رایانه

عوارض ساعت هوشمند + مقایسه و نظرات کاربران

استفاده از ساعت‌های هوشمند امروزه بسیار زیاد شده است اما باید در زمان استفاده از ساعت‌های هوشمند دقت کرد که در ابتدا شاید مضرات و یکسری عیب‌ها در این ساعت‌ها وجود داشته باشد. در این مقاله ما قصد داریم که یکسری از مشکلات یا عیب‌هایی که در هنگام استفاده از ساعت‌های هوشمند ممکن است برای سلامتی شما مضر باشد را بررسی کنیم.

خیلی از محققان معتقدند که ساعت‌های هوشمند یا حتی مچ بند هوشمند ممکن است بر روی بیماری‌هایی چون سرطان فشار خون یا آلزایمر و افزایش ضربان قلب تأثیر داشته باشند. اما اینکه چه اندازه این تئوری‌ها درست است هنوز به اثبات کامل نرسیده است.

نوشته های مشابه

  • 30 عکس دستبند ست عاشقانه چرم و استیل دختر و پسر (آهنربایی و قفلی)

  • قیمت ست ساعت و دستبند و انگشتر زنانه و دخترانه + 30 مدل جدید و لاکچری

مسلما هر نوع تکنولوژی که به بازار می آید یکسری کاستی هایی دارد. اما اگر بخواهیم تمام جوانب مثبت آن را نادیده بگیریم و بر اساس یکسری احتمالات که هنوز تایید نشده تصمیم به خرید نکنیم کاری کاملا اشتباه هست.

در ابتدا اکثر ساعتهای هوشمند برای اینکه بتوانند پیامها را از گوشی هوشمند دریافت کنند از قابلیت سیم کارت استفاده می کردند. اما به مرور این قابلیت برداشته شد و احساس می شد که برای قلب انسان در طولانی مدت مضر باشد.

اکثر  برندهای تولید کننده گجت های پوشیدنی این مشکل را با کمک بلوتوث ساعت هوشمند جایگزین کرده اند. در این صورت با اتصال بلوتوث با موبایل هوشمند می توانید پیام های شبکه های اجتماعی و گوشی خود را دریافت و حتی می توانید به تماس ها پاسخ هم دهید. این قابلیت توانست ضررهای ساعت هوشمند را به حداقل برساند.


مشاهده ساعتهای بدون ضرر برای بدن انسان

می‌توان گفت که این گجت های هوشمند به دلیل تابع‌هایی مانند الکترومغناطیسی یا ای‌ام آر ممکن است طیف گوناگونی از تابش‌هایی مانند موج‌های رادیویی یا پرتو ایکس یا نورهای مرئی را ساطع کنند.

رسانه‌های داخلی و خارجی سعی دارند با پوشش اخبار در مورد مضرات ساعتهای هوشمند کاربران زیادی را به سمت خود جذب کند. اما درست بودن و یا اشتباه بودن این ادعا برای آنها شاید زیاد مهم نباشد.

پیشنهاد ویژه: ساعت مچی مردانه تا 1 میلیون تومان

جالب اینجاست که هنوز هیچ علایمی از سرطان زا بودن تابش‌های الکترومغناطیسی شده از طریق وایرلس کشف نشده است.

شاید مهم‌ترین تأثیر گجت های پوشیدنی یا در این مقاله ساعت‌های هوشمند بر روی پوست انسان به علت بکار بردن جنس و مواد سازنده آنها باشد.

همچنین دکتر سمیعی گفته است;

هنوز منبعی معتبر ثابت نکرده امواجی که در اطراف ما هست تأثیر زیادی روی بدن انسان داشته باشد. می‌توان گفت این نظر می‌تواند هم ثابت شود و هم می‌تواند رد شود.

