تفاوت ارده دو آتیشه و معمولی

ارده دو آتیشه؛ تفاوت ارده دو آتیشه تلخ تازه با معمولی

ارده دو اتیشه تلخ تازه درجه یک از پر خاصیت ترین و مفیدترین ماده های غذایی می باشد که ایرانیها از زمانهای قدیم تا به امروز به آن علاقه زیادی دارند.

ارده دو آتیشه

تغذیه از مهمترین فاکتورهایی است که انسان برای داشتن زندگی سالم بایستی به آن توجه داشته باشد. با توجه به اینکه ارده کنجد پوست کنده یا سرشار از ماده های معدنی است و برای آدمی فواید زیادی دارد موجب شده تا تقاضا برای آن در کشورمان روز به روز بیشتر گردد. به همین خاطر کارخانه های تولید کننده زیادی در کشورمان راه اندازی شده اند که با استفاده از مواد اولیه مرغوب و تکنولوژی روز دنیا اقدام به تولید این محصول مقوی می نمایند.

خوشبختانه امروزه برای تهیه و خرید این نمونه روشهای متعددی وجود دارد که هر یک از خریداران بسته به شرایط زندگی و نیاز خود می توانند با استفاده از این شیوه ها محصول مورد نیاز خود را تامین کنند. یکی از مطمئن ترین و به صرفه ترین راه ها برای خریدن این خوراکی خرید به صورت اینترنتی می باشد که طی سالهای متوالی در میان عموم مردم دنیا رواج پیدا کرده است.

بسیاری از فروشگاه ها و مراکز فروش معتبر در کشورمان این نمونه را به صورت عمده و جزئی با قیمتهایی مختلف به دست مشتریان خود می رسانند، بنابراین افراد متقاضی می توانند بسته به نیاز خود اقدام به تهیه این ملزومات درجه یک نمایند. برخی از خرده فروشان برای کاهش هزینه های خود می توانند این نمونه را به صورت عمده با نازلترین نرخ روز تامین کنند.

ارده دو آتیشه تلخ

طبق تحقیقات انجام شده بر روی دو آتیشه تلخ در آزمایشگاه های معتبر دنیا توسط افراد متخصص مصرف کردن این محصول به سبب داشتن املاح معدنی زیاد برای درمان بسیاری از بیماریها مفید است. حال شاید برای شما عزیزان نیز این سوال پیش آمده باشد که ارده دو آتیشه تلخ چیست؟ برای آشنایی هر چه بیشتر با این خوراکی در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

ماده اصلی به کار رفته در این محصول کنجد سفید می باشد که به دلیل دو مرتبه تفت داده شدن طعمی تلخ به خود گرفته و به همین سبب به این نام به شهرت رسیده است و مزه تلخ آن باعث شده تا این خوراکی در میان مردم از محبوبیت بالایی برخوردار شود.

در رابطه با مزه تلخی این نمونه بایستی به این نکته اشاره کرد که آزار دهنده نبوده و گلو را نمی سوزاند، زیرا از مرغوب ترین کنجد موجود در بازار برای تهیه کردن این خوراکی استفاده می شود. برخی از برندهای تولیدی که به رضایت مشتری خود اهمیت زیادی می دهند با استفاده از مواد ارگانیک این خوراکی را تولید نموده و در بسته بندی هایی بهداشتی و مستحکم به بازار فروش ارسال می نمایند.

با توجه به زیاد شدن تنوع این محصول در بازار از نظر درجه کیفی برای آشنایی هر چه بیشتر شما با با کیفیت ترین این ملزومات در ذیل این مطلب به بعضی از اصلی ترین ویژگیهای این اقلام به صورت خلاصه وار اشاره خواهیم کرد. این دسته از محصولات درجه یک با استفاده از مواد اولیه ارگانیک تولید می شوند که بایستی در هنگام خرید به این نکته توجه شود. همچنین این غلیظ بودن این نمونه نشان دهنده کیفیت بالای این خوراکی می باشد که می توان از آن نام برد.

از دیگر ویژگیهای کلیدی این محصول باکیفیت داشتن بو و عطر بسیار مطبوع است که به راحتی می توان آن را تشخیص داد و به هیچ عنوان بوی روغن پالم را نمی دهد. بنابراین در زمان تهیه با استفاده از این خصوصیت می توان به مرغوبیت این کالا به راحتی پی برد.

ارده دو آتیشه تازه

استفاده کردن از خوراکی مغذی و مقوی بر روی سلامتی انسان موثر است، ارده دو آتیشه تازه یکی از مقوی ترین مواد غذایی موجود در بازار می باشد که به سبب خوشمزه بودن مورد توجه اکثریت افراد دنیا واقع شده است و می توان از آن به عنوان میان وعده یا صبحانه استفاده نمود.

