ساعت هوشمند خوب + مقایسه و نظرات کاربران

خرید ساعت هوشمند هم مانند اکثر گجت‌ها کار آسانی نیست و هنگام خرید باید فاکتورهای زیادی را مدنظر قرار دهیم. در این راهنمای خرید ساعت هوشمند و اسمارت واچ به تمام نکات مهمی که باید هنگام خرید برترین و بهترین ساعت های هوشمند از سامسونگ، اپل، فیت‌بیت یا دیگر شرکت‌ها درنظر داشته باشید خواهیم پرداخت.

بهترین مدل اسمارت واچ چیست؟ بهترین و برترین مدل های اسمارت واچ یا ساعت هوشمند با طراحی‌ها و همچنین مجموعه‌ای از امکانات و قابلیت‌های مختلفی در بازار وجود دارند. با خرید یک ساعت هوشمند می‌توانید به اندازه زیادی هم در وقت خود صرفه جویی کنید و هم وضعیت سلامت بدن خود را تحت نظر قرار دهید و هم به شکل هدفمندتر و بهینه‌تری ورزش کنید.

اما هنگام خرید ساعت هوشمند باید به چه مواردی بیش از همه توجه کنیم؟ در ویدیوی راهنمای خرید ساعت هوشمند ما به این سوال پاسخ خواهیم داد تا بتوانید هنگام خرید برترین ساعت های شیائومی، سامسونگ یا اپل و دیگر مارک ها بهترین انتخاب را داشته باشید.

در ادامه می‌خوانید:

نکات مهم در انتخاب و خرید ساعت هوشمند به صورت خلاصه

  • سازگاری با گوشی: چه ساعت هوشمندی بخریم؟ پیش از اینکه به سراغ بهترین برند و مدل ساعت هوشمند یا اسمارت واچ بازار بروید و کلی هزینه کنید، ابتدا باید مطمئن شوید ساعتی که قصد خریدش را دارید با گوشی شما سازگار است. برای مثال اپل واچ‌ها فقط با گوشی‌های آیفون کار می‌کنند و ساعت‌های دیگر شرکت‌ها ممکن است هم با آیفون و با هم با گوشی‌های اندرویدی سازگاری داشته باشند.
  • قابلیت‌های ورزشی: ساعتی انتخاب کنید که سنسور سنجش ضربان قلب و GPS داشته باشد تا بتوانید هم ضربان قلب را زیرنظر بگیرید و هم مواقعی که برای دویدن از خانه خارج می‌شوید بتوانید اطلاعات تکمیلی مثل مسافت طی شده و کالری سوزانده شده را هم داشته باشید. این یکی از نکات مهم در خرید ساعت هوشمند است.
  • عمر باتری: از دیگر موارد مهمی که در این خرید ساعت هوشمند در سال 1400 باید به آن اشاره کنیم، عمر باتری است. به طور کلی ساعت‌های هیبریدی که از لحاظ ظاهری شبیه به ساعت‌های معمولی هستند عمر باتری بالاتری دارند اما آن‌ها نمایشگر لمسی ندارند.
  • امکان تعویض بند ساعت: ساعتی خریداری کنید که بتوان بعدا بند آن را به راحتی عوض کرد. همچنین مطمئن شوید که بندهای مخصوص آن ساعت در بازار کشور موجود است.
  • اپلیکیشن‌ها: یکی دیگر از فاکتورهای مهم اپلیکیشن‌های ساعت است. در حال حاضر سیستم‌عامل‌های Wear OS و watchOS هرکدام مجموعه‌ مختلفی از اپلیکیشن‌های مخصوص ساعت هوشمند را دارند بنابر این پیش از خرید مطمئن شوید ساعت شما امکان استفاده از این برنامه‌های کاربردی را دارد.

راهنمای خرید ساعت هوشمند ؛ چه ساعت هوشمندی بخریم؟

ساعت هوشمند خوب چی بخرم؟ نکات بالا مهمترین فاکتورهایی بودند که باید هنگام خرید به آن‌ها توجه کنید. این موارد را به صورت خلاصه در بالا معرفی کردیم اما حالا وقت آن است که به شکل مفصل‌تری در این راهنما خرید ساعت هوشمند به هرکدام از آن‌ها بپردازیم.

سیستم عامل و سازگاری با گوشی

اولین و مهمترین موردی که در این راهنمای خرید ساعت های هوشمند (Smart Watch) چه ارزان و چه برترین و بهترین های بازار به آن می‌پردازیم، سیستم‌عامل و سازگاری اسمارت واچ با گوشی‌ها است. بهترین مدل اسمارت واچ به گونه‌ای طراحی شدند تا به عنوان گجت تکمیل‌کننده گوشی باشند. برخی از آن‌ها هم با اندروید سازگار هستند و با iOS مثل فیت‌بیت ورسا 3 یا 2. با این حال کاربران اندرویدی هنگام استفاده از هرکدام این دو ساعت یک مزیت اضافی دارند و آن هم امکان پاسخ دادن به پیام‌های متنی و صوتی از طریق خود ساعت است.

با این وجود فیت‌بیت از سیستم‌عامل مخصوص خود به نام Fitbit OS استفاده می‌کند و به همین دلیل ساعت‌هایش با آیفون و گوشی‌های اندرویدی سازگار هستند. از طرف دیگر گوگل یک سیستم‌عامل جدید به نام Wear OS 3 برای ساعت‌های هوشمند طراحی و عرضه کرده که فعلا فقط درگلکسی واچ 4 قابل استفاده است اما در آینده تمام ساعت‌های هوشمندی که با تراشه اسنپدراگون 4100 وارد بازار شوند از این سیستم‌عامل استفاده می‌کنند. این سیستم‌عامل فقط با گوشی‌های اندرویدی کار می‌کند.

سامسونگ نیز تا پیش از گلکسی واچ 4 از سیستم‌عامل تایزن استفاده می‌کرد. تایزن هم با آیفون و هم با اندروید سازگار بود اما در طول چند سال گذشته به پاشنه آشیل سری گلکسی واچ تبدیل شده بود و سامسونگ با عرضه گلکسی واچ 4 این سیستم‌عامل را به کل کنار گذاشت. آن‌ها از این به بعد قصد دارند از Wear OS گوگل استفاده کنند.