اما سازمان جهانی بهداشت تأثیرات الکترومغناطیسی را جزوی از بیماری‌های سرطان‌زای احتمالی قرار داده است.. نکته مهم این هست که تابش‌های الکترومغناطیسی طیف بسیار زیادی از امواج را شامل می‌شود و به هیچ وجه یک دستورالعمل را نمی‌توان برای همه آن‌ها در نظر گرفت.

البته حدود ۲۰ ساله پیش هم مورد مانیتورهای کامپیوتر و تابع‌هایی که ساطع می‌کردند هم نظرات مختلفی وجود داشت. اما به‌مرور متوجه شدیم که این تابش‌ها تأثیرات بسیارکمی روی چشم و بدن انسان و مغز انسان دارند.

پیشنهاد ویژه: گرانترین ساعت هوشمند و مچ بند هوشمند

تاثیرات ساعت هوشمند بر بدن انسان تا چه اندازه هست؟

در مورد ساعت‌های هوشمند هم می‌توان گفت که تأثیرات بسیار کمی بر روی پوست و مغز انسان خواهند داشت. اما امروزه شاهد هستیم که بر روی ساعت‌های هوشمند چیزی به نام نصب سیم‌کارت وجود ندارد علت آن به این خاطر است که وجود سیم‌کارت بر روی ساعت هوشمند ضررهایی را برای بافت رگ و سس مغز انسان دارد.

به همین دلیل شرکت‌های بزرگی مانند سامسونگ – اپل و همچنین شرکتهای دیگر مانند شیائومی ( ساعت هوشمند شیائومی ) هم که تولید ساعت هوشمند را انجام می‌دهند بر روی ساعت‌های هوشمند تولیدی خود دیگر قابلیت نصب سیم‌کارت را انجام نمی‌دهند.

به همین دلیل به خاطر نبود سیم‌کارت در ساعت‌های هوشمند امروزی برندهای سازنده آنها از اتصال بلوتوث ساعت هوشمند به موبایل هوشمند برای برقراری تماس و یا رد تماس و یا دریافت پیام‌ها از طریق ساعت هوشمند استفاده کرده‌اند. در این صورت دیگر نیازی به سیم‌کارت در ساعت‌های هوشمند وجود نیست.

جایگزین مناسب برندها برای آسیب های ساعت هوشمند

بعضی از شرکت‌ها مانند شرکت فیت بیت به بلوتوث‌های مجهز است که نسبت به بلوتوث‌های قدیمی و کلاسیک نسبتاً نیروی کمتری مصرف می‌کنند و در مقایسه با موبایل‌های هوشمند نیروی کمتری برای فعالیت نیاز دارند و جایگزین خوبی برای وای فای در موبایل هستند.

هرچقدر تابش و نیروی خروجی گجت های هوشمند کمتر باشد دیگر نیاز به تستهای sar نرخ جذب خاص نمی‌باشند. ‌sar مخفف یک عبارتی است که برای انرژی جذب‌شده توسط بدن در در مقابله با پرتوافشانی فرکانس‌های رادیویی را نشان می‌دهد.

تلفن‌های همراه و لپ تاپ‌ها اصولاً برای پشت سر گذاشتن تست‌های sar کار بسیار سختی را دارند. زیرا از سطوح نیروی بالاتری از انرژی را برخوردار هستند. استفاده از وای فای هم بر روی بدن انسان و مغز انسان تأثیر نسبتاً مستقیم دارد که این فناوری در اکثر ساعت‌های هوشمند وجود ندارد.

پس سعی کنید موقع خرید ساعت هوشمند به سراغ معیارهایی به جز سیم‌کارت و وای فای باشید. اما اگر علاقه دارید که ساعت هوشمندی که بر روی دست خود استفاده می‌کنید از از ویژگی‌های نصب سیم‌کارت و وای فای برخوردار باشد می‌توانید به دلیل تأثیرات بسیار کم آن برای خرید آن‌ها اقدام کنید.

