محبوب ترین فیلم های کمدی ایرانی
علاقه مندان به فیلم و سریال حداقل یک بار ژانر کمدی را تجربه کرده اند. ژانر کمدی مخاطب را یکی دو ساعت با فضایی سرشار از خنده و حس خوب درگیر می کند و گاهی مفاهیم زیبایی را هم با او به اشتراک می گذارد. در این مطلب از چطور، شما را با 21 عنوان از بهترین فیلم های کمدی ایرانی آشنا می کنیم. برای آشنایی با این فیلم ها ما را تا پایان این مطلب همراهی کنید.
سینمای ایران بازیگران توانای زیادی در حوزه کمدی دارد. افرادی مانند اکبر عبدی، پرویز پرستویی، رضا عطاران و جواد عزتی از جمله بازیگرانی اند که در فیلم های کمدی بسیار موفق عمل کرده اند. کارگردانان موفق هم در این ژانر کم نیستند. این شما و این بهترین فیلم های کمدی ایرانی.
1. مارمولک
سکانسی از فیلم مارمولک
سال تولید: 1382
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 50 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 8٫5 از 10
کارگردان: کمال تبریزی
فیلم نامه نویس: پیمان قاسم خانی
بازیگران اصلی: پرویز پرستویی، بهرام ابراهیمی، مهران رجبی
درباره فیلم
فیلم مارمولک ماجرای بخشی از زندگی رضا مثقالی، معروف به رضا مارمولک است؛ خلاف کاری که سابقه سنگینی دارد و آخرین بار به اتهام سرقت مسلحانه دستگیر شده است. رضا برای فرار از زندان با یک بهانه اتفاقی، لباس روحانیان را بر تن می کند. گمان می کند داستان او با این لباس یکی دو روز بیشتر طول نخواهد کشید، اما ماجرا طور دیگری رقم می خورد و شرایط طوری پیش می رود که باید واقعا به عنوان روحانی ظاهر شود! بخش دیگری از قصه را رئیس زندان، آقای مجاور شکل می دهد؛ فردی سخت گیر که معتقد است باید فکر خلاف را از ذهن خلاف کاران بیرون کشید! تقابل این دو شخصیت ضد هم با بازی درخشان پرویز پرستویی و بهرام ابراهیمی لحظاتی سرشار از خنده و مفهوم را به بیننده هدیه می کند و این فیلم را در بین بهترین فیلم های کمدی ایرانی قرار می دهد.
2. اجاره نشین ها
سال تولید: 1366
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 49 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 7٫7 از 10
کارگردان: داریوش مهرجویی
فیلم نامه نویس: داریوش مهرجویی
بازیگران اصلی: عزت الله انتظامی، اکبر عبدی، حمیده خیرآبادی
درباره فیلم
کشمکش ها و هیجانات زندگی با چندین خانواده در یک ساختمان را می توان هسته این فیلم دانست. فیلمی شاد و با لحظات خنده دار که داستان سادۀ زندگی آپارتمان نشینی را روایت می کند. در این فیلم، فردی از دنیا می رود و ساختمانِ او به دلیل نبود وارث، ماجراهایی را رقم می زند. اهالی آپارتمان با یکدیگر سر ناسازگاری دارند؛ اما با وساطت بزرگی، شامی بر پا می شود و نتایج خوبی برای مدیریت امور حاصل می شود؛ نتایجی که کمتر از 24 ساعت نقش بر آب می شوند و روز از نو و روزی از نو. در این میان، اتفاقاتی رخ می دهد مانند سقوط منبع آب ساختمان که پای شهرداری را به دعواها باز می کند و قرار بر این می شود که ساکنان این آپارتمان با شرایطی صاحب ملک آن شوند.
3. لیلی با من است
سکانسی از فیلم لیلی با من است
سال تولید: 1374
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 35 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 7٫6 از 10
کارگردان: کمال تبریزی
فیلم نامه نویسان: کمال تبریزی و رضا مقصودی
بازیگران اصلی: پرویز پرستویی، محمود عزیزی، شهره لرستانی
درباره فیلم
شخصیت اصلی فیلم، صادق، از جنگ می ترسد. شغل او فیلم برداری است و برای تکمیل خانه اش نیازمند وامی است که باید در ازای دریافتِ آن در ساخت یک مستند جنگی همکاری کند. صادق (با بازی پرویز پرستویی) بعد از تنظیم وصیت نامه اش راهی این سفر کاری می شود؛ اما او واقعا نمی خواهد به مناطق جنگی و شرایط بحرانی نزدیک شود و تمام تلاشش را می کند که از این مسیر دور شود. همین تلاش هاست که قصۀ شاد و جذابِ یکی از بهترین فیلم های کمدی ایرانی را شکل می دهد.
4. آدم برفی
سکانسی از فیلم آدم برفی
سال تولید: 1373
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 42 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6٫9 از 10
کارگردان: داوود میرباقری
فیلم نامه نویس: داوود میرباقری
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، آزیتا حاجیان، داریوش ارجمند
درباره فیلم
عباس مردی که در جست وجوی ویزای آمریکاست و برای انجام کارهایش به ترکیه سفر کرده است یک بخش از ماجرای این فیلم را به خود اختصاص داده است. او نمی تواند ویزایش را دریافت کند و برای همین تصمیم می گیرد تغییر چهره دهد و به بهانه ازدواج با یک مرد آمریکایی دوباره دنبال ویزایش می رود. از طرفی در ترکیه خانمی ایرانی (دنیا) در تلاش است تا به کشور بازگردد، اما دچار مشکلاتی شده است. در این میان، عباس با ظاهر زنانۀ خود، دنیا را می بیند و عاشق او می شود. حال عباس تلاش می کند زن بودن را کنار بگذارد و مانند یک مرد، بدون فکرکردن به ویزای آمریکا به همراه دنیا به ایران بازگردد. این فیلم دارای صحنه های بسیار خنده دار و دیالوگ های ناب است که بیننده را تا آخرین لحظه مشتاق نگه می دارد.