از طرف دیگر اپل واچ و سیستم عامل watchOS را داریم که همانطور که می‌دانید فقط با آیفون سازگار است. شما از طریق اپلیکیشن Apple Watch که در گوشی‌های آیفون به صورت پیش‌فرض نصب شده می‌توانید به اپ‌استور مخصوص اپل واچ دسترسی پیدا کنید و برنامه‌های موردنظرتان را روی ساعت نصب کنید. در این فروشگاه برنامه‌های متنوعی از بازی‌ها گرفته تا اپلیکیشن‌های ورزشی وجود دارند که می‌توانید هرکدام که خواستید را دانلود کنید.

راهنمای خرید برترین ساعت های هوشمند | نمایشگر اولد یا LCD

مورد بعدی در این راهنمای خرید ساعت هوشمند با قیمت مناسب، نمایشگر است. بیشتر ساعت‌های هوشمند با نمایشگرهای LCD یا امولد وارد بازار می‌شوند که وضوح و کیفیت بسیار زیادی دارند اما از طرف دیگر سبب می‌شوند عمر باتری هم کاهش پیدا کند. در حقیقت یکی از نقاط ضعف اصلی ساعت‌های هوشمند عمر باتری بوده اما خوشبختانه در طی چند سال اخیر به نظر می‌رسد این مورد رو به بهبود باشد.

برخی ساعت‌ها با یک بار شارژ تا چندروز یا حتی چند هفته دوام می‌آورند. اگر بخواهید بیشترین عمر باتری را داشته باشید باید به سراغ مدلی بروید که نمایشگر سیاه و سفید داشته باشد. ساعت‌های گران‌قیمت به جای LCD از نمایشگرهای اولد استفاده می‌کنند. این نوع ساعت‌ها هم نمایشگر با کیفیت‌تری دارند و هم نسبت به ساعت‌های LCD ضخامت کمتری دارند. اپل در اولین نسل از اپل واچ از نمایشگرهای OLED استفاده کرد اما این سامسونگ بود که اولین ساعت هوشمند با نمایشگر OLED یعنی گلکسی Gear را در سال 2013 روانه بازار کرد.

راهنمای خرید ساعت اسمارت واچ: نمایشگر لمسی یا غیرلمسی؟

در نگاه اول انتخاب یک ساعت هوشمند لمسی کار عاقلانه‌تری به نظر می‌رسد اما برای خیلی از کاربران انتخاب گزینه‌های مختلف در یک نمایشگر کوچک کار راحتی نیست. برخی ساعت‌ها برای حل این مشکل، از ژست‌های حرکتی استفاده می‌کنند اما آن‌ها هم نتوانستند راه‌گشا باشند.

در سیستم‌عامل Wear OS نوتیفیکیشن‌ها به صورت کارتی نمایش داده می‌شوند و شما می‌توانید هرکدام را با کشیدن انگشتتان از یک سمت به سمت دیگر حذف کنید. اما برای رسیدن به اپلیکیشن‌ها و تنظیمات باید چندین بار انگشتتان را از این طرف به آن طرف بکشید. این یکی از قابلیت های اسمارت واچ است.

اپل اما رویکرد دیگری دارد و اپل واچ را هم با یک نمایشگر لمسی و هم با یک تاج دیجیتال و دکمه‌های فیزیکی در سمت راست بدنه وارد بازار می‌کند. با کمک تاج می‌توانید روی محتوا زوم یا اسکرول کنید. همچنین خود نمایشگر هم از فناوری Force Touch اپل استفاده می‌کند و می‌تواند بین یک لمس کوتاه و لمس طولانی تفاوت قائل شود. علاوه بر این با فشار دادن دکمه کناری ساعت هم فهرستی از برنامه‌هایی که بیشتر از همه از آن‌ها استفاده کردید نشان داده می‌شود و این از بهترین موارد کارایی اسمارت واچ است.

علاوه بر اپل، سامسونگ هم از سیستم مشابهی استفاده می‌کند. گلکسی واچ، گلکسی واچ 3 و گلکسی واچ 4 همگی یک حاشیه قابل چرخش دارند که با آن می‌توانید در منوها اسکرول کنید. همچنین مانند اپل واچ کنترل‌های لمسی هم در گلکسی واچ قابل استفاده هستند که از امکانات ساعت هوشمند محسوب می‌شوند.

طراحی و شخصی سازی ؛ راهنمای خرید بهترین اسمارت واچ

نکته مهم بعدی در این راهنمای خرید اسمارت واچ (Smart Watch) امکان شخصی‌سازی ساعت است. اکثر ساعت‌ها به شما این امکان را می‌دهند تا بندهای ساعت را به دلخواه خودتان تعویض کنید. برای مثال می‌توانید یک بند با جنس، رنگ و اندازه موردنظرتان برای اپل واچ یا ساعت‌های هوشمند فسیل خریداری کنید.

در بحث طراحی حالا دیگر اکثر ساعت‌های هوشمند با نمایشگرهای دایره‌ای وارد بازار می‌شوند و در ظاهر شباهت زیادی به ساعت‌های کلاسیک و قدیمی دارند. همچنین ضخامت ساعت‌ها هم روز به روز کمتر می‌شود. مثل ساعت گارمین لیلی که یکی از نازک‌ترین ساعت‌های بازار است و انتخاب بسیار خوبی برای افرادی است که مچ کوچکی دارند.

اپلیکیشن ها

تا چند سال پیش به سختی می‌شد اپلیکیشن درست و حسابی برای ساعت‌های هوشمند پیدا کرد اما حالا صدها و شاید هزاران برنامه کاربردی برای برترین ساعت های هوشمند وجود دارد. اپل واچ در زمینه اپلیکیشن‌ها فعلا حرف اول را می‌زند و بیش از 20 هزار اپلیکیشن مختلف و کاربردی دارد.

Wear OS گوگل هم هزاران برنامه مختلف دارد. مثلا از طریق نسخه واتساپ آن می‌توانید با خود ساعت به پیام‌هایتان پاسخ دهید و دیگر لازم نیست گوشی را از جیبتان خارج کنید. همچنین این برنامه‌ها را مستقیما می‌توانید روی ساعت نصب کنید و برخلاف اپل واچ لازم نیست اینکار را از طریق گوشی انجام دهید.

