مقایسه ریگان کوپا با چری تیگو 7 و هیوندای توسان

مقایسه چری تیگو 7 و ریگان کوپا T210
10

لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد!
http://akhr.ir/5735928

5.4K

3

خودرو بانک/ پس از اعلام ممنوعیت واردات خودرو و همچنین افزایش نرخ ارز، شاهد جهش ناگهانی قیمت خودروهای وارداتی در بازار بودیم که همین موضوع باعث شد بسیاری از خریداران دیگر قادر به خرید خودروی موردنظر خود نباشند و ناگزیر به سمت خودروهای کارکرده و یا صفر کیلومتر چینی گرایش پیدا کنند. این موضوع تاحدودی توانست بر افزایش قیمت این دسته از خودروها در بازار آزاد تاثیرگذار باشد، اما از سوی دیگر همان افزایش نرخ ارز نیز برای خودروسازانی که به تولید و مونتاژ خودروهای چینی مشغول بودند نیز مشکل ساز شد که در نهایت با افزایش قیمت رسمی این محصولات، تغییراتی اساسی در بازار خودرو شکل گرفت.
به جرات می توان گفت که خودروهای SUV و CUV از محبوب ترین سگمنت ها در بازار ایران محسوب می شوند که خودروسازان و شرکت های واردکننده نیز طی سال های گذشته برای سهم خواهی بیشتر از این بازار، اقدام به توسعه سبد محصولات خود با این دست از خودروها کرده اند. از این رو در حال حاضر این چینی ها هستند که توانسته اند نبض بازار خودروهای کمتر از 500 میلیون تومانی را در دست بگیرند و به یکه تازی در این رده بپردازند.
از همین رو می توان گفت که چری تیگو 7 نخستین محصول چینی در بازار ایران بود که برای رقابت با کراس اوورهای کره ای و ژاپنی در بازار قد علم کرد. پس از آن نیز برخی دیگر از شرکت ها با معرفی محصولات نسبتاً لوکس سعی در سهم خواهی و رقابت با تیگو 7 را داشتند که از مهم ترین آن ها می توان به بی وای دی اس 7 اشاره کرد که به دلیل مشکلات متعدد در تامین قطعات، تاکنون موفق به عرضه نشده است.
اما در این میان شرکت ریگان خودرو که یکی از زیرمجموعه های اقماری هلدینگ کرمان خودرو به شمار می رود، در سال 96 برای اولین بار در نمایشگاه خودرو تهران زوتی کوپا T210 را به نمایش در آورد و اواسط سال 97 عرضه این خودرو را آغاز کرد.

در واقع می توان گفت در حال حاضر این دو خودرو در بازار کراس اوورهای نسبتاً لوکس چینی با قیمتی کمتر از 500 میلیون تومان، تنها گزینه های موجود هستند. به همین خاطر قصد داریم در این مقاله از خودروبانک به مقایسه و بررسی این خودرو بپردازیم.

تیگو 7، کراس اووری پرفروش در بازار
شرکت مدیران خودرو در تابستان سال 96 اقدام به معرفی و عرضه چری تیگو 7 کرد. این خودرو که در ابتدا قیمتی حدود 130 میلیون تومان داشت، کاری دشوار برای بقا در بازاری که در دست کراس اوورهای کره ای نظیر اسپورتیج و توسان بود، داشت. اما رفته رفته با تخصیص تسهیلات ویژه و فروش اقساطی در قالب طرح های متنوع، باعث شد که به یکی از چینی های پرفروش بازار تبدیل شود.

از سوی دیگر افزایش شدید قیمت ها سبب شد تا رقبای وارداتی این خودرو ناگهان با رشد شدید قیمت همراه شوند و از توان خرید بسیاری از مصرف کنندگان خراج شوند که همین امر موجب شد تیگو 7 در بازار با استقبال خوبی همراه شود. از سوی دیگر بازاریابی و مارکتینگ قوی این شرکت یکی دیگر از رازهای موفقیت این محصول به شمار می رود.