5. ای ایران
سکانسی از فیلم ای ایران
سال تولید: 1368
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 46 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6٫7 از 10
کارگردان: ناصر تقوایی
فیلم نامه نویس: ناصر تقوایی
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، حمید جبلی، ثریا حکمت
درباره فیلم
در اواخر دوران شاهنشاهی، سرگروهبان مکوندی برای فرماندهیِ یک پاسگاه در ماسوله انتخاب می شود. او مردی سخت گیر است و تلاش می کند نظم و سامان دهی خوبی را به این پاسگاه بیاورد؛ اما او خود یک فرد ذاتا فاسد است و فرق چندانی با زیردستان بی نظمش ندارد. بازاریان، معلم ها و دانش آموزان مدرسه هم با او مقابله می کنند و در این میان، موقعیت های طنز و خنده داری ایجاد می شود.
6. اسب حیوان نجیبی است
سکانسی از فیلم اسب حیوان نجیبی است
سال تولید: 1389
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 29 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6٫7 از 10
کارگردان: عبدالرضا کاهانی
فیلم نامه نویس: عبدالرضا کاهانی
بازیگران اصلی: رضا عطاران، پارسا پیروزفر، مهتاب کرامتی
درباره فیلم
فیلم کمدی «اسب حیوان نجیبی است» ماجرای یک زندانی است که 24 ساعت مرخصی گرفته و در همان مدت زمان کم، از گروهی از مردم سوءاستفاده می کند. او از افرادی که هریک به شکلی در حال انجام کارهای غیرقانونی اند اخاذی می کند و… .
7. ورود آقایان ممنوع
سکانسی از فیلم ورود آقایان ممنوع
سال تولید: 1389
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 42 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6٫7 از 10
کارگردان: رامبد جوان
فیلم نامه نویس: پیمان قاسم خانی
بازیگران اصلی: رضا عطاران، ویشکا آسایش، پگاه آهنگرانی
درباره فیلم
فیلم ورود آقایان ممنوع داستان مدرسه ای دخترانه و خصوصی است که مدیر بسیار سخت گیری دارد. مدیر مدرسه با ورود آقایان در مقام معلم به مدرسه اش مخالف است؛ اما مرخصی ضروری دبیر شیمی در نیمه سال از یک طرف و نزدیک بودن تاریخ المپیاد شیمی و اهمیت آن از طرفی دیگر این مدیر سخت گیر را مجاب می کند تا به حضور یک دبیر مرد رضایت دهد، چون او نتوانست دبیر شیمی را با یک دبیر خانم جایگزین کند. این اتفاق ماجراهای کمدی فیلم را شکل می دهد. مدرسه ای را تصور کنید که اتفاق همیشه ممنوعی در آن رخ داده است، هیجان دانش آموزان و رفتار خنده دار دبیر تازه وارد و عصبانیت مدیر مدرسه همگی این فیلم جذاب را به خوبی شکل می دهند. دیدن این فیلم می تواند برای دقایقی شما را بارها و بارها بخنداند.
8. بی پولی
سال تولید: 1386
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 50 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6٫4 از 10
کارگردان: حمید نعمت الله
فیلم نامه نویس: حمید نعمت الله
بازیگران اصلی: بهرام رادان، لیلا حاتمی، رضا رشیدپور
درباره فیلم
ایرج و شکوه (بهرام رادان و لیلا حاتمی) زوجی اند که به شدت گرفتار مشکلات مالی شده اند. آن ها دوران بیکاری و نداری سختی را تجربه می کنند، اما تلاش می کنند قوی باشند و از این وضعیت رها شوند. مسئله ای که داستان فیلم را شکل می دهد همین تلاش هاست؛ ولی هیجان ماجرا در این است که هرچه تلاش می کنند وضعیت یا بدتر می شود یا غیرقابل حل تر!
9. سن پطرزبورگ
سکانسی از فیلم سن پطرزبورگ
سال تولید: 1388
مدت زمان فیلم: 2 ساعت
امتیاز IMDb: امتیاز 6٫4 از 10
کارگردان: بهروز افخمی
فیلم نامه نویسان: پیمان قاسم خانی و مهراب قاسم خانی
بازیگران اصلی: محسن تنابنده، پیمان قاسم خانی، شیلا خداداد
درباره فیلم
دو خلاف کار نه چندان حرفه ای گنجی با کلید عقابِ دوسر را که میراث تزار روسیه است کشف می کنند. آنها تلاش می کنند این گنج را از آن خود کنند و همین تلاش ها ماجراهایی را برای هرکدام رقم می زند که بیننده را با لحظات شادی جذب می کند.
10. نهنگ عنبر 1
سکانسی از فیلم نهنگ عنبر
سال تولید: 1394
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 30 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6٫3 از 10
کارگردان: سامان مقدم
فیلم نامه نویسان: مانی باغبانی و مونا زاهد
بازیگران اصلی: رضا عطاران، مهناز افشار، ویشکا آسایش
درباره فیلم
نهنگ عنبر یکی دیگر از بهترین فیلم های کمدی ایرانی است که زندگی عاشق پیشه ای ناکام را روایت می کند. ارژنگ که دهه پنجم زندگی اش را می گذراند هنوز ازدواج نکرده است. او در گذشته عاشق رؤیا شده، ولی رؤیا همراه با خانواده اش به آمریکا مهاجرت می کند. ارژنگ و رؤیا دفعاتی در مقابل هم قرار می گیرند، ولی هر بار در مسئله ازدواج ناکام می شوند. در آخرین لحظات فیلم، ارژنگ از رؤیا می خواهد بماند، اما مجبور می شود او را به فرودگاه ببرد… . تلاش های جالب ارژنگ برای داشتن رؤیا فضای شاد و خنده داری ایجاد کرده است که حس و حال مخاطب را به کلی عوض می کند.
نهنگ عنبر 2
در سال 1396 نهنگ عنبر 2 با همان عوامل اجرایی ساخته شد. در نهنگ عنبر 2 مخاطب همراه با شخصیت های اصلی به شمال سفر خواهد کرد. در جریان این سفر خاطرات گذشته شخصیت های اصلی با روایتی خنده دار و جذاب بازگو می شود.