مقاومت در برابر آب

شما از اسمارت واچ خود به مدت طولانی و در شرایط مختلف استفاده خواهید کرد و گاهی اوقات ممکن است فراموش کنید که آن را به دست خود بسته‌اید. برخی از ساعت‌های هوشمند در برابر پاشیده شدن آب مقاوم هستند که به معنی مقاومت در برابر بارش باران است و نه بیشتر. این در حالی است که برخی ساعت‌های هوشمند دیگر هم وجود دارند که می‌توانند تا عمق معینی در آب استفاده شوند. اگر می‌خواهید ساعت خود را هنگام شنا کردن همراه خود داشته باشید، باید قبل از خرید ساعت هوشمند به ضدآب بودن آن توجه کنید.

ویژگی‌های سلامت ساعت هوشمند

ردیاب‌های سلامتی توجهات زیادی را رفته رفته به خود جلب می‌کنند و سازندگان ساعت های هوشمند هم از این امر مطلع بوده و سعی می‌کنند چنین کارکردهایی را در دستگاه خود بگنجانند. بعضی از این ساعت‌ها برای ردیابی سلامت، وابسته به گوشی شما هستند اما بیشترشان حداقل قابلیت شمردن قدم‌ها را دارند.

اگر ساعت هوشمندی برای ورزش کردن می‌خواهید، می‌توانید مچ‌بندهای ورزشی دارای ویژگی‌های ساعت‌های هوشمند مثل فیت‌بیت شارژ 5 و گارمین Forerunner 245 را در نظر بگیرید که هر دو اجازه تغییر ظاهر ساعت و خواندن اعلان‌ها را می‌دهند. همچنین هردو دارای قابلیت‌هایی مثل ثبت عادات ماهانه و علایم آن و مقایسه آن‌ها با شاخصه‌های استاندارد سلامت بدن مثل میزان فعالیت و خواب را نیز دارند.

بیشتری ساعت‌ها، دارای یک سنسور ضربان قلب هم بوده اما این سنسورها معمولا دقیق نیستند. با این حال سنسور ضربان قلب اپل واچ دقت بیشتری نسبت سایر اسمارت واچ ها دارد.

احتمالا این مطالب رو هم دوست داشته باشید
ساعت هوشمند گوگل پیکسل واچ | اولین تصاویر منتشر شد

تینا قنبریان18 آذر 1400 13:30
بررسی ساعت هوشمند وان پلاس واچ (OnePlus Watch) ؛ مشخصات و …

مهسا راد04 خرداد 1400 16:00
چطور رمز ساعت هوشمند را پیدا کنیم؟ | فراموش کردن رمز …

عباد رمضان زاده05 اسفند 1399 16:00
راهنمای خرید ساعت هوشمند کودک + معرفی بهترین مدل ها

نگار رئیسی29 بهمن 1399 16:00

علاوه بر این، برخی از مدل‌ها از GPS هم پشتیبانی می‌کنند. بنابراین می‌توانید از آن‌ها برای دویدن یا دوچرخه‌سواری در بیرون استفاده کرده و مسافت و سرعتی که طی می‌کنید را ثبت کنید. البته توجه داشته باشید که استفاده از GPS تاثیر زیادی روی مصرف باتری می‌گذارد.

سایر قابلیت‌ها مثل نوار قلب و سنجش میزان اکسیژن خون نیز برای برخی کاربران اهمیت زیادی دارند. فیت‌بیت، اپل و سامسونگ همگی در ساعت‌های جدید خود دارای سنسورهای نوار قلب تایید شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا هستند که با کمک آن می‌توانید علایم بیماری‌هایی مثل آریتمی قلبی را تحت نظر بگیرید.

اما قابلیت سنجش اکسیژن خون به نسبت به سنسور نوار قلب بیشتر در ساعت‌های هوشمند وجود دارد. با کمک این ویژگی می‌توانید سطح اکسیژن خونتان را در هرلحظه اندازه بگیرید و به این ترتیب اگر دچار مشکلاتی مثل وقفه تنفسی در خواب یا بیماری‌های ریوی باشید، خیلی زودتر متوجه علایم شوید.

راهنمای خرید ساعت هوشمند | عمر باتری و شارژ

از دیگر نکات مهم خرید ساعت هوشمند عمر باتری است. بیشتر ساعت‌هایی که نمایشگر رنگی دارند حداکثر 1 یا 2 روز داوم می‌آورند بنابر این هنگام خرید ساعت، باید فکر شارژ کردنش هم باشید. ساعت‌های رده‌بالا مثل اپل واچ و گلکسی واچ 4 از شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کنند تا دیگر لازم نباشد ساعت را به یک شارژر وصل کنید و می‌توانید در عوض آن را روی یک شارژر بی‌سیم بگذارید.

راهنمای خرید ساعت هوشمند | قیمت

به استثنا گزینه‌های اقتصادی از برندهای ناشناخته، بیشتر مدل‌های قدیمی بهترین ساعت هوشمند مشابه اپل واچ حداقل 3 میلیون تومان و حداکثر 70 میلیون تومان برای برندهای مطرح و معروفی مثل تگ هویر و ساعت Tag Heuer Connected قیمت دارند. با این حال اکثر ساعت‌های هوشمند بازار بین 4 تا 12 میلیون تومان هستند. برای مثال مدل 41 میلی‌متری اپل واچ سری 7 در حال حاضر حدود 10 میلیون تومان است و مدل 40 میلی‌متری گلکسی واچ 4 نیز حدود 6 میلیون تومان قیمت دارد.

بهترین ساعت هوشمند زیر 1 میلیون

در قسمت اول این راهنمای خرید ساعت هوشمند زنانه و اسمارت واچ (Smart Watch) به نکات مهمی که هنگام خرید برترین ساعت های هوشمند موجود در بازار باید مدنظر قرار دهید پرداختیم و حالا چند نمونه از بهترین مارک اسمارت واچ های موجود در بازار و راهنمای خرید ساعت هوشمند تا یک میلیون را معرفی می‌کنیم.

1. ساعت هوشمند Watch 6

  • اندازه‌ها: 42 میلی متر
  • باتری: 350 میلی آمپر ساعت
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: دارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: حدود 900 هزار تومان

علاوه بر مدل‌های شناخته شده‌ای که در این راهنمای خرید اسمارت واچ (Smart Watch) به آن‌ها اشاره کردیم، ساعت‌های دیگر با امکانات کمتر و از برندهای کمتر شناخته شده‌ای هم در بازار وجود دارند که می‌توانید آن‌ها را با قیمت کمتر خریداری کنید. مثل ساعت هوشمند Watch 6 که از بهترین ساعت های هوشمند طرح اپل واچ است.