ایرانیان در گذشته به صورت کاملا سنتی را با صرف وقت بسیار زیاد تولید می کردند.

عنوان توضیحات
ماده اولیه کنجد سفید
طعم تلخ
ملاک مرغوبیت بو و عطر مطبوع، عدم دادن بوی پالم
خواص استحکام استخوان، محافظ قلب و عروق، درمان کم خونی، انرژی زا، رقع یبوست و …

اما این روزها کارخانه های تولیدی بیشماری راه اندازی شده اند که این محصول بی نظیر را با بهره گیری از تجهیزات مدرن و پیشرفته با سطح کیفی بالایی به صورت تازه در سریع ترین زمان ممکن تولید و به روشهای مختلف به بازارهای داخلی و بین المللی عرضه و پخش می نمایند.

اگر به تازه بودن این دسته از محصولات مغذی اهمیت می دهید حتما به برند تولید کننده آن توجه ویژه ای داشته باشید.

خاصیتهای این خوراکی شامل: استحکام استخوان بندی بدن آدمی به سبب داشتن کلسیم بالا، محافظت کردن از قلب و عروق، درمان بیماری کم خونی و فقر آهن، انرژی زا بودن، محافظت کردن از پوست، رفع یبوست، درمان اختلالات کبد و کلیه، تقویت حافظه، ضد نفخ بودن و بهبود عملکرد دستگاه گوارشی، درمان شدن بیماریهای روحی روانی، پیشگیری از ابتلا به سرطان، کاهش سطح کلسترول خون در بدن انسان و سایر موارد دیگر می شود.

تفاوت ارده دو آتیشه و معمولی

همانطور که در مطالب پیشین گفته شد دو آتیشه درجه یک دارای ارزش غذایی بالایی است و تمامی خانواده ها بایستی این محصول را در سبد غذایی خود قرار دهند، زیرا استفاده از این خوراکی مزیتهای زیادی دارد بخصوص در ایام سرد سال موجب پیشگیری از ابتلای انسان به بیماری سرما خوردگی خواهد شد.

این روزها بعضی از شرکتهای تولید کننده در بسیاری از شهرهای مختلف کشورمان نمایندگیهای مجاز فروش انحصاری راه اندازی کرده اند که مرغوب ترین تولیدات خود را به صورت مستقیم و بی واسطه با مناسب ترین قیمت روز به دست مشتریان خود می رسانند.

این امر موجب خواهد شد تا کسانی که به مرغوبیت این خوراکی اهمیت زیادی می دهند با اطمینان خاطر می توانند به این مراکز رجوع کرده و اقلام مورد نیاز خود را تامین نمایند.

با توجه به کیفیت بسیار بالای این محصول و تولید انبوه این خوراکی و ارده قرمز توسط برندهای معتبر داخلی هر ساله بخش زیادی از این نمونه ها در بسته بندی هایی شیک و بهداشتی پس از طی مراحل قانونی از طریق راه های دریایی، زمینی و هوایی به کشورهای مختلف در سراسر دنیا صادر می شود.

مجموعه ما سالهای زیادی است که در زمینه این دسته از محصولات مقوی نظیر ارده شکلاتی فعالیت می کند و با تمامی کارخانه های تولید کننده معتبر داخلی این خوراکی همکاری دارد.

این امر موجب خواهد شد تا شما عزیزان بتوانید به سهولت و با هزینه ای بسیار کمتر بتوانید این نمونه درجه یک را تهیه نمایید.

کافیست به سایت مجموعه ما مراجعه کرده و فرم مشاوره این وب سایت را پر کرده و از تجربه مشاورین ما که تخصص و سابقه زیادی دارند بهره مند شوید.

پاسخ به 2 سوال درباره ارده

1: ارده چیست؟

ارده همان کنجد کوبیده شده است که فراوری شده و به عنوان یک خوراکی بسیار مقوی از آن استفاده می شود.

2: خواص خوردن ارده در زمستان چیست؟

 موجب پیشگیری از ابتلای انسان به بیماری سرما خوردگی خواهد شد.