11. خوک
سکانسی از فیلم خوک
سال تولید: 1396
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 44 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6٫1 از 10
کارگردان: مانی حقیقی
فیلم نامه نویس: مانی حقیقی
بازیگران اصلی: حسن معجونی، لیلا حاتمی، لیلی رشیدی
درباره فیلم
حسن کارگردانی است که زندگی شخصی اش دچار مشکل شده است. مدتی است که نتوانسته فیلم جدیدی بسازد، یکی از بازیگران اصلی کارهایش می خواهد با کارگردانان دیگر کار کند، مادرش و همسر و دخترش نیز دچار مشکلاتی شده اند. از طرفی، یک قاتل در شهر پیدا شده و کارگردانان را می کشد، اما به حسن کاری ندارد. واقعا چرا؟ نکند حسن خود آن قاتل سریالی باشد؟ او باید برای رهایی از چنین اتهامی فکر هوشمندانه ای بکند تا… .
12. مأموریت
سال تولید: 1365
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 24 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6٫1 از 10
کارگردان: حسین زندباف
فیلم نامه نویسان: حسین ایری و سعید ابراهیمی فر
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، مرتضی احمدی، مهین شهابی
درباره فیلم
آقای سعادت مرد بدگمانی است. دختر او در آستانه ازدواج با مهران قرار گرفته و آقای سعادت یکی از دوستان دست وپاچلفتی اش را مأمور می کند تا درباره مهران تحقیق کند. این مأمورِ خیالاتی به اشتباه مهران را با رئیس یک باند قاچاق اشتباه می گیرد که به طور اتفاقی در یک ساختمان زندگی می کنند. همین آغاز یک ماجرای کمدی و جذاب می شود و باید دید آیا این وصال صورت می پذیرد یا عشق آنها قربانی اشتباه های این مأمور خیالاتی می شود.
13. سفر به خیر
سکانسی از فیلم سفر به خیر
سال تولید: 1373
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 23 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6 از 10
کارگردان: داریوش مؤدبیان
فیلم نامه نویس: داریوش مؤدبیان
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، حمیده خیرآبادی، پروین سلیمانی
درباره فیلم
اکبر آقا و اصغر آقا باهم برادرند. اکبر آقا برادر بزرگ تر است و در یزد شیرینی پزی دارد. او از ترس دردسرهای بچه دارشدن ازدواج نمی کند. برادر کوچک تر، اصغر آقا که ساکن اصفهان است، همسر و چند بچه قدونیم قد دارد. اصغر برای فراهم کردن مقدمات ازدواجِ برادرِ بزرگ ترش از او می خواهد برای کار به اصفهان برود و… .
14. آتشکار
سکانسی از فیلم آتشکار
سال تولید: 1389
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 22 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6 از 10
کارگردان: محسن امیریوسفی
فیلم نامه نویس: محسن امیریوسفی
بازیگران اصلی: حمید فرخ نژاد، مینا مصطفی پور، مهرداد جلوخانی
درباره فیلم
مرد آتشکاری در طی یک ماجرایی با روح پدرش درگیر می شود و روایت این فیلم کمدی را شکل می دهد. موضوع اصلی این فیلم وازکتومی (نوعی عمل جراحی در مردان برای پیشگیری از بارداری) و ارتباط آن با طیف سنتی جامعه است.
15. مرد عوضی
سال تولید: 1376
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 27 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6 از 10
کارگردان: محمدرضا هنرمند
فیلم نامه نویس: فرهاد توحیدی
بازیگران اصلی: پرویز پرستویی، فاطمه معتمدآریا، افسانه بایگان
درباره فیلم
مرد عوضی داستان دو مردی است که دستِ سرنوشت آنها را به جای یکدیگر قرار می دهد. خسرو مخترع پودر لباس شویی است و به کارخانه ای می رود تا مدیرعامل را ببیند و اختراعش را به تولید انبوه برساند. خسرو در مسیر، دچار سانحه می شود و او را به بیمارستان می برند. از طرفی داریوش (مدیرعامل) هم سکته مغزی می کند و اتفاقا او را هم به همان بیمارستان می برند. داریوش فوت می شود و پزشکی که آنها را عمل می کند مغزشان را به اشتباه جابه جا در سرشان می گذارد؛ بنابراین خسرو به اشتباه دفن می شود و مغز او دوباره به زندگی برمی گردد. این داستان رمزآلود و کمدی مخاطب را تا آخرین لحظه پای تلویزیون نگه می دارد.
16. قندون جهیزیه
سکانسی از فیلم قندون جهیزیه
سال تولید: 1393
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 32 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6 از 10
کارگردان: علی ملاقلی پور
فیلم نامه نویس: علی ملاقلی پور
بازیگران اصلی: صابر ابر، نگار جواهریان، افسانه چهره آزاد
درباره فیلم
یکی دیگر از بهترین فیلم های کمدی ایرانی فیلم بی پولی است. عطا و معصومه زن و شوهری اند که موعد خانه شان به سر آمده است. عطا می خواهد هرطور شده خانه را تخلیه نکنند و قراردادشان را تمدید کنند، اما با مشکلات مالی مواجه است. اینکه چگونه قراردادشان را تازه کند و دل همسرش را شاد کند برای عطا دغدغه شده و در این مسیر دست به کارهایی می زند که مخاطب کاملا با او همراه خواهد بود، چراکه نقشی قابل درک را در شخصیت عطا می بینیم.
17. مکس
سال تولید: 1383
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 46 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 6 از 10
کارگردان: سامان مقدم
فیلم نامه نویس: پیمان قاسم خانی
بازیگران اصلی: فرهاد آئیش، گوهر خیراندیش، پگاه آهنگرانی
درباره فیلم
وزارت ارشاد قصد دارد برنامه ای با حضور ایرانیان موفق مقیم خارج از کشور برگزار کند. در این برنامه قرار است ایرانیان مقیم خارج به کشور بازگردند و برای مردم سخنرانی کنند. در این میان، یک دعوت نامه به اشتباه به دست کسی می رسد که فرد موردنظر نیست! او که خودش هم از این دعوت تعجب می کند، با گروه موسیقی اش وارد ایران می شود. زمانی که برای اجرا به بالای سن می رود، مسئولان متوجه اشتباهشان می شوند و… .