این ساعت بند سیلیکونی دارد و با یک بار شارژ تا 2 ساعت شما را همراهی می‌کند. از قابلیت‌های آن می‌توان به سنسور ضربان قلب و سطح اکسیژن خون و گام‌شمار اشاره کرد. همچنین این ساعت یک شارژر مغناطیسی دارد و بدون نیاز به اتصال کابل شارژ می‌شود. این ساعت با اندروید 4 و یا iOS 8 به بالا سازگاری دارد و یکی از بهترین اسمارت واچ های موجود در بازار ایران است.

2. ساعت هوشمند T500 پلاس ؛ راهنمای خرید اسمارت واچ

  • اندازه‌ها: 44 میلی متر
  • GPS: ندارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: ندارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: حدود 500 هزار تومان

یکی از گزینه‌های اقتصادی و ارزان که در این راهنمای خرید ساعت هوشمند ارزان (Smart Watch) به آن اشاره می‌کنیم ساعت تی500 پلاس است. این ساعت با نمایشگر لمسی 1.7 اینچی و یک بند سیلیکونی همراه شده و با اندروید 4 و یا iOS 8 به بالا سازگار است. به کمک آن می‌توانید پیام‌های متنی خود را مشاهده کنید و همچنین ضربان قلب، فشار خون و اکسیژن را هم اندازه‌گیری کنید. همچنین به لطف بلندگو و میکروفون می‌توانید با خود ساعت تماس برقرار و مکالمه کنید.

3. شیائومی می بند 6 ؛ از بهترین اسمارت واچ های اقتصادی

  • اندازه‌ها: 1.5 اینچ
  • عمر باتری: 14 روز
  • GPS: ندارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: ندارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: حدود 900 هزار تومان

نقاط قوت: قیمت عالی، شارژدهی خوب، نمایشگر بزرگ‌تر نسبت به نسل قبل، قابلیت‌های ورزشی متنوع، سنسور دقیق ضربان قلب

نقاط ضعف: باتری هنگام استفاده از ویژگی‌های پیشرفته دوام زیادی ندارد، سنسور ضربان قلب هنگام انجام ورزش‌های سنگین عملکرد خوبی ندارد، قابلیت ردیابی خواب ممکن است به‌خوبی کار نکند

می بند 6 در دسته مچ‌بندهای هوشمند و ورزشی قرار می‌گیرد و در این دسته و در این بازه قیمتی جزو بهترین‌هاست. شیائومی این بهترین مارک اسمارت واچ را با یک نمایشگر بزرگتر امولد، قابلیت‌های ورزشی، سنسور ضربان قلب و همچنین امکان اندازه‌گیری اکسیژن خون همراه کرده است تا به همراه قیمت اقتصادی که این مدل دارد، کمتر کسی بتواند به راحتی از آن چشم پوشی کند.

شیائومی هرسال توانسته سری می بند را به شکل بهتری ارتقا دهد و نسل فعلی این مچ‌بندها نیز در حال حاضر در بازار بدون رقیب است.

راهنمای خرید ساعت هوشمند تا 3میلیون

در بازه تا 3 میلیون تومان ساعت‌ها بیشتر از برندهای چینی و در دسته مدل‌های اقتصادی هستند که حداقل امکانات را در اختیار شما قرار می‌دهند.

1. می واچ لایت ؛ از برترین ساعت های هوشمند شیائومی

  • اندازه‌ها: 41 میلی‌متر
  • عمر باتری: 7 روز | با GPS حدود 10 ساعت
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: ندارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: 1 میلیون و 800 هزار تومان

نقاط قوت: نمایشگر با کیفیت، قابلیت‌های تمرینی و ورزشی متنوع، GPS، رابط کاربری

نقاط ضعف: برخی اوقات به خوبی ورزش‌ها را ردیابی نمی‌کند، ممکن است راحت نباشد، بدنه پلاستیکی بدون کیفیت

یکی از ساعت‌های اقتصادی جذاب بازار که در بین بهترین اسمارت واچ ها است، شیائومی می واچ لایت است که با قیمت حدود 1 میلیون و 500 هزار تومان بفروش می‌رسد. این ساعت از یک نمایشگر 1.4 اینچی TFT رنگی با رزولوشن 320 در 320 پیکسل برخوردار است و می‌تواند به مدت 10 دقیقه در عمق 50 متری آب دوام بیاورد.

می واچ لایت همچنین 11 برنامه ورزشی مختلف مثل دویدن، دوچرخه‌سواری، شنا، کریکت و غیره دارد و علاوه بر این مجهز به GPS هم هست تا بتوانید تمرینات خود را زیرنظر بگیرید. نقطه قوت بعدی این ساعت عمر باتری بالایش است. به گفته شیائومی شما با یک بار شارژ می‌توانید تا 7 روز است ساعت استفاده کنید اما اگر GPS روشن باشد، باتری حدود 10 ساعت دوام می‌آورد.

2. ساعت هوشمند شیائومی Redmi Watch 2 Lite

  • اندازه‌ها: 41 میلی‌متر
  • عمر باتری: 10 روز
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: ندارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: 1 میلیون و 500 هزار تومان

نقاط قوت: ارزش خرید بسیار بالا، طراحی با دوام و مقاوم، امکانات ورزشی بسیار زیاد

نقاط ضعف: سرعت و عملکرد نه‌چندان روان، عملکرد نه‌چندان جالب قابلیت ردیابی خواب، نمایشگر LCD فاقد قابلیت همیشه روشن، طراحی معمولی

یکی از برترین ساعت های هوشمند در بازه قیمتی زیر 3 میلیون تومان، ردمی واچ 2 لایت است. ساعتی که شباهت زیادی به ساعت‌های هوشمند رده‌بالا و به‌خصوص اپل واچ دارد. این ساعت دارای قابلیت‌های مختلف ورزشی و سلامتی است. البته در مقایسه با بهترین‌ها، با توجه به قیمتی که دارد، نقاط ضعفی هم در این ساعت وجود دارد ولی بیشتر آن‌ها با این قیمت قابل چشم پوشی هستند.