کوپا T210، توانمند اما ناشناخته
شرکت ریگان خودرو که یکی از زیرمجموعه های هلدینگ کرمان خودرو است، نخستین بار در سال 96 در نمایشگاه خودرو تهران اقدام به معرفی و رونمایی از زوتی کوپا T210 کرد. اما نکته قابل توجه درخصوص فروش و خدمات پس از فروش این محصول، واگذاری اختیارات این دو واحد به شرکت شهر خودرو است. در واقع شهرخودرو وظیفه فروش و ارائه خدمات پس از فروش کوپا را برعهده داشته که به دلیل کمبود نمایندگی فعال در سطح کشور و همچنین عدم تبلیغات کافی در رسانه های تخصصی، بارها مورد حجمه انتقاد از سوی کارشناسان و فعالان این حوزه قرار گرفته است.

بر این اساس بسیاری از مصرف کنندگان که با سابقه این شرکت آشنایی ندارند، اطمینان کافی نسبت به آن ها نداشته باشند و از خرید این خودرو منصرف شوند. این در حالی است که این خودرو از لحاظ فنی و امکانات رفاهی در جایگاه مناسبی قرار دارد.

نگاهی به طراحی ظاهری
در بخش طراحی ظاهری می توان گفت که هر دو گزینه از طرحی مدرن و نسبتاً زیبا بهره منده هستند که به خوبی توانسته اند با ذائقه ایرانی هماهنگ شوند و مورد استقبال قرار بگیرند. اما از آن جایی که بحث زیبایی امری کاملاً سلیقه ای است، نمی توان به طور قطع اعلام کرد که کدام یک از این خودرو زیباتر از دیگری است. بلکه با بیان جزئیات طراحی هر دو خودرو، انتخاب میان آن ها را به شما واگذار می کنیم.
یکی از ویژگی های بارز کمپانی چری، سرمایه گذاری در بخش طراحی است که با بهره گیری از طراحان مطرح دنیا، توانسته زبان طراحی جدید را برای محصولات خود به وجود آورد. تیگو 7 را در واقع می توان پرچمدار محصولات چری دانست که برای اولین بار زبان طراحی چری را به عرصه نمایش درآورد. در نمای روبه رو، حالت اسپرت و جوان پسند تیگو 7، بیننده را جذب خود می کند. چراغ های کشیده و زاویه دار، تاثیر به سزایی در ایجاد چهره تهاجمی این خودرو دارند. همچنین وجود دی لایت در قسمت بالایی چراغ، مدرن بودن این خودرو را گوشزد می کند. جلوپنجره نسبتاً کم ارتفاع و متفاوت را می توان مهم ترین المان های ظاهری در چهره پردازی تیگو 7 نامید، با این حال امضای طراحی نسل تازه خودروهای چری که عبارت از خط افقی متصل کننده چراغ های جلو، جلوپنجره و نشان چری است، در این مدل نیز دیده می شود و با توجه به روشن بودن دائمی رشته LED های دی لایت، می توان گفت که طراحی ظاهری تیگو 7 مشابه هیچ خودرو دیگری نیست.

در نمای جانبی زه کشی کروم، بخشی از شیشه ها را فراگرفته است که همین موضوع حس لوکس بودن این کراس اوور را دوچندان می کند. از طرفی روف ریل و رکاب نقره ای رنگی که برای این خودرو درنظر گرفته شده، ظاهری اسپرت و جوان پسند را برای تیگو 7 به ارمعان آورده است. مهم ترین عنصر در طراحی نمای جانبی تیگو 7، خط حجم دهنده ای است که از گوشه  چراغ جلو و روی گلگیر عقب، در امتداد دستگیره ها کشیده و به چراغ راهنمای نصب شده روی درهای جلو منتهی می شود.

طراحی نمای عقب تیگو 7 به نسبت سایر بخش ها از پیچیدگی کمتری برخوردار است که بر مبنای طرح های استانداردهای جهانی شکل گرفته است. فرم کلی چراغ ها رگه هایی از کراس اوورهای کره ای را در خود جای داده که به هنگام روشن شدن، گرافیک جذابی را به نمایش می گذارد. گفتنی است گرافیک چراغ های عقب نیز بخشی از امضای طراحی در زبان طراحی جدید این برند است که در سایر تولیدات جدید چری نیز مشاهده می شود.
اما در سوی دیگر کوپا T210 قرار دارد که باید به جرات گفت دارای ظاهری زیبا و مدرن است. خطوط سیال و روان که سراسر بدنه کوپا را فراگرفته، بیش از آن که بیانگر چینی بودن این خودرو باشد، شما را یاد خودروهای اروپایی علی الخصوص آلمانی ها خواهد انداخت. شاید این کپی کاری در طراحی چندان خوشایند افراد خبره در صنعت خودرو نباشد، اما برای بسیاری از علاقه مندان و خریداران این دسته از خودروها، مقبول واقع شود.