18. هزارپا
سکانسی از فیلم هزارپا
سال تولید: 1396
مدت زمان فیلم: 2 ساعت و 2 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 5/8 از 10
کارگردان: ابوالحسن داوودی
فیلم نامه نویسان: امیر برادران، پیمان جزینی، مصطفی زندی
بازیگران اصلی: رضا عطاران، جواد عزتی، سارا بهرامی
درباره فیلم
رضا و منصور باهم دوست اند و با کیف قاپی زندگی خودشان را پیش می برند. رضا در تصادف، یک پایش را از دست داده است. او اتفاقی و از طریق مادرش متوجه می شود دختر پول داری به نام الهام نذر کرده است تا با یک جانباز ازدواج کند. رضا برای اینکه بتواند به الهام نزدیک شود خود را جانباز معرفی می کند و هر کاری می کند تا الهام عاشق او شود. تلاش های رضا و حضور دوستش منصور دقایق خنده آور و شادی را برای مخاطب می سازد.
19. خوب، بد، جلف
عکسی از فیلم خوب، بد، جلف
سال تولید: 1395
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 50 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 5/1 از 10
کارگردان: پیمان قاسم خانی
فیلم نامه نویس: پیمان قاسم خانی
بازیگران اصلی: حمید فرخ نژاد، پژمان جمشیدی، سام درخشانی
درباره فیلم
در جریان فیلم، مانی حقیقی کارگردانی است که باید برای راضی کردن تهیه کنندۀ فیلمش از دو بازیگر تجاری استفاده کند. مانی با این انتخاب بسیار مخالف است، اما اگر این بازیگران را انتخاب نکند، تهیه کنندۀ فیلم با او همکاری نخواهد کرد. حالا چالش مانی حقیقی با این دو بازیگر غیرحرفه ای سرآغاز داستان کمدی و خنده آور این فیلم خواهد شد. سرگرد انتظامی مشاور فیلم باید این دو بازیگر را همراهی کند تا بخشی از کارهای نقش شان را به خوبی یاد بگیرند و در همین مسیر، با اتفاقات جالبی روبه رو خواهند شد. داستان قوی این فیلم و چینش خوب بازیگرانِ آن از جمله عوامل موفقیت این فیلم است.
20. مطرب
بازیگران اصلی فیلم مطرب
سال تولید: 1397
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 47 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 4/6 از 10
کارگردان: مصطفی کیایی
فیلم نامه نویس: مصطفی کیایی
بازیگران اصلی: پرویز پرستویی، محسن کیایی، الناز شاکردوست
درباره فیلم
ابراهیم خواننده ای است که بعد از انقلاب مجوز کار نمی گیرد. از طرفی نمی تواند یک خواننده لس آنجلسی شود، چون صدای خیلی خوبی هم ندارد. برای همین، نهایت موفقیتش خواندن در مجالس است. زیبا، دختر ابراهیم، می داند آرزوی پدرش چیست و ترتیبی می دهد تا پدرش در یک مراسم که در ترکیه برگزار می شود روی صحنه برود. برادر زیبا هم در این مسیر به او کمک می کند. ورود ابراهیم و فرزندانش به ترکیه برای این مراسم ماجراهای خنده دار و جالبی را شکل می دهد که بیننده را جذب می کند. این فیلم، با بازی خوب بازیگرانی چون پرویز پرستویی و الناز شاکردوست، علاوه بر جای گرفتن در فهرست بهترین فیلم های کمدی ایرانی ، یکی از موفق ترین فیلم های مصطفی کیایی نیز به حساب می آید.
21. اخراجی ها
سکانسی از فیلم اخراجی ها
سال تولید: 1386
مدت زمان فیلم: 1 ساعت و 44 دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز 4/6 از 10
کارگردان: مسعود ده نمکی
فیلم نامه نویس: مسعود ده نمکی
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، امین حیایی، کامبیز دیرباز
درباره فیلم
دوران جنگ است و مجید که از اراذل است عاشق دختر میرزا می شود. میرزا یکی از عارفان منطقه است و شرط ازدواج دخترش و مجید را سربه راه شدن مجید در نظر می گیرد؛ بنابراین مجید همت می کند تا خود را به میرزا و دخترش اثبات کند. او عازم جبهه می شود و دوستانش نیز او را همراهی می کنند. با حضور آنها در جبه مخالف می شود، ولی نهایتا با ضمانت میرزا موفق می شوند به پادگان آموزشی بروند. دلایلی که هرکدام از شخصیت های فیلم برای ورود به جبهه دارند دلایل خنده دار و جالبی اند. همین دلایل قصه هر شخصیت را شکل می دهد و در کل فیلمی با ژانر کمدی تقدیم مخاطب می شود. فیلمی که از دیدن آن پشیمان نخواهید شد.
بهترین سایت های تماشای آنلاین فیلم و سریال؛ سینما در دستان شما
سخن آخر
نظر شما درباره بهترین فیلم های کمدی ایرانی که در این فهرست معرفی کردیم چیست؟ لطفا نظر خود را در بخش «ارسال دیدگاه» با ما و مخاطبانمان در میان بگذارید. اگر فیلم کمدی ایرانیِ دیگری می شناسید که احساس می کنید می تواند به این فهرست اضافه شود، لطفا نام فیلم را هم برایمان بنویسید.
تغییرات سینما در دهه اخیر بسیار متفاوت بوده است. با این حال آنچه بیشتر از همه مورد توجه مخاطبان ایرانی در سینما بود، بهترین فیلم های کمدی ایرانی است. فیلم هایی که برای چند دقیقه می توانند مخاطب را بخندانند یا از دردهای روزمره رها کنند. در عین حال بتوانند مفاهیم روزمره را با نگاهی انتقادی و طنز بیان کنند. اگرچه سینمای کمدی ایران در سال های اخیر با افول بسیار زیادی همراه بوده است. با این حال هنوز چندین عنوان وجود دارد که جز بهترین فیلم کمدی های ایرانی است.
نباید فراموش کنیم که این همه توجه به ساخت فیلم های کمدی از سوی کارگردانان و تهیه کنندگان دلایل زیادی دارد. از جمله استقبال گسترده مردم و البته مسلما با مشکلات پخش همراه نیست. مهم نیست روز خوبی نداشتید و یا فقط دوست دارید با خانواده وقت بگذرانید. لیست بهترین فیلم های کمدی ایرانی ما به شما کمک می کند تا بهترین انتخاب را به عنوان بهترین فیلم کمدی جدید ایرانی داشته باشید. بنابراین با ما همراه باشید.