شاید این موضوع که ارده دارای انواع متفاوتی می باشد موضوعی ناشناخته برای برخی از افراد تلقی شود. با اینکه تمام ارده ها از کنجد به دست می آید اما باید دانست که با توجه به نوع کنجدی که از آن ارده گیری می شود و شیوه ارده گیری، نوع ارده ها و حتی کیفیت آن ها متفاوت خواهد بود. به دلیل ارزش غذایی بالایی که ارده در سبد غذایی مردم دارد شناخت انواع ارده و آشنایی با انواع با کیفیت آن از موارد مهم به شمار می آید.
روش های متفاوتی در انجام عمل ارده گیری اعمال می شود. این روش ها با توجه به امکانات و تجهیزات مورد استفاده و در دسترس و هم چنین با توجه به اقلیم های متفاوت دارای تفاوت هایی خواهد بود که در نهایت باعث گوناگونی در نوع ارده می شوند. ارزش غذایی بالای ارده به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان بالا و فیبر است. مصرف متناسب ارده می تواند به کاهش کلسترول مضر در خون کمک کند، اگر شما نیز یکی از طرفداران دوآتشه ارده هستید ما بکردانه را به شما پیشنهاد می دهیم. در این مقاله به بررسی انواع ارده خواهیم پرداخت.

انواع ارده سنتی

منظور از ارده های سنتی ارده های تهیه شده در استان هایی است که نسبت به تهیه انواع ارده پیشتاز بوده اند. نام دو شهر بوشهر و یزد به دلیل تولید ارده های بی نظیری که دارند به گوش هر کسی که تا کنون به دنبال خرید ارده سنتی با کیفیت بوده خورده است.

این ارده در استان بوشهر و بیشتر در شهرستان دشتستان تهیه می شود. پایه ارده سنتی بوشهر ارده بو داده است که در تهیه آن ابتدا کنجد پوست گیری می شود و سپس با حجم بسیار زیادی در کوره ها بو داده و بعد از آن عمل ارده گیری انجام خواهد شد، این روش را ارده گیری پرس گرم نیز می گویند. در تولید ارده سنتی بوشهر از دو نوع کنجد ایرانی و کنجد خارجی استفاده می شود. کنجد ایرانی دارای کیفیت بیشتری نسبت به نوع خارجی است و به همین جهت ارده سنتی حاصل از آن دارای دارای قیمت بیشتری نیز می باشد.

ویژگی های ارده سنتی بوشهر:

  • رنگ شکلاتی مایل به طلایی
  • عطر دلپذیر
  • دوام و ماندگاری بالا

به دلیل کیفیت بالای ارده سنتی بوشهر سالانه حدود 25 درصد از حجم ارده تولید شده به کشور های دیگر صادر می شود.

ارده تولیدی در استان یزد دارای رنگ سفید می باشد. دلیل سفید بودن ارده سنتی یزد تفت ندادن کنجد ها بعد از فرآیند پوست گیری است. اغلب کنجد هایی که برای تهیه ارده سفید یزد استفاده می شوند از نوع کنجد خارجی است که بخش غالب آن از کشور های پاکستان و یا افغاستان به کشور وارد می شوند.

ویژگی های ارده سنتی یزد:

  • رنگ کرم مایل به سفید
  • بوی مطبوع
  • ماندگاری بالا

ارده سیاه ( سبوس دار)

این نوع از ارده به طور معمول به منظور درمان و یا پیشگیری از برخی بیماری های گوارشی تولید می شود. دلیل تیره بودن رنگ این نوع ارده استفاده سبوس در تولید آن است. ارده سیاه در استان های بسیاری تهیه می شود و بخش زیادی از آن به طور سالانه به کشور های دیگر صادر می شود. به دلیل استفاده سبوس در تهیه ارده سیاه و سخت بودن فرآیند تولید آن این نوع ارده با قیمت بیشتری به فروش می رسد.

ارده های طعم دار

استفاده از ارده های سنتی در میز صبحانه ممکن است برای برخی از ذائقه ها بخصوص کودکان خوشایند نباشد؛ به همین دلیل با افزودن طعم های مورد علاقه افراد می توان آن ها با رغبت بیشتری مصرف کرد و از خواص بی نظیر آن بهره مند شد. ارده هایی با طعم پرتقال، شکلات، توت فرنگی و … دارای بیشترین بازار فروش در میان ارده های طعم دار می باشند. ارده های طعم دار نیز اغلب توسط تولیدی های شهر بوشهر وارد بازار می شوند.
به دلیل افزودن اسانس و افزودنی هایی که باعث طعم دار شدن ارده می شود قیمت ارده های طعم دار نسبت به نوع سنتی بالاتر می باشد.

ارده دو آتیشه

کنجد مورد استفاده در ارده دو آتیشه کنجد وارداتی از سودان و پاکستان است. ارده های دو آتیشه دارای طرفداران خاصی است چرا که مزه آن تقریبا تلخ است اما همین موضوع باعث محبوبیت آن شده است. نام دو آتیشه به دلیل تلخ بودن این نوع ارده و هم چنین دو بار تفت دادن کنجد ها در فرآیند تولید، انتخاب شده است. این نوع از ارده با دیگر انواع ارده سنتی تفاوت قیمت بالایی ندارد.

منبع:

صنایع غذایی کشاورز