اما نکته مهم دیگر اینجاست که ممکن است همین تأثیرات کم در درازمدت باعث بیماری‌هایی بر روی بدن انسان بشوند.

مرکز مطالعات هلث کانادا با با توجه به آزمایشاتی که انجام داده است یافت کردند که استفاده از تجهیزات وای فای با توجه به سطح پایین انرژی رادیوی برای مردم زیاد خطرناک نیست. اما باز هم بعضی از دانشمندان معتقدند که می‌توان برای عموم مردم هم یک نسخه برای استفاده از تجهیزات وای فای حتی با فرکانس پایین هم تجویز کرد. پس در این صورت باید استفاده از گجت های هوشمند دارای وای فای و ساعت‌های هوشمند قابلیت نصب سیم‌کارت را کاهش داد.

به گفته آقای تیلور بانوان باردار از جمله کسانی هستند که ممکن است به خاطر استفاده از گجتهای هوشمند و مخصوصاً ساعت‌های هوشمند دچار برخی اختلال‌ها در بدن و خود و یا در بدن نوزاد بشوند. پیشنهاد دانشمندان برای بانوان باردار این هست که تا حد امکان محصولات پوشیدنی که وای فای و سیم‌کارت دارند را از اطراف خود دور نگه دارند.

جمع‌بندی

می‌توان گفت در عصر تکنولوژی که ما زندگی می‌کنیم استفاده نکردن از گجت‌های هوشمند نظیر گوشی یا موبایل یا ساعت‌ها و مچ بندهای هوشمند و هر محصول دیگری که نیاز به اینترنت یا وای فای یا بلوتوث و یا سیم‌کارت دارند باعث می‌شود تا از خیلی از اتفاقات دور و اطراف خود غافل باشیم.

اما باید در هنگام استفاده از این تکنولوژی‌ها اعتدال را رعایت کنیم. زیرا به همان اندازه که نمی‌توانید از تکنولوژی رو به پیشرفت فاصله بگیریم, به همان اندازه شاید در درازمدت دچار صدمات روحی و جسمی بشویم.

بیشتر بخوانید:

خرید ساعت هوشمند زیر 500 هزار تومان


مشاهده ساعتهای بدون ضرر برای بدن انسان


سال‌ها پیش آرزوی خرید یک کامپیوتر شخصی را داشتیم. بعد، لپتاپ‌ها وسوسه‌مان کردند و کم‌کم تلفن‌های همراه هوشمند به بخشی از زندگی ما تبدیل شدند. حالا چند سالی است که چیز دیگری، خوره‌های تکنولوژی را وسوسه می‌کند. آیا باید در برابر اغوای ساعت‌های هوشمند مقاومت کرد؟ آیا در زمان حاضر، همچنان خرید ساعت‌های مچی معمولی منطقی‌تر نیست؟ ما از شما می‌خواهیم که با نظرات خود، پاسخی درست برای این پرسش‌ها پیدا کنید. شما به ما بگویید: ساعت هوشمند یا ساعت معمولی؟ لطفا با دلایل منطقی‌تان با یکدیگر مخالفت کنید و تجربه‌های خود را با همدیگر به‌اشتراک بگذارید.

‌‌‌    ‌‌‌

به‌ناچار، تصمیم گرفتیم تقابل ساعت‌های هوشمند و ساعت‌های معمولی را به شکلی کاملا متفاوت روایت کنیم. ما این کار را با زیر سوال بردن ماهیت ساعت‌های هوشمند انجام می‌دهیم. چون تکلیف ساعت‌های مچی عادی روشن است؛ آن‌ها بدون نیاز به وکیل‌مدافع، محبوب‌اند. ساعت‌های مچی معمولی، از همه لحاظ به بلوغ رسیده‌اند. ایراد‌های‌ احتمالی‌شان هم ربط زیادی به تکنولوژی استفاده‌شده در آن‌ها ندارد. متریال مورد استفاده و اعتبار شرکت سازنده از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در قیمت‌شان است. بسته به سلیقه‌‌ی شما، صدها هزار گزینه پیش روی‌تان وجود دارد. شما یکی از آن‌ها را انتخاب می‌کنید و شاید سال‌های سال آن را به مچ‌تان ببندید و به داشتن‌اش افتخار ‌کنید. پس اگر می‌بینید ما تمرکز نوشته‌مان را روی ساعت‌های هوشمند قرار می‌دهیم، به ما خرده نگیرید!