برای خرید انواع تلویزیون LED و هوشمند از سایت تکنولایف دیدن کنید: قیمت تلویزیون
مطرب، مصطفی کیایی: 1398
فیلم مطرب در زمان اکران خود توانست با فروش بالایی که به دست آورده، عنوان پرفروش ترین فیلم سال و بهترین فیلم کمدی ایرانی را از آن خود کند. البته این میزان بر اساس میزان فروش فیلم بوده و نشانه استقبال از فیلم در نظر گرفته شده است. صرف نظر از این عناوین که همیشه فیلم های کمدی با خودشان یدک می کشند، باید بدانیم که عوامل زیادی برای محبوب بودن یک فیلم تاثیرگذار است. در واقع انتخاب یک جمع خانوادگی و دوستانه برای تفریح معمولا یک فیلم کمدی است و این موضوع بر فروش آن تاثیر بسزایی دارد.
فیلم مصطفی کیایی در این زمینه توانست موفقیت خوبی کسب کند. مخصوصا که داستان عامه پسندی دارد که در سینمای ایران کمتر به آن پرداخته شده است. این فیلم داستان مردی را روایت می کند که در زمان قبل از انقلاب یک خواننده کوچه بازاری بوده و اکنون بعد از 40 سال قرار است که به روی صحنه برود. آن هم نه در کشور خودمان بلکه در کشور زیبای ترکیه.
علاوه بر این فیلم چند المان تماشاگر پسند دیگر هم دارد. تماشای صحنه های زیبایی از ترکیه، بازیگران ترک و البته بازیگران ایرانی که حرفی برای گفتن دارند. پرویز پرستویی که کمدی های موفقش جایی برای حرف باقی نمی گذارد و الناز شاکردوست که همیشه در گیشه موفق بوده است.
با وجود ضعف هایی که در فیلم وجود دارد، یک کمدی شاد و مفرح است که به موضوعات جدیدی نیز پرداخته است. علاوه بر این موزیکال است و حسابی با مخاطب ارتباط برقرار می کند. بنابراین بی دلیل نیست که طرفداران زیادی پیدا کرده و در لیست معرفی بهترین فیلم های کمدی ایرانی جای دارد.
هزارپا، ابوالحسن داوودی: 1396
هزارپا جز بهترین فیلم کمدی سال 1400 نیست چون زمان زیادی از اکران آن گذشته اما همچنان محبوب است. اکران این فیلم مربوط به سال 1396 است و در همان زمان نیز توانست رکورد گیشه را از آن خود کند. ترکیب بازیگرانی مانند رضا عطاران و جواد عزتی همیشه محبوب است و ثابت کرده می تواند مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد.
رجوع سینمای ایران به دهه های گذشته مانند دهه 70 و 60 چند وقتی است که باب شده و ظاهرا مخاطب را بسیار با حس نوستالژی خود همراه می کند. ابوالحسن داوودی فیلم های موفقی مانند نان، عشق و موتور 1000 را در کارنامه خود دارد. این بار نیز با هوشمندی توانسته داستانی را انتخاب کند که علاوه بر حس نوستالژیک، بیننده را به خنده وا دارد.
داستان در مورد خلاف کار خرده پایی است که در یک حادثه پای خود را از دست داده و با پای مصنوعی روزگار می گذراند. پس از اینکه از دوستش می شنود، ریس یک آسایشگاه جانبازان جنگ (که از قضا خانوم نیز هست)، نذر کرده تا با یک جانباز ازدواج کند، تصمیم می گیرد خودش را به جای جانباز جنگ تحمیلی جا بزند. این جعل هویت برای او دردسرهای زیادی در بر دارد، از جمله اینکه گروهی از منافقین نیز او را با یک فرمانده عالی رتبه جنگ اشتباه می گیرند.
ساختار فیلم جذاب است. به خصوص که سعی دارند، جانبازان را افرادی از جامعه خودمان نشان دهد که در کنار از خودگذشتگی، همان دغدغه ها و دلخوشی های ما را دارند. شوخی با نوستالژی های دهه 60 نیز خوب از آب در آمده و واقعا شما را می خنداند. بنابراین باید در لیست بهترین فیلم کمدی ایرانی جای بگیرد.
فیلم های جدید این هفته که نباید از دست بدهید:
فیلم خوب
تگزاس 2، مسعود اطیابی: 1398
تگزاس 1 در زمان اکرانش توانست با توسل به زوج محبوب سینمای ایران، پژمان جمشیدی و سام درخشانی حسابی سر زبان ها بیوفتد. علاوه بر اینکه نباید در ذکر دلایل این موفقیت لوکشین خارجی و جذابیت های آن برای سینمای ایران را نیز نادیده گرفت. ساختن دنباله های سینمایی چند سالی است که در سینمای ایران باب شده و به نظر می رسد حالا حالا قرار نیست از مد بیوفتد.
تجربه نشان داده که مخاطب ایرانی همیشه برای تماشای قسمت دوم باز خواهد گشت! حتی اگر این قسمت چیزی که انتظارش را داشته باشد، از آب در نیاید. تگزاس 2 فیلم جذابی است. موقعیت های جالبی را با همان شخصیت های قدیمی رقم می زند و شما را به خنده وا می دارد. داستان فیلم در ادامه قسمت قبلی است، جایی که ساسان، بهرام و البته آلیس به ایران برمی گردند و فکر می کنند قرار مشکلات آنها تمام شود. قافل از اینکه در این مدت پدر و مادرشان با هم ازدواج کرده و البته یک گروه خلاف کار برزیلی نیز به دنبال آنها تا ایران آمده است.
داستان فیلم تا حدودی کلیشه ای است اما بازیگران قوی و قدرتمندی دارد.ژاله صامتی واقعا در هر نقشی خوش می درخشد و زوج محبوب فیلم نیز که این روزها ستاره بختشان در گیشه بلند است. بازیگر خارجی فیلم نیز با زبان نصفه و نیمه فارسی به جذابیت های سکانس فیلم اضافه می کند. تگزاس 2 در لیست بهترین فیلم های کمدی ایرانی جای دارد و البته ممکن است تگزاس 3 نیز ساخته شود.