این ساعت با استفاده معمولی تا 10 روز دوام می‌آورد، دارای GPS است، بندهایش قابل تعویض هستند، تا 10 دقیقه در عمق 50 متری دوام می‌آورد و از بلوتوث 5.0، سنسور ضربان قلب و امکان کنترل موسیقی هم برخوردار است.

3. شیائومی می واچ

  • اندازه‌ها: 45 میلی‌متر
  • عمر باتری: 14 روز
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: ندارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: 2 میلیون و 700 هزار میلیون تومان

نقاط قوت: قیمت مناسب، نمایشگر بزرگ و روشن، طراحی ساده و شیک، آنالیز داده‌های تمرینات، شارژدهی بی‌نظیر

نقاط ضعف: قابلیت‌های محدود، عملکرد نه‌چندان جالب سنسور سنجش اکسیژن خون و ضربان قلب، برنامه Xiaomi Wear نیاز به کار دارد

شیائومی می واچ شاید بهترین اسمارت واچ بازار نباشد اما در این بازه قیمتی جزو برترین‌هاست. این ساعت حداقل امکاناتی که از یک ساعت برای انجام تمرینات ورزشی بخواهید را در اختیار شما قرار می‌دهد و درست مثل اکثر محصولات شیائومی، قیمت خیلی زیادی هم ندارد.

این ساعت از 117 پروفایل ورزشی مختلف، GPS، سنسور ضربان قلب، ردیابی خواب و همچنین سنسور سنجش اکسیژن خون هم پشتیبانی می‌کند.

راهنمای خرید ساعت هوشمند تا 5 میلیون

در این بازه قیمتی رقابت بیشتری در جریان است و البته کیفیت محصولات و امکانات آن‌ها نیز بیشتر از ساعت‌هایی است که در بازه‌های قیمتی پایین‌تر قرار دارند.

1. آنر مجیک واچ 2 ؛ از برترین ساعت های هوشمند اقتصادی

  • اندازه‌ها: 42 و 46 میلی‌متر
  • عمر باتری: 14 روز
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: ندارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: حدود 4 میلیون تومان

نقاط قوت: طراحی جذاب، قابلیت‌های ورزشی زیاد و متنوع، شارژدهی عالی

نقاط ضعف: به‌راحتی گرد و غبار را جذب می‌کند، قابلیت‌های غیرورزشی محدود، پخش موسیقی باگ‌های زیادی دارد

آنر مجیک واچ 2 به عنوان مدل جدیدتر آنر واچ مجیک روانه بازار شده و آخرین ساعت هوشمند است که در این راهنمای خرید برترین و بهترین اسمارت واچ های بازار به آن اشاره می‌کنیم. ساعتی که یک انتخاب ایده‌آل برای ورزشکاران در بازه قیمتی زیر 4 میلیون تومان به حساب می‌آید و قابلیت‌های ورزشی و سلامتی زیادی مثل سنجش سطح استرس به شما ارائه می‌کند. اما بزرگترین نقطه ضعف آن این است که امکانات غیرورزشی آن آنقدر زیاد نیست که افرادی که خیلی اهل ورزش نیستند برای خرید این ساعت اقدام کنند.

افزون بر این با توجه به اینکه در زمان عرضه این ساعت، آنر همچنان زیرمجموعه هواوی بود، این ساعت نیز شامل تحریم‌های هواوی شده و از سرویس‌های گوگل پشتیبانی نمی‌کند. درست مانند هواوی واچ 3، اپلیکیشن‌های کمی برای نصب در این ساعت پیش روی شما قرار دارد و از این نظر اصلا نمی‌توان آن را با اپل واچ یا گلکسی واچ 4 مقایسه کرد.

اگر اهل ورزش و دویدن هستید، آنر مجیک واچ 2 یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید در بازه قیمتی زیر 4 میلیون تومان پیدا کنید، هم وزن کمی دارد و هم قابلیت‌های ورزشی بسیار زیادی دارد که می‌توانند پاسخگوی نیازهای شما باشند. با این وجود برای کسانی که اهل ورزش نیستند یکی از نکات که باید پیش از خرید این ساعت هوشمند درنظر بگیرند این است که امکانات و قابلیت‌های غیرورزشی کمی در این ساعت وجود دارد.

2. سامسونگ گلکسی واچ 4 (مدل 40 میلی‌متری) ؛ از برترین ساعت های هوشمند بازار

  • اندازه‌ها: 40 و 42 و 44 و 46 میلی‌متر
  • عمر باتری: 40 ساعت
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: انتخابی
  • سازگاری: فقط با اندروید
  • قیمت: 4 میلیون و 300 هزار تومان

نقاط قوت: بدنه نازک‌تر نسبت به نسل قبل، واچ‌فیس‌های جدید، سیستم‌عامل WearOS، قابلیت ثبت شاخص توده بدنی، قیمت مناسب

نقاط ضعف: عملکرد سنسور 3 در 1 ممکن است برخی مواقع جالب نباشد، شارژدهی متغیر

سامسونگ گلکسی واچ 4 دومین ساعت هوشمند در میان برترین ها در جهان و بهترین ساعت هوشمند اندروید به شمار می‌آید. اگر به‌دنبال بهترین ساعت هوشمند مشابه اپل واچ هستید، بهترین گزینه همین است. سامسونگ در این سری دیگر نام اکتیو را کنار گذاشت و در عوض گلکسی واچ 4 را با ظاهر اسپرت خود به عنوان پرچمدار معرفی کرد. در کنار آن یک مدل کلاسیک هم معرفی شد که قابلیت‌های لاکچری مثل گردانه فیزیکی مدل‌های قبلی را حفظ کرده است.

گلکسی واچ 4 به لطف سنسور 3 در 1 خود قادر است ضربان و نوار قلب شما را بگیرد و همچنین شاخص توده بدنی یا BMI شما را هم تشخیص دهد. مهمتر از همه برای اولین بار سامسونگ بیخیال تایزن شده و از Wear OS استفاده کرده است. با این وجود برخی قابلیت‌های این ساعت تنها مخصوص صاحبان گوشی‌های گلکسی است و به همین خاطر در این راهنمای خرید ساعت هوشمند، تنها آن را به کاربران اندروید توصیه می‌کنیم.