داستان ساعت‌های هوشمند آن‌قدرها هم که عموم مردم فکر می‌کنند، نو و بکر نیست. از حدود ۲۵ سال پیش شرکت‌هایی مثل کاسیو ایده‌‌ی چنین ساعت‌هایی را در ذهن داشتند. اما این موضوع از حدود سه چهار سال پیش و با همه‌گیر شدن تلفن‌های همراه هوشمند، کم‌کم داغ شد. ساعت «پبل» (Pebble) از اولین‌ ساعت‌های هوشمند محبوب بود. سامسونگ و سونی هم خیلی زود دست‌به‌کار شدند. گوگل هم سال ۲۰۱۴، «اندروید ور» (Android Wear) را به‌عنوان سیستم عامل اختصاصی ساعت‌های هوشمند معرفی کرد. یک سال بعد، اپل پس از ماه‌ها گمانه‌زنی و انتظار، بالاخره «اپل واچ» (Apple Watch) را رو کرد. اما آیا این بازی جدید، شما را متقاعد می‌کند که به‌جای یکی از آن ساعت‌های لوکس یا اسپورت بازار، یکی از این گجت‌های دوران پسادیجیتال را انتخاب کنید؟

بیایید ابتدا به مهم‌ترین و کاربردی‌ترین مشخصه‌ی ساعت‌های هوشمند بپردازیم. خیلی‌ها به ساعت‌های هوشمند به چشم یک مکمل تلفن همراه نگاه می‌کنند. این دسته از افراد، منطقی‌ترین انتظارات را از ساعت‌های هوشمند دارند. شما به‌راحتی تماس‌ها، اعلان‌ها، آلارم‌ها و پیام‌های خود را روی ساعت‌تان دریافت می‌کنید و از این‌رو دیگر لازم نیست گوشی‌تان را دم‌به‌دقیقه از جیب یا کیف‌تان بیرون بیاورید. با کمی دقت به این ویژگی بنیادین ساعت‌های هوشمند، می‌توان یک نسخه‌ی ساده پیچید: اگر از آن دست آدم‌هایی هستید که پیوسته به گوشی‌تان چسبیده‌اید و از این موضوع کلافه شده‌اید، شاید خرید یک ساعت هوشمند تصمیم بدی نباشد. اما اگر آن‌قدرها هم به چک کردن صفحه‌ی گوشی‌تان معتاد نشده‌اید، بهتر است فعلا قید خرید ساعت هوشمند را هم بزنید.

با قاطعیت می‌توان گفت که همه‌ی ساعت‌های هوشمند بازار ایرادهای خود را دارند؛ مثلا خیلی از آن‌ها از پلتفرم‌های مختلف پشتیبانی نمی‌کنند. حتی شناخته‌شده‌ترین ساعت هوشمند بازار یعنی اپل‌واچ هم عاری از مشکل نیست. به‌طور مثال این ساعت با دستگاه‌های قدیمی‌تر کار نمی‌کند.

گجت‌های پوشیدنی و به‌طور خاص ساعت‌های هوشمند، محصولاتی خام و جوان هستند. تاجایی‌که برخی فکر می‌کنند که با خرید این گجت‌ها موش آزمایشگاهی شرکت‌ها شده‌اند. واقعیت این است که تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها تقریبا به‌نوعی پختگی و بلوغ رسیده‌اند. اما برخی قابلیت‌های تعبیه‌شده در ساعت‌های هوشمند آن‌قدر خام است که حتی سازندگان‌شان هم با شک و تردید آن‌ها را معرفی می‌کنند! ساده بگوییم: شما هروقت یک ساعت هوشمند خریدید، مدام باید نگران باشید که نکند مدل بعدی چیز بهتری داشته باشد؛ مشکلی که به‌طور حتم در ساعت‌های مچی عادی غیرهوشمند وجود ندارد.