در نمای جلوی خودرو که به نوعی اصلی ترین بخش در جلب توجه خودرو به شمار می رود، رگه هایی از فولکس واگن تیگوان به چشم می خورد که اصلی ترین مشخصه آن خطوط کروم جلوپنجره بوده که با امتداد یافتن در بخش داخلی چراغ، این طرح را تکمیل کرده است. سپر حجیم با خطوط نرم و روان که در میان خود دی لایت های موازی خطوط با جلوپنجره را جای داده است، ظاهری اسپرت و تهاجمی را برای این کراس اوور زیبا به ارمغان آورده است. در نمای جانبی این خودرو اصلی ترین مشخصه سادگی در طراحی بوده که با طرح خاص ستون C، ظاهری متمایز ایجاد شده است. همچنین رینگ های آلومینومی 18 اینچی یکی دیگر از بخش هایی است که در زیباتر کردن ظاهر کوپا تاثیر به سزایی داشته است.

اما در بخش انتهایی خودرو باز هم با طرحی آشنا رو به رو هستیم که شباهت زیادی با کراس اوورهای آلمانی از جمله آئودی Q5 و یا پورشه کاین دارد. استفاده از اسپویلر و دو عدد خروجی اگزوز سبب شده تا ظاهری اسپرت و بروز برای کوپا رقم بخورد. نکته قابل توجه در این دو خروجی اگزوز این بوده که هردوی آن ها اصطلاحاً اگزوز گرم بوده و نقش تزئینی نداشته و برای بالابردن راندمان موتور بسیار موثر خواهد بود.

نگاهی به طراحی داخل کابین
فضای داخل کابین این دو خودرو جایی است که می تواند تاحدود زیادی به علاقه مندان و خریداران کمک کند تا انتخابی نزدیک تر به سلیقه و نیاز خود داشته باشند. زیرا نوع طراحی، کیفیت متریال مصرفی و آپشن ها و امکانات رفاهی موجود در هر دو ‎ خودرو، از المان های در انتخاب یک فرد به شمار می روند.
نکته مشترک در طراحی داخل این خودرو، پیشرفت چشمگیر در مقایسه با سایر خودروهای چینی است. در واقع بهبود کیفیت متریال و همچنین استفاده از زبان طراحی مدرن سبب شده تا در هنگام ورود به کابین هر دوی آن ها، ناخودآگاه تصویری از خودروهای کره ای در ذهن شکل بگیرد. در واقع می توان گفت از آن جایی که کره ای ها نیز از اروپایی ها الهام می گیرند، خودروسازان چینی نیز با ادامه دادن این راه در تلاش برای رسیدن به بازارهای معتبر اروپایی و آمریکایی هستند.
استفاده از خطوط منظم و حساب شده در اکثر نقاط کابین کوپا از جمله تریم داخلی و داشبورد سبب شده تا فضایی بزرگ و جادار در ذهن سرنشینان ایجاد شود. همچنین کیفیت خوب متریال مصرفی در این خودرو یکی از نکاتی است که رقابت آن را با رقبای کره ای داغ تر می کند.

اما اصلی ترین مشخصه در کابین کوپا، امکانات رفاهی فراوانی است که در همان لحظات ابتدایی توجه شما را به خود جلب می کند. این همان چیزی است که می تواند نیاز بسیاری از خریداران خودروهای وارداتی میان رده را برطرف سازد. اگر بخواهیم از امکانات و آپشن های رفاهی این خودرو بگوییم، باید در ابتدا به این موضوع اشاره کنیم که کوپا با سه تیپ آپشنی رویال، اکسکلوسیو و فلگ شیپ به بازار عرضه خواهد شد. تفاوت میان تیپ های این خودرو تنها به آپشن ها محدود شده است و از لحاظ فنی تمامی سه مدل دارای یک نوع پیشرانه و جعبه دنده هستند.