رحمان 1400، منوچهر هادی: 1398
اسم فیلم رحمان 1400 نام حاشیه را به یاد مخاطب می اندازد. این فیلم حواشی زیادی برای اکران و همچنین پخش در شبکه نمایش خانگی داشت. با این حال این فیلم یک کمدی پرستاره و با داستانی تقریبا جدید است. البته که تنها حدود یک ماه روی پرده سینما بود و بعد از توقیف شد. اما با این حال در همین مدت زمان کوتاه نیز توانست به موفقیت های چشم گیری در گیشه دست پیدا کند. کمی بعد از آن هم نسخه غیرقانونی از فیلم در دسترس قرار گرفت که برای عوامل فیلم حسابی دردسرساز شد. بهترین فیلم کمدی ایرانی جدید برخلاف نام رحمان 1400، احتمالا فیلم دینامیت است.
داستان فیلم در مورد یک کارمند رده پایین در یک اداره است که زندگی واقعا حقیرانه ای دارد. با این حال بسیار به زندگی امیدوار است. از قضا روزی متوجه می شود که بیماری لاعلاجی دارد که به زودی او را از پا در خواهد آورد. به همین خاطر هم نقشه دارد تا قبل از مرگ طبیعی به دست یکی از آقازاده های اداره شان به قتل برسد تا با پول دیه بتواند برای زن و فرزندانش زندگی خوبی فراهم کند.
سعید آقا خانی و بهرام افشاری هر دو در سینمای این روزهای ایران شناخته شده هستند. زوج جذاب آنها در این فیلم نیز توانست نظر مخاطب را جلب کند. البته که فیلم پر از شوخی های کلامی و لفظی بود و شاید تماشای آن برای همه سنین مناسب نباشد. با این حال این کمدی با پرداختن به وضع قشر ضعیف و البته رانت خواری و خوشگذرانی آقازاده ها توانست در میان نام های بهترین فیلم کمدی های ایرانی جای خود را باز کند.
نهنگ عنبر 2: سلکشن رویا، سامان مقدم: 1396
نهنگ عنبر 2 نیز یکی از فیلم هایی بود که در ادامه یک دنباله موفق ساخته شد و استقبال عمومی را در پی داشت. اگرچه این قسمت از فیلم به اندازه قسمت قبلی از خط داستانی خاصی پیروی نمی کرد اما به واسطه داستانی که در قسمت قبلی با آن آشنا شده بودیم، توانست مخاطب را جذب کند. چند سالی است که فیلم سازی از خط داستانی های دهه 60 بسیار مرسوم شده است. فیلم سازی از این دهه به علت حس نوستالژی که به همراه دارد برای مخاطبان نیز بسیار جذاب است. بنابراین این فیلم نیز از همان ابتدای اکران در گیشه به موفقیت خوبی دست یافت.
داستان فیلم در ادامه داستان قبلی و به ماجرای ارژنگ و رویا می پردازد. این دو که سرانجام قرار شده با هم ازدواج کنند در راه رسیدن به مجلس عروسی خاطرات خود را مرور می کنند. داستان هایی که به دوستی چهار نفره آنها در دهه 60 اشاره دارد و اتفاقاتی که در این بین رخ می دهد. گره اصلی داستان مانند قسمت قبل مربوط به عشق ارژنگ به رویا و محدودیت های دهه 60 میلادی است.
بار اصلی فیلم روی دوش بازیگران به نامی مانند رضا عطاران، مهناز افشار و ویشکا آسایش است. گریم های جالب و بعضا عجیب این بازیگران خود دستمایه ای می شود برای خنده تماشاچی که در کنار موقعیت های جالب و نوستالژی فیلم یک خاطره به یادماندنی به شما هدیه می کند. بنابراین اگر به فکر دانلود بهترین فیلم کمدی ایرانی هستین، می توانید این فیلم را هم به لیست خود اضافه کنید.
ترفندی که به کار استوری های شما می آید:
چگونه در اسنپ چت با اهنگ فیلم بگیریم
آینه بغل، منوچهر هادی: 1396
نام منوچهر هادی چند سالی هست که با فیلم های کمدی رقم خورده که فضای لاکچری زندگی ثروتمندان را در کنار فقرا نشان می دهد. در کنار این موضوع نباید استفاده از بازیگران سوپراستار و همچنین محبوب مردم را نیز در استقبال از کارهای او فراموش کرد. آینه بغل که با حضور بازیگرانی مانند جواد عزتی و محمد رضا گلزار در زمان اکران حسابی سرو صدا کرده بود، توانست موفقیت خوبی در گیشه به دست بیاورد.
منوچهر هادی این سناریوی محبوبشان در اکثر فیلم هایش به اجرا در می آرود و تا کنون نیز موفق بوده است. بازگشت گلزار به فیلم های کمدی نیز خود عاملی برای موفقیت فیلم شده است. داستان فیلم در مورد فردی از سطح پایین جامعه است که روزی ماشین گرانقیمتی را برای سواری به همراه نامزدش برمی دارد و آینه بغل آن را می شکند. این آینه بغل گران قیمت آنقدر هزینه بالایی دارد که این فرد مجبور می شود به دنبال صاحب ماشین برود تا از او طلبب بخشش کند. در این میان اتفاقاتی روی می دهد که همه چیز را پیچیده می کند.
داستان شروع خوبی دارد. مخصوص بازی جواد عزتی و نازنین بیاتی که یک جورهایی به هم می آید. فیلم صحنه های دوست داشتنی زیادی دارد که شما را به خنده وا می دارد. بنابراین این فیلم هم باید در لیست بهترین فیلم های کمدی ایرانی ما جای بگیرد.
گشت ارشاد 2، سعید سهیلی: 1395
گشت ارشاد 1 حواشی زیادی را به دنبال داشت. اما گشت ارشاد 2 پر قدرت برگشت تا بتواند موفقیت سری قبلی خود را تکرار کند. اگرچه قسمت قبلی این فیلم پس از مدت زمان کوتاهی از اکران متوقف شد اما در همین زمان کوتاه نیز توانست نام خود را در ذهن مخاطبان حک کند. سعید سهیلی در قسمت بعدی گشت ارشاد سعی کرده تا به طنز ماجرا نگاه بیشتری داشته باشد. با این حال او موضوعی را انتخاب کرده که به نوعی از دغدغه های جامعه نیز هست و به همین دلیل به مزاق مخاطبان خوش می آید.