3. هواوی واچ GT 2 ؛ بهترین ساعت هوشمند

  • اندازه‌ها: 42 و 46 میلی‌متر
  • عمر باتری: 14 روز
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: دارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: 5 میلیون تومان

نقاط قوت: شارژدهی عالی، طراحی جذاب، عملکرد مثال‌زنی در ردیابی تمرینات

نقاط ضعف: عدم پشتیبانی از اپلیکیشن‌های متفرقه، عدم پشتیبانی از NFC، خیلی قابل شخصی‌سازی نیست

هواوی واچ GT در زمان عرضه توانست با طراحی جذاب و شارژدهی بسیار بالای خود نظر مثبت خیلی‌ها را به‌خود جلب کند. نسخه دوم این ساعت نیز خوشبختانه با حفظ همین نقاط قوت وارد بازار شده است. هواوی البته نسل سوم را هم وارد بازار کرده ولی آن ساعت بالای 5 میلیون تومان قیمت دارد.

واچ جی تی 2 بیشتر از همه با حفظ و بهبود نقاط قوت ساعت اول وارد بازار شده است و به همین خاطر هم توانسته یک تجربه کاملا متفاوت از آن ساعت را به کاربران بدهد. البته از لحاظ ظاهری شاید تفاوت زیادی میان آن‌ها نباشد ولی به محض اینکه شروع به استفاده از آن کنید، کاملا واضح است که هواوی زمان زیادی صرف بهبود آن کرده است.

راهنمای خرید ساعت هوشمند تا 7میلیون تومان

در این بازه قیمتی دیگر اکثرا ساعت‌های رده‌بالا قرار دارند. ساعت‌هایی که با امکانات زیاد و کیفیت ساخت بالای خود می‌توانند تا سال‌ها شما را از خرید یک ساعت هوشمند بی‌نیاز کنند.

1. اپل واچ SE ؛ راهنمای خرید اسمارت واچ اقتصادی اپل

  • اندازه‌ها: 40 و 44 میلی‌متر
  • عمر باتری: 18 ساعت
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: دارد
  • سازگاری: فقط با iOS
  • قیمت: 7 میلیون تومان

نقاط قوت: طراحی رده‌بالا و با کیفیت، ویژگی‌های متنوع و زیاد، عملکرد روان

نقاط ضعف: عدم پشتیبانی از نمایشگر همیشه روشن، شارژدهی تعریفی ندارد

اپل واچ SE تمام ویژگی‌های مهم ساعت‌های هوشمند و پرچمدار اپل را در یک بازه قیمتی ارزان‌تر به‌دست شما می‌رساند. از نظر طراحی، همان طراحی معروف ساعت‌های هوشمند اپل را داریم با بدنه آلومینیومی و دکمه گردان دیجیتالی در کنار ساعت. اگر قبلا یک اپل واچ داشتید از لحاظ طراحی هیچ چیزی جدیدی انتظارتان را نمی‌کشد.

همچنین از لحاظ اندازه نیز این ساعت جزو ساعت‌های بزرگ است و حداقل 40 میلی‌متر است. نمایشگر به لطف پنل اولد، در حد دیگر ساعت‌های گران‌قیمت اپل است و وضوح و کیفیت مثال‌زدنی دارد. البته که جای خالی نمایشگر همیشه روشن هم احساس می‌شود. با این حال نقطه ضعف اصلی این ساعت، همان نقطه ضعف سایر اپل واچ‌ها یعنی شارژدهی است.

با این همه اگر یک اپل واچ جدید می‌خواهید ولی قصد پرداخت هزینه گزاف سری 7 را ندارید، این مدل هرچیزی که نیاز داشته باشید را با قیمت کمتر در اختیارتان قرار می‌دهد. از لحاظ ویژگی‌ها و قدرت می‌توان آن را بین اپل واچ 4 و 5 قرار داد و به همین خاطر ارزش خرید بالایی برای کاربران iOS دارد.

2. گلکسی واچ 4 کلاسیک ؛ بهترین اسمارت واچ سامسونگ

  • اندازه‌ها: 42 و 46 میلی‌متر
  • عمر باتری: 20 ساعت
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: دارد
  • سازگاری: فقط با اندروید
  • قیمت: 6 میلیون و 200 هزار تومان

نقاط قوت: حاشیه فیزیکی گردان، کیفیت ساخت بالا، نمایشگر فوق‌العاده

نقاط ضعف: شارژدهی بسیار بد، قیمت بالا، کنترل‌های نه‌چندان جالب برای تمرینات

مدل کلاسیک در کنار گلکسی واچ 4 به‌عنوان یک گزینه گران‌قیمت معرفی شد. مدل کلاسیک از لحاظ فیزیکی با تغییراتی همراه بود تا بتواند نظر کاربرانی که بودجه بیشتری دارند را به خود جلب کند. مهمترین تغییر حاشیه فیزیکی و گردان دور نمایشگر است که با آن می‌توانید در منوها بچرخید و در حقیقت یکی از بهترین قابلیت‌های آن است.

با این حال مشکلاتی هم در نسخه کلاسیک وجود دارد. مثلا شارژدهی وضعیت اصلا خوبی ندارد و به‌سختی یک روز کامل دوام می‌آورد. به همین خاطر اگر بخواهید از ساعت برای تمرینات و دیدن نوتیفیکیشن‌ها استفاده کنید باید در طول روز 2 بار آن را شارژ کنید.

این در حالی است که با قیمت کمتر می‌توانید ساعت‌های بهتری از فیت‌بیت، آنر و یا گارمین خریداری کنید که حداقل شارژدهی بهتری دارند. با این همه برای علاقه‌مندان به سامسونگ و به‌خصوص کاربران اندرویدی، در مجموع ساعتی بهتر از گلکسی واچ 4 کلاسیک وجود ندارد.

3. هواوی GT 3 ؛ بهترین ساعت هوشمند

  • اندازه‌ها: 42 و 46 میلی‌متر
  • عمر باتری: 14 روز
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: دارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: حدود 5 میلیون و 500 هزار تومان

نقاط قوت: نمایشگر روشن با وضوح بالا، شارژدهی عالی، سنسورهای دقیق، عملکرد سریع و روان

نقاط ضعف: اپ‌های اندرویدی باید از طریق اپ‌گالری نصب شوند

ساعت بعدی که در این راهنمای خرید ساعت هوشمند (اسمارت واچ) به آن می‌پردازیم نسل 3 هواوی واچ جی تی است که یک ساعت ورزشی با ظاهر جذاب و عملکرد سریع و روان است. ساعت ویژگی‌های سلامتی و ورزشی زیادی دارد و مهمتر از همه شارژدهی آن به‌خصوص در مدل 46 میلی‌متری است.