اما کابین چری تیگو 7 به دلیل داشتن طرحی نسبتاً مدرن، ممکن است برای برخی از علاقه مندان چندان خوشایند به نظر نرسد. زیرا نوع طراحی داشبورد و تریم داخلی این خودرو به گونه ای است که بدون اغراق در استفاده از کلیدها و ادوات، کنسولی نسبتاً ساده که در دل خود نمایشگر 9 اینچی تمام لمسی را جا داده است، در میانه داشبورد خودنمایی می کند. همچنین رنگبندی داخل کابین تیگو 7 یکی دیگر از مواردی است که با سلیقه بسیاری از خریداران همخوانی نداشته که البته باید گفت در نسخه های اکسلنت یا همان آپشنال این موضوع بهبود یافته و بخش های از تودوزی و تریم داخلی خودرو با رنگ قهوه ای تیره دیزاین شده است. از لحاظ امکانات رفاهی نیز باید گفت که تیگو 7 از وضعیت مناسبی برخوردار بوده و به عنوان یکی از نخستین خودروهای چینی نسبتاً لوکس توانست جایگاهی مناسب را برای خود به دست آورد.

امکانات رفاهی و آپشن ها
خودرو کوپا مورد نظر که در این تست مورد ارزیابی قرار گرفته است، از نوع فلگ شیپ یا همان فول آپشن بوده که طیف وسیعی از امکانات را شامل می شود. به عنوان مثال می توان به صندلی های برقی جلو با روکش چرم و گرمکن سه حالته، سیستم تهویه دوگانه با دریچه مجزا برای سرنشینان عقب، صندوق عقب برقی قابل تنظیم به همراه سنسور پا، شارژر بی سیم موبایل، سقف پانوراما به همراه سانروف برقی، سیستم ورود و استارت بدون کلید، ترمز پارک برقی و اتوهلد، شیشه ها و آینه های برقی با امکان تاشوندگی و کنترل از روی سویچ، آینه وسط الکتروکرومیک، دوربین 360 درجه، سنسورهای نور و باران، رهیاب فعال، بلوتوث، امکان انتخاب حالت رانندگی اسپرت، دیلایت، چراغ ولکام، پشت آمپر تمام دیجیتال با امکان تغییر پس زمینه، نشانگر فشار باد تایرها TPMS ، فرمان چرمی، سنسورهای پارک جلو و عقب، نمایشگر لمسی 9 اینچی با سیستم صوتی مجهز به 8 بلندگو، سیستم هشدار خروج از خط، رادار نقطه کور، ایربگ های جلو، جانبی و پرده ای، سیستم های ترمز و پایداری شاملABS ،EBD ، ESP ، TCS ، HAC ، EPB ، EBA ، BOS و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.
چری تیگو 7 نیز دارای آپشن هایی نظیر سقف پاناروما، نمایشگر 9 اینچی تمام لمسی که وظیفه نمایش اطلاعات مربوط به سیستم صوتی، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه و دوربین 360 درجه را نیز برعهده دارد. از آپشن های دیگر این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد. سنسور باران، سنسور پارک خودرو در جلو و عقب، روشن شدن خودکار چراغ ها، کروزکنترل، سیستم فرمان برقی EPS، سیستم کنترل فشار باد و دمای تایرها، باز و بسته و تنظیم برقی آینه های جانبی به همراه گرمکن، چراغ های رانندگی در روز LED، گرمکن صندلی بسرنشینان جلو، تنظیم برقی صندلی راننده، کمربند ایمنی سه نقطه ای، سیستم ورود به خودرو و استارت بدون کلید، مجهز به 6 عدد بلندگوی استریو و 6 عدد کیسه هوا که شامل کیسه هوای سرنشینان جلو، پرده ای و جانبی می شود.

مشخصات فنی قوای محرکه
تیگو 7 نخستین محصول مدیرانخودرو بوده که با پیشرانه پرخوران توربوشارژر به بازار عرضه شد. این موتور در واقع حاصل همکاری چری با شرکای اروپایی از جمله شرکت نام آشنای اتریشی AVL است که توانسته اند یک موتور کم حجم با توان خروجی قابل قبول تولید کنند. موتور چهار سیلندر 1.5 لیتری مجهز به سیستم توربوشارژ، توانایی تولید نیرویی معادل 147 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه را دارد و حداکثر گشتاور آن 210 نیوتون متر است که در دورهای 1750 تا 4000 دور در دقیقه قابل دسترس است. گفتنی است نیروی تولید شده موتور به وسیله جعبه دنده 6 سرعته دبل کلاچ که توسط شرکت معتبر آلمانی گتراگ طراحی شده، به چرخ های جلو منتقل می شود. نکته قابل توجه در این خودرو امکان انتخاب نوع رانندگی اسپرت و اکونومی است که در عمل تغییر چندانی در راندمان و عملکرد خودرو مشاهده نمی شود. در واقع این گزینه تنها به عنوان یک آپشن عرضه شده و تفاوت محسوسی در عملکرد خودرو ایجاد نمی کند.