داستان فیلم در ادامه قسمت اول و ماجرای همان گروه خلافکاران خرده پا است که این بار راه های متفاوتی را برای اخاذی از مردم انتخاب می کنند. حضور حمید فرخ نژاد، پولاد کیمیایی و ساعد سهیلی گروه دوست داشتنی را ساخته که شما را به خنده وا می دارد. فیلم نه تنها جذابیت قسمت قبل را از دست نداده بلکه حتی در قسمت هایی از داستان کشش بیشتری دارد. بنابراین دیدن آن واقعا می تواند تجربه لذت بخشی برای شما باشد. به تازگی نیز قسمت سوم این فیلم با بازیگران اندکی متفاوت اکران شده است که هنوز به سینماهای خانگی نرسیده است.
من سالوادور نیستم، منوچهر هادی: 1394
منوچهر هادی رگ خواب بیننده ایرانی را در زمینه فیلم های کمدی خوب فرا گرفته است. اگرچه شاید داستان فیلم های او تا حدودی کلیشه ای باشد ولی به مدد بازیگران مطرح و البته لوکیشن های بدیع همیشه کار خود را پیش می برد. من سالوادور نیستم داستان جذابی دارد که بسیار خوب و سنجیده پیش می رود. اگرچه در بخش هایی افراط می کند و شاید گاهی حس کنید که شوخی های تکراری دیگر خنده دار نیست ولی باز هم لحضات خوبی را برای شما فراهم می کند. این فیلم در زمان اکران توانست رکورد فروش در گیشه را از نظر ریالی به خود اختصاص دهد.
داستان فیلم حول محور فردی است که از طبقه پایین جامعه است و وقایع فیلم او را به کشور برزیل می کشاند. جایی که کاملا در تضاد با افکار سنتی و البته سختگیرانه او در قبال خانواده اش است. در ادامه هویت او با یک فرد دیگر اشتباه گرفته شده و برای او داستان هایی را رقم می زند. داستان پیچیدگی خاصی ندارد که شما را به فکر فرو ببرد. یک جورایی می توانیم به راحتی اتفاقات بعدی را حدس بزنیم اما با این حال بازی خوب رضا عطاران به ما کمک می کند تا آخر فیلم را مشتاقانه تماشا کنیم. بنابراین اگر قصد دانلود بهترین فیلم کمدی ایرانی را دارید این مورد را هم در لیست قرار دهید.
تکنولایف امکان خرید انواع ساندبار را هم برای مشتریان خود فراهم کرده است: قیمت ساندبار
خوب بد جلف، پیمان قاسمخانی: 1395
همه ما پیمان قاسمخانی را به عنوان یک نویسنده خوب از آثار فاخر کمدی به یاد داریم. او در فیلم خوب بد جلف هم به عنوان نویسنده و هم به عنوان کارگردان حضور دارد. این فیلم که با فراز و نشیب های بسیاری برای ساخت همراه بود توانست با زوج موفق پژمان جمشیدی و سام درخشانی موفقیت بی سابقه ای کسب کند. فیلم یک کمدی مفرح است که با بازیگران به نام خود همه را راضی نگه می دارد.
سام درخشانی و پژمان جمشیدی در نقش خودشان هستند که در یک فیلم با کارگردانی مانی حقیقی در حال کارند، یک افسر پلیس به عنوان ناظر صحنه های پلیسی در لوکیشن حضور دارد تا به آنها کمک کنند برای نقش خود آماده شوند. اتفاقاتی که با دخالت های این زوج سینمایی روی می دهد شما را به خنده وا می دارد. در کنار آن نباید از بازی حمید فرخ نژاد نیز گذشت که در کنار صورت جدی می تواند موقعیت های طنز ایجاد کند.
این فیلم محبوب دو دنباله دیگر هم دارد که یکی به صورت سینمایی و دیگری به صورت سریال ساخته شده است. هر دو عناوین توانست از موفقیت خوبی برخوردارد شود و ثابت کند که داستان هایی با مضامین جدید همیشه در سینمای ایران جای خود را دارد.
چشم و گوش بسته، فرزاد موتمن: 1397
موفقیت این فیلم پیش از هرچیزی وابسته به یک زوج سینمایی است که برای اولین بار کنار هم قرار گرفته بودند. بهرام افشاری و امین حیایی که کسی فکر نمی کرد با یکدیگر مچ شوند. علاوه بر این داستان فیلم و روند آن هم به نوعی بسیار جدید و خوش ساخت است. طوری که در یک چارچوب مشخص پیش می رود و مخاطب را دنبال خودش می کشاند.
داستان این فیلم مربوط به دو مرد است که یکی از آنها نابینا و دیگری ناشنوا است. این دو در طول داستان برای نجات از مخمصه ای که در آن گیر افتاده اند مجبور می شوند به هم کمک کنند. اگرچه این داستان قبلا در سینمای هالییوود کلاسیک نیز ساخته شده است، اما کارگردان این فیلم قصد دارد یک روایت بومی برای این فیلم ایجاد کند. بازیگران دیگر فیلم نیز قوی ظاهر شده و هر کدام به درستی بر جای خود قرار گرفته اند. بنابراین این فیلم نیز باید جز بهترین فیلم کمدی های ایرانی قرار بگیرد.
بهترین فیلم کمدی خارجی 2021 را در مقاله زیر بیابید:
بهترین فیلم کمدی
اکسیدان، حامد محمدی: 1396
باز هم جواد عزتی و این بار درکنار زوج امیر جعفری ضامن موفقیت فیلم است. از حق نگذریم فیلم اکسیدان واقعا یک کمدی خوش ساخت است که شاید دوست داشته باشید حتی چندبار نگاه کنید. داستان فیلم و مضمون آن نیز بسیار جدید است و هر ثانیه بیننده را با یک شوخی جدید سورپرایز می کند. داستان فیلم مضمونی اجتماعی نیز دارد که شاید خیلی از بینندگان با آن همزاد پنداری کنند. از این رو توانسته دل بسیاری را به دست بیاورد. در کنار آن بار دیگر ثابت کرده که کمدی های دونفره در سینمای ایران محبوبیت زیادی دارد.