از ویژگی‌های ساعت می‌توان به سنسورهای ضربان قلب، سنجش اکسیژن خون، دمای بدن، استرس و همچنین قابلیت ردیابی خواب اشاره کرد. هواوی با ارتقا سنسور ضربان قلب خود حالا آن را به اندازه قابل توجهی نسبت به نسل قبلی بهبود داده است به طوری که ساعت از این نظر قابل مقایسه با ساعت‌های مخصوص دو است.

بیش از 100 حالت ورزشی، GPS، میکروفون جداگانه و قیمت مناسب همگی سبب شدند این ساعت یکی از برترین ساعت های هوشمند در این بازه قیمتی باشد.

راهنمای خرید ساعت هوشمند 10 میلیون تومان و بالاتر

نوبت به بهترین اسمارت واچ های بازار رسیده است. ساعت‌های گران‌قیمت و لاکچری که پرچمدار هستند و از همه نظر می‌توانند انتخاب عالی باشند. البته به شرط اینکه با قیمت آن‌ها مشکلی نداشته باشید.

1. اپل واچ سری 7 ؛ بهترین مدل اسمارت واچ بازار

  • اندازه‌ها: 41 و 45 میلی‌متر
  • عمر باتری: 18 ساعت
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: انتخابی
  • سازگاری: فقط با iOS
  • قیمت ساعت هوشمند اپل واچ سری 7: حدود 12 میلیون تومان

نقاط قوت: نمایشگر بزرگ‌تر نسبت به مدل قبل، کیبورد QWERTY، همراه با شارژر مغناطیسی عرضه می‌شود

نقاط ضعف: قابلیت‌های ورزشی نسبت به قبل اضافه نشدند، شارژدهی همچنان 18 ساعت است

اپل واچ سری 7 از همه نظر، بهترین اپل واچ است که تا به حال وارد بازار شده و تمام ویژگی های ساعت هوشمند خوب را دارد. از نظر قابلیت های مختلف این Smart Watch تفاوت زیادی با سری 6 ندارد اما در عوض نمایشگر آن بزرگتر شده است و اپل برای اولین بار آن را در دو اندازه 41 و 45 میلی‌متر عرضه کرده است. همچنین نسل هفتم دارای واچ‌فیس‌های اختصاصی و یک کیبورد QWERTY هم هست.

سری 7 با وجود اینکه می‌توانست عمر باتری بهتری داشته باشد اما در عوض نسبت به سری قبلی سرعت شارژ بیشتری دارد و شما در عرض یک ساعت می‌توانید باتری آن را از 0 به 100 برسانید. اپل واچ بهترین گزینه برای صاحبان آیفون است که به دنبال یک ساعت همه‌کاره برای ورزش، پاسخ دادن به تماس‌ها و همچنین امکاناتی مثل سنجش ضربان قلب و اکسیژن خون هستند.

2. هواوی واچ 3 ؛ راهنمای خرید بهترین اسمارت واچ هواوی

  • اندازه‌ها: 46 میلی‌متر
  • عمر باتری: 4 روز
  • GPS: دارد
  • سنسور ضربان قلب: دارد
  • LTE: دارد
  • سازگاری: اندروید و iOS
  • قیمت: حدود 10 میلیون تومان

نقاط قوت: طراحی مدرن و جذاب، رابط کاربری عالی، ویژگی‌های زیاد و متنوع

نقاط ضعف: هارمونی همچنان باگ‌های قابل توجهی دارد، میکروفون کیفیت جالبی ندارد

هواوی واچ 3 اولین ساعت هوشمند در دنیا است که با سیستم عامل هارمونی وارد بازار شده است. سیستم‌عامل اختصاصی هواوی که قرار است طی چند سال آینده جای اندروید را در محصولات این کمپانی بگیرد. هواوی واچ 3 بهترین اسمارت واچ و نماینده برای این سیستم عامل است. عملکرد ساعت در بخش‌های مختلف کاملا روان و بدون ایراد است و در کنار آن نمایشگر با کیفیت امولد نیز سبب شده این ساعت به یکی از برترین ساعت‌های هوشمند و از رقبای اصلی گلکسی واچ 4 تبدیل شود.

هواوی واچ 3 همچنین طیف گسترده‌ای از حالت‌های ورزشی مختلف را در اختیار شما قرار می‌دهد که با کمک GPS ساعت می‌توانید آن‌ها را مدیریت کنید. این ساعت همچنین از LTE نیز پشتیبانی می‌کند. با وجود همه این‌ها یکی از نکات که باید پیش از خرید این ساعت هوشمند درنظر داشته باشید این است که سیستم‌عامل هارمونی که روی ساعت نصب شده هنوز در مقایسه با watchOS و Wear OS که در اپل واچ و گلکسی واچ 4 نصب شدند، برنامه‌های زیادی ندارد و همین موضوع نیز بزرگترین نقطه ضعف هواوی واچ 3 است.

سوالات متداول

1. بهترین ساعت هوشمند تا یک میلیون تومان کدام ها هستند؟

در این بازه قیمتی گزینه‌های زیادی پیش روی شما نیست. بهترین گزینه‌ای که می‌توانید خریداری کنید، شیائومی می واچ لایت است.

2. آیا می توان با ساعت هوشمند به تماس ها پاسخ داد؟

برخی از مدل‌های گران‌قیمت و رده‌بالا از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند ولی مدل‌های ساده‌تر اینطور نیستند. برای مثال اپل واچ دارای میکروفون و بلندگو جداگانه است تا از طریق خود ساعت به تماس‌ها پاسخ دهید.

3. بهترین ساعت های هوشمند مناسب زنان و دختران کدام ها هستند؟

اپل واچ سری 7 و گلکسی واچ 4 از بهترین ساعت‌هایی هستند که می‌توانید خریداری کنید.