کوپا T210 نیز مانند رقیب هموطن خود در تمامی تیپ ها از یک پیشرانه چهار سیلندر 5/1 لیتری بهره  می برد که به سیستم پرخوران توربوشارژر مجهز است. حداکثر توان این موتور 156 اسب بخار بوده که از دور موتور 5100 تا 5700 دور در دقیقه قابل دسترس است. همچنین گشتاور 210 نیوتون متری که از دور 2100 تا 3600 به اوج خود می رسد، سبب شده شتاب قابل قبولی را ارائه کند. همچنین جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک در این خودرو وظیفه انتقال نیروی تولید شده موتور را به چرخ های جلو برعهده دارد.

تجربه رانندگی
با نشستن پشت فرمان چری تیگو 7 در همان ابتدا متوجه پیشرفت صنعت خودرو چین و به خصوص برند چری خواهید شد. زیرا در مقایسه با سایر تولیدات قبلی این برند، تیگو 7 دارای کیفیتی قابل قبول بوده که در کنار طراحی مدرن توانسته نظر بسیاری از خریداران را به خود جلب کند. با روشن کردن پیشرانه و قرار دادن اهرم تعویض دنده در حالت درایو، شروع به حرکت می کنیم که باتوجه به موتور توربوشارژی که درون سینه تیگو 7 قرار گرفته، شتاب اولیه خوبی مشاهده می شود. سواری این خودرو نسبتاً نرم بوده و در مقایسه با کراس اوورهای چینی از تکان های عرضی کمتری برخوردار است.

اما نکته ای که درخصوص نحوه تعویض دنده این خودرو قابل مشاهده است، هنگام معکوس های ناگهانی و شتاب گیری های سریع، جعبه دنده کمی کند عمل کرده و به اصطلاح گوش به فرمان راننده نیست. اما این بدان معنا نیست که تاخیر در تعویض دنده ها ممکن است چند ثانیه طول بکشد. در واقع مکثی کوتاه در این بین باعث می شود که کمی از توان و کشش خودرو پیش از جاگیری دنده کاسته شود. همچنین به دلیل این که ضریب دنده ها در این خودرو کمی بلند درنظر گرفته شده است، پس از تعویض دنده شاهد افت توان و قدرت خودرو هستیم که بلافاصله با بالارفتن دور موتور و گذشتن از عدد 2500 دور در دقیقه، سیستم توربوشارژ وارد عمل شده و به جبران نیروی از دست رفته می پردازد.
در کل می توان گفت که چری تیگو 7 می تواند گزینه ای معقول برای مصارف شهری و سفرهای خانوادگی باشد. از طرفی این خودرو با داشتن امکانات رفاهی مناسب می تواند به عنوان جایگزین خودروهای وارداتی ارزان قیمت نیز ایفای نقش کند.
در ادامه تست و بررسی این دو خودرو، با فشردن دکمه استارت کوپا T210، نمایشگر دیجیتالی پشت آمپر روشن شده که ظاهری بسیار جذاب را پدید می آورد. نکته قابل توجه در این خصوص تغییر وضعیت پشت آمپر دیجیتالی است که امکان انتخاب چهار حالت متنوع را برای راننده فراهم کرده است. با روشن کردن پیشرانه صدای چندان زیادی از آن به گوش نمی رسد که این یکی از نکات قابل توجه در خصوص عایق بندی کابین به شمار می رود. با قرار دادن اهرم تعویض دنده در حالت D شروع به حرکت می کنیم، باتوجه به این که خودرو در حالت اکونومی قرار داشت، شتاب مناسبی را در همان لحظه شروع حرکت تجربه کردیم که باتوجه به لگ بسیار کم توریوشارژر، کمی دور از انتظار بود.

