‌ای

کاپ کیک نارنجی

  • 1 و 1/2 بسته پنیر خامه‌ای در دمای اتاق
  • 3/4 پیمانه (۱۲ قاشق غذاخوری) کره در دمای اتاق
  • 2 پیمانه (۲۵۰ گرم) شکر پودر شده
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

وسایل مورد نیاز

  • قالب ۲۴ تایی کاپ کیک
  • اسکوپ خامه
  • قالب کاغذی کاپ کیک نارنجی رنگ
  • ترافل رنگی ریز
  • آب نبات کدویی
  • ماسوره ستاره‌ای
  • قیف خامه‌ای بزرگ

مراحل تهیه کاپ کیک کدو

کاپ کیک کدو

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب ۲۴ تایی کاپ کیک را کاغذ بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، مواد خشک را ترکیب کنید: 2 پیمانه آرد، 1 و 1/2 پیمانه شکر دانه درشت، 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری جوش شیرین و 2 قاشق چایخوری دارچین.
  3. در یک کاسه با اندازه متوسط، مواد تر را با هم مخلوط کنید: ۴۲۵ گرم پوره کدو، 1 پیمانه روغن، 3 عدد تخم مرغ بزرگ. این مواد را بهم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و تمامی روغن به خوبی در آن مخلوط شود و هیچ بخش قابل مشاهده‌ای در آن دیده نشود.
  4. مواد خشک و مرطوب را با هم خوب بهم بزنید تا کاملا لطیف شوند. مواد کاپ کیک را به طور مساوی در ۲۴ بخش قالب بریزید، حدود 2/3 هر قالب پر شود. در ۳۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کنید تمیز بیرون آید. کاپ کیکها را پس از خارج کردن به مدت ۱۰ دقیقه روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.

طرز تهیه رویه خامه‌ای کاپ کیک کدو

کاپ کیک کدو

  1. همه مواد خامه‌ای را در کاسه مخلوط کن بریزید. روی سرعت متوسط رو به پایین خوب بهم بزنید تا شکر در آن به طور کامل ترکیب شود. در صورت نیاز با اسپاتول مواد را از کناره‌های کاسه به پایین آن برانید. آن را در قیف خامه بزرگ با ماسوره ستاره‌ای بزرگ بریزید و روی کاپ کیک بریزید. آن را در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

نکات مهم پخت کاپ کیک نارنجی

برای اندازه گیری دقیق آرد (بدون پیمانه آشپزی) آرد را درون یک پیمانه اندازه گیری معمولی با قاشق ریخته و سطح آن را صاف کنید.

برای تزئین روی خامه از ترافلهای رنگی ریز و گرد استفاده کنید. سعی کنید از رنگهای زرد و نارنجی برای ایجاد یک طرح پاییزی استفاده کنید.

این کاپ کیک به هیچ عنوان مزه کدو نخواهد داد چون کدو مزه خاصی ندارد و فقط بی مزه است اما کاپ کیک کدو خوشمزه و زیباست ضمن اینکه رنگ نارنجی کدو را نیز دارد.


ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen


  • برای:
    16 نفر
  • زمان پخت :
    45 دقیقه

طرز تهیه کیک تولد خانگی ساده

طرز تهیه کیک تولد خانگی ساده