داستان فیلم در مورد یک جوان معمولی در آستانه ازدواج است که ناگهان متوجه می شود نامزدش از کشور خارج شده و از آنجا که عاشق او است به هر دری می زند تا او نیز به خارج کشور برود و به او ملحق شود. این شروع داستان باعث می شود که او برای اجازه ورود به کشورهای خارجی به هرکاری دست بزند و به نوعی دنیای تاریک مهاجران کشورمان به کشورهای دیگر را با حالتی طنز بیان می کند.
شوخی های فیلم به جا هستند، نه آنقدر لوس که از شنیدن آنها خسته شوید و نه آنقدر بد که از خجالت سرخ شوید. علاوه بر این در جای جای فیلم شاهد موقعیت های طنز نیز هستید، بنابراین احساس خستگی نخواهید کرد.
قانون مورفی، رامبد جوان: 1397
اول از همه باید بدانید که این یک فیلم کمدی معمولی نیست و قرار است با آن حسابی بخندید. رامبد جوان دو تجربه سینمایی از دو ژانر متفاوت داشته که ظاهرا دومی با عنوانی کمدی بیشتر مورد استقبال بینندگان قرار گرفته است. مخصوصا که او در این فیلم از بازیگر مطرح این روزهای سینمای ایران، امیر جدیدی بهره برده که پیشتر با نقش های جدی او را می شناختیم. داستان فیلم چیز عجیبی نیست که بخواهد شما را غافلگیر کند. صاف و ساده می رود سر اصل مطلب و شما را هم به دنبال خود می کشاند. امیر جدیدی نقطعه عطف این فیلم است. کسی انتظار نداشت او بتواند به این خوبی از پس نقش کمدی بربیاد. مخصوصا که در کنار خود امیر جعفری را نیز دارد که با آن میمیک جدی خودش صحنه های کمدی فوق العاده ای می آفریند.
داستان فیلم در مورد پلیسی به نام فرخ است که بدشانسی گریبان گیرش شده و دائم دچار بدشانسی می شود. او دلیل بدشانسی های خود را قانون مورفی می داند. وقتی دوستش برای نجات جان دخترش از او کمک می خواهد، بدشانسی های فرخ نیز پا به مهلکه می گذارند. فیلم لوکیشن های خوب و جذابی در شمال کشور دارد. بعضی از سکانس ها از ترکیب رنگی خوبی برخوردارند. علاوه بر این چند سکانس موزیکال هم در فیلم گنجانده شده که خالی از لطف نیست.
در کل قانون مورفی فیلم جذابی است. بازیگران کار کشته ای دارد که زوج سینمایی جالب و جدیدی را تشکیل داده اند. فیلم سعی دارد به المان های فیلم های هالیوودی نزدیک شود، با این حال هنوز سینمای ایران راه درازی را باید طی کند تا به آن مرحله برسد. ولی شما این فیلم را در لیست دانلود بهترین فیلم کمدی ایرانی بگذارید.
چه فیلم های مطرحی ابتدا کتاب بوده اند:
بهترین فیلم هایی که از روی کتاب ساخته شده اند
لونه زنبور | برزو نیک نژاد | 1396
برزو نیک نژاد به واسطه همکاری در سریال های صدا و سیما به شهرت رسید. پس از انجام چند کار ناموفق در سینما سرانجام توانست جای خود را در کمدی باز کند. پژمان جمشیدی به بازیگر محبوب این سال های ایران بدل شده و مخاطبان واقعا آثار او را دوست دارند. ترکیب این بازیگر در مقابل محسن کیایی یک کمدی دوست داشتنی خلق می کند.
داستان فیلم چیز جدیدی نیست. دو خلافکار خرده پا گنجی را در جایی پنهان می کنند و وقتی برای برداشتن آن از زندان برمی گردنند، متوجه می شوند تغییر کاربری داده و به یک پاسگاه پلیس تبدیل شده است. چنین تم داستانی در سینمای جهان محبوبیت خودش را دارد. این فیلم در گیشه با موفقیت خوبی رو به رو شد و توانست نظر مخاطب را به خود جلب کند.
شوخی های داخل فیلم به جا و حساب شده است و از آنها احساس خستگی نمی کنید. موقعیت های کمدی زیادی نیز در فیلم وجود دارد که با دیدن آن لذت خواهید برد. بنابراین در معرفی بهترین فیلم های کمدی ایرانی این فیلم را فراموش نکنید.
زیرنظر، مجید صالحی : 1398
یک فیلم خوش ساخت از کمدینی که خودش کارگردان یک فیلم کمدی است: مجید صالحی. این فیلم از نظر بازیگران برجسته نیز چیزی کم ندارد. زوج محبوب رضا عطاران و امیر جعفری در کنار بازیگران مانند مهران احمدی و آزاده صمدی که هر کدام باری از کمدی فیلم را برعهده دارند. داستان فیلم در یک آپارتمان می گذرد جایی که دو دوست در یک خانه از نبود همسرانشان استفاده می کنند تا کنار هم جمع شوند ولی اتفاقی ناخواسته دیگر وقایعی را رقم می زند که لحظه به لحظه دیوانه وارتر می شود.
فیلم بسیار خوش ساخت است. اگرچه بعضی از مضامین آن برای افراد زیر سن قانونی مناسب نیست. اما یک کمدی با کیفیت است که از دیدن آن پشیمان نمی شوید. شاید آنقدر ارزشش را داشته باشد که فیلم را یک بار دیگر نیز تماشا کنید و از آن لذت ببرید. این فیلم جز فیلم هایی بود که با اکران آنلاین وارد سینما شد ولی توانست مخاطب را برای تماشای آنلاین فیلم جذب کند و به پای تلوزیون بکشاند.
لیست طولانی ما برای بهترین فیلم کمدی های ایرانی به پایان رسید. قطعا این لیست براساس فروش فیلم ها و اندکی سلیقه شخصی تهیه شده و قطعا عناوین دیگری نیز می توانست در این لیست قرار بگیرد. امیدوارم که با دیدن این فیلم ها لحضاتی شاد، هرچند کوچک پیش روی خود داشته باشید. بهترین فیلم کمدی سال 1400 هنوز نتوانسته آنقدر محبوب شود که به این لیست راه پیدا کند. شما هم اگر فیلم خاصی را مد نظر دارید که در این لیست نیست برای ما در قسمت نظرات بیان کنید و انتخاب خودتان را هم کامنت کنید.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی برای فیلمبرداری