در ادامه حرکت عملکرد نرم جعبه دنده از نکاتی بود که احساس خوشایندی را از سواری کوپا نمایان می کند. همچنین گوش به فرمان بودن این جعبه دنده از مواردی است که در مقایسه با تیگو 7 می توان گفت عملکرد بهتری از خود نشان می دهد.
امکانات رفاهی فراوانی که در بالا به آن اشاره کردیم نیز در رانندگی بسیار مفید واقع می شوند، به عنوان مثال دوربین 360 درجه یکی از مواردی است که در شهرهای شلوغ می تواند به کمک راننده بیاید، همچنین رادار بین خطوط این خودرو با دقت بالایی عمل می کند، البته گفتنی است که این اپشن در ایران به دلیل نداشتن خط کشی منظم در خیابان ها کاربرد چندانی ندارد، اما باتوجه به بررسی ما در بزرگراه های شهر تهران، می توان گفت که این سیستم به خوبی راننده را از تغییر مسیر مطلع می سازد.
با تغییر حالت رانندگی از اکونومی به اسپرت، اقدام به شتاب گیری و نحوه عملکرد مجموعه جعبه دنده و پیشرانه می کنیم. در این حالت باتوجه به نوع رانندگی، جعبه دنده سعی دارد دور موتور را تا حد ممکن بالا نگه داشته تا حداکثر توان موتور در اختیار راننده قرار گیرد. در واقع در کوپا نیز شاهد تغییری در سیستم فنی خودرو نیستیم و تنها با بالا رفتن دور موتور، مانع از کاهش افت توان می شود. اما بارزترین موردی که در سواری این خودرو ممکن است برای سرنشینان جالب توجه باشد، سواری بسیار نرم و بی صدایی است که کمتر در کراس اوورهای چینی مشاهده می شود. سیستم تعلیق این خودرو که در جلو از نوع مک فرسون و عقب اتصال چندگانه است، به طور کلی عملکرد نرمی دارد. کم فرمانی در سرعت های بالا در پیچ های تند یکی از مسائلی است که در خودروهای دیفرانسیل جلو به خوبی قابل مشاهده است. خصوصاً کراس اوورها که از قامت بلندتری نسبت به خودروهای سواری برخوردارند، بیشتر دچار این مشکل می شوند. در کوپا نیز تاحدودی این مورد مشاهده می شود که البته به دلیل داشتن سیستم کنترل کشش و پایداری این موضوع تاحدودی برطرف شده است.

نتیجه گیری پایانی
در پایان باید به این موضوع اشاره کرد که هر دوی این خودروها از نمونه های نسبتاً جدید بازار ایران هستند که اتفاقاً در بازار جهانی نیز تجربه چندانی نداشته و حدوداً همپای بازار ایران عرضه شده اند. در واقع به همین خاطر نباید انتظار داشت که با یک خودروی مدرن و تکنولوژیک اروپایی سروکار دارید. به عبارت دیگر باید آن ها را نسبت به چینی های نسل قبل مقایسه کرد که چندین گام پیشی گرفته اند و خود را برای رقابت با خودروسازان مطرح جهانی آماده می کنند. با این تفاسیر می توان گفت که هر دو گزینه با توجه به مزایا و معایبی که دارند، (فارق از بحث قیمتی!) گزینه های قابل اعتمادی هستند که می توانند از پس بسیاری از نیازهای خانواده های ایرانی برآیند. اما از آن جایی که خرید و انتخاب خودرو تنها به کیفیت و قابلیت ها ختم نمی شود، باید به سراغ قیمت و وضعیت خدمات پس از فروش نیز برویم. بر این اساس می توان گفت تیگو 7 اکنون در بازار قیمتی حدود 340 تا 390 میلیون تومان دارد که این عدد در مقایسه با خودروهای وارداتی کارکرده کمی تامل برانگیز است. از سوی دیگر نسخه فلگ شیپ کوپا T210 نیز در حال حاضر با قیمتی حدود 390 تا 400 میلیون تومان در بازار آزاد ارزش گذاری می شود که پرداخت این مبالغ برای خودروهای چینی شاید کمی دور از انتظار باشد.

اما واقعیت این است که انتخاب تیگو 7 در این رقابت شاید کمی معقولانه تر باشد، زیرا به دلیل وجود شبکه گسترده خدمات پس از فروش شرکت مدیران خودرو در سراسر کشور، بسیاری از خریداران با اطمینان خاطر بیشتری از خودروی خود استفاده می کنند. اما در مقابل شرکت شهر خودرو که وظیفه ارائه خدمات پس از فروش محصولات کوپا را برعهده دارد، فاقد شبکه نمایندگی گسترده در سراسر کشور بوده که همین موضوع در این مدت نیز برای بسیاری از مالکان دردسرساز شده است.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

بازار