سخن پایانی

استفاده از برترین ساعت های هوشمند روز به روز در حال افزایش است؛ به همین دلیل سعی کردیم در این مطلب راهنمای خرید ساعت هوشمند و اسمارت واچ مچی، مهمترین نکات برای خرید این گجت‌ها را ارائه و شما را راهنمایی کنیم. برای خرید بهترین اسمارت واچ باید حتما مواردی که در این مطلب مطرح کردیم را در نظر داشته باشید تا بتوانید انتخاب مناسبی را برای خود رقم بزنید. نظر شما درباره اسمارت واچ ها و آینده آن‌ها چیست؟ به‌نطر شما برترین ساعت های هوشمند بازار کدام ساعت‌ها هستند؟ می‌توانید در زیر همین مطلب نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.



استفاده از ابزارهای مختلف تکنولوژی و مدرن با بیشترین میزان کارایی و همچنین کمترین حجم ممکنه، نهایت آرزوی هر انسانی در این کره خاکی است که به جرات می توان گفت یکی از اصلی ترین این ابرازهای فوق پیشرفته در جهان کنونی ما ساعت هوشمند و یا مچ بند هوشمند قلمداد می شود و دسته کم در حال حاضر نمرکز ۵ کمپانی بزرگ دنیا؛ یعنی اپل، الجی، سامسونگ، شیائومی و سونی که اتفاقا نخستین غول صنعتی وارد شده به تولید ساعت های هوشمند است نیز بر روی تولید و طراحی هر چه به روزتر این قبیل گجت های پرتابل گذاشته شده است.

البته خیلی هم دنیای عجیب و غریب ساعت ها و مچ بندهای هوشمند با استقبال شایانی از سوی عموم علاقه مندان و مصرف کنندگان دستگاه های هوشمند مواجه نشد و باید دید که در آینده چه اتفاقاتی در این بخش از صنعت تکنولوژی رخ خواهد داد! حال در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا شما را با یکسری از موارد و نکات مهم در تهیه و خرید ساعت ها و مچ بندهای هوشمند آشنا نماییم.

نکات مهم هنگام خرید یک ساعت و یا مچ بند هوشمند

  • سازگاری با تلفن های همراه: با اینکه ساعت های هوشمند بسیار قدرتمندی امروزه در بازار به چشم می آیند و می توانند بدون اتصال و سازگاری با تلفن های همراه، برای صاحبان خود کلی کارایی داشته باشند؛ اما فراموش نکنید که همیشه برای یک واچ هوشمند بهتر است که بصورت سازگار و مناسب با تلفن همراه عمل کند که در این بین نیز همخوانی مدل و برند ساعت و مچ بند هوشمند مورد نظر شما با مدل و برند تلفن همراهی که از آن بصورت روزانه استفاده می کنید، بسیار مهم و حائز اهمیت است.
  • نوتیفیکیشن و هشدارهای ساعت هوشمند: همیشه به هنگام خرید یک ساعت و یا مچ بند هوشمند حواستان باشد که گجت مورد نظرتان حتما از اغلب نوتیفیکیشن ها و همچنین هشدارهای گوناگون نظیر: آلارم تماس های ورودی، دریافت پیام، گرفتن پیغام در هر کدام از شبکه های اجتماعی و غیره برخوردار باشد؛ چرا که این مورد یک ویژگی مهم برای ساعت های هوشمند با کیفیت تلقی می شوند.
  • صفحه نمایش: خریداران عزیز توجه داشته باشد امروزه اغلب ساعت های هوشمند از نمایشگرهای LED بسیار باکیفیتی برخوردار هستند که با رنگی نشان دادن اطلاعات بر روی خود سبب جلب توجه شما عزیزان خواهند شد.
  • تم و تصویر پس زمینه در واچ هوشمند: از مهمترین تفاوت های ساعت های هوشمند با دیگر ساعت های مچی و کاملا معمولی که اغلبمان از آن ها استفاده می کنیم، داشتن تم ها و تصاویر جذاب و متعدد برای انتخاب به عنوان تم اصلی این نوع از گجت های هوشمند بحساب آورده می شود که قطعا سبب زیبایی و غیر تکراری شدن نمای کلی آن ها برایتان می گردد.
  • برنامه ها و امکانات: یادتان باشد هدف از داشتن یه ساعت و یا مچ بند هوشمند، خارج نکردن گوشی از جیب و دستیابی در کوتاه ترین زمان ممکنه به تمام اطلاعاتی است که درون تلفن همراه شما قرار گرفته است. در بین تمام واچ های هوشمند فعلی دنیا این اپل واچ است که به سبب برخورداری از ۲۰ هزار برنامه و اپلیکیشن کاربردی در رده نخست این فهرست قرار گرفته است و شما می توانید با نصب هر یک از برنامه های دلخواهتان بر روی گچت هوشمند و سبکتان از آن استفاده نمایید.
  • دوستان عزیز توجه داشته باشید چنانچه با هدف ورزش و تحرک قصد استفاده از این گجت ها را کرده اید، بایستی گجت شما حداقل از برنامه هایی همچون: شمارش ضربان قلب، مسافت طی شده، کالری مصرف شده و غیره برخوردار باشد. لازم به ذکر است نصب و داشتن برنامه GPS بر روی یک واچ هوشمند، نشان از حداقل ظرفیت و قدرت آن گجت هوشمند بحساب می آید.
  • طول عمر و شارژ باتری: دقت داشته باشید که به دنبال خرید چه نوع ساعت هوشمندی هستید؟ ساعت هایی که از صفحات بزرگ و رنگی برخوردار هستند، معمولا زودتر از سایر مدل های دیگر شارژشان تمام می شود و شما بایستی بطور میانگین هر یک روز در میان باتری آن را شارژ نمایید.
  • قیمت ساعت هوشمند: فراموش نکنید که قیمت هر چیزی بسته به امکانات و جنس متریالی است که در ساخت آن به کار رفته است و به همین خاطر پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام به خرید یک ساعت و یا مچ بند هوشمند ابتدا کمی در خصوص نوع نیازها و انتظاراتی که از این قبیل گجت های هوشمند و همیشه همراه دارید، فکر کنید!

تا اینجا با چند نکته درباره انتخاب و خرید ساعت هوشمند مناسب آشنا شدیم. در ادامه لیستی از ۲۵ ساعت هوشمند ارزان، با کیفیت و محبوب در بازار ایران را برای شما آماده کرده ایم. همه این ساعت های هوشمند از کیفیت بالا و قیمت مناسبی برخوردار هستند. فراموش نکنید که با کلیک روی تصویر یا دکمه زیر هر آیتم، می توانید تصاویر و اطلاعات بیشتری را درباره ساعت به دست بیاورید.