ساعت‌ هوشمند برای نمایش‌ اعلان‌ها، وسیله‌‌‌ای ایده‌آل است. اما یک مشکل وجود دارد؛ سازندگان سعی می‌کنند برای رقابت با هم، تا آن‌جا که ممکن است آن را با قابلیت‌های عجیب‌و‌غریب پر کنند. سگی را در نظر بگیرید که قرار است حافظ ملک شما باشد، اما آن‌قدر به آن غذا داده‌اید و قلاده‌ی سنگینی به گردن‌اش آویخته‌اید که نمی‌تواند جم بخورد!

یک موضوع مهم دیگر هم هست که به اعتقاد خیلی‌ها از همه حیاتی‌تر است: باتری. در حالی‌که هنوز مشکل باتری در تلفن‌های هوشمند حل نشده، حالا متخصصان باید راه‌حلی برای مشکل باتری ساعت‌های هوشمند پیدا کنند. با خرید یک ساعت هوشمند، شما یک گجت به گجت‌هایی که باید روزانه شارژ کنید، اضافه کرده‌اید. آیا وقت و حوصله‌ی این کار را دارید؟ اگر پاسخ‌تان منفی است، پیشنهاد ما این است که بر اساس سلیقه‌تان یک ساعت معمولی کلاسیک یا اسپورت خریده و خودتان را از شارژهای پی‌در‌پی راحت کنید.

ما در جدول زیر یک جمع‌بندی ساده از ویژگی‌های مثبت ساعت‌های هوشمند و ساعت‌های مچی معمولی انجام داده‌ایم. این موارد ممکن است با توجه به تجربه‌ی شما، متفاوت باشند.

مقایسه ساعت هوشمند با ساعت معمولی

شما به‌‌راحتی و بدون نیاز به یک ساعت هوشمند می‌توانید زندگی مدرن و دیجیتالی خود را ادامه دهید. ساعت هوشمند در این برهه‌ی زمانی از تاریخ تکنولوژی، بیش از هر چیزی یک «گجت اضافی» است؛ دستگاهی کوچک که می‌تواند چند امکان ساده و دم‌دستی را برای‌تان فراهم کند. حال سوال اینجاست که آیا خرید ساعت هوشمند ارزش‌اش را دارد؟ شما به ما بگویید.


۱۰ نکته مهم در مورد اپل واچ (Apple Watch) که باید بدانید!


10 نکته مهم در مورد اپل واچ (Apple Watch) که باید بدانید!

اپل واچ (Apple Watch) هم اکنون پرفروش‌ترین ساعت هوشمند دنیاست و کسب این عنوان با کیفیت ساخت و عملکرد بسیار عالی این گجت ارتباط دارد. در این مقاله قصد داریم به 10 نکته مهم در مورد اپل واچ (Apple Watch) اشاره داشته باشیم. با موبایل کمک همراه باشید.

مقدمه‌ای در رابطه با اپل واچ (Apple Watch)

طی چند سال اخیر استفاده از گجت‌های پوشیدنی و هوشمند در بین کاربران بسیار رواج یافته و این مسئله سبب شده که تنوع این محصولات به ویژه ساعت های هوشمند به شدت افزایش یابد. در بین ساعت های هوشمندی که تاکنون عرضه شده، اپل واچ (Apple Watch) یکی از پرطرفدارترین گجت های موجود است. کیفیت ساخت و کارایی اپل واچ (Apple Watch) سبب شده که این گجت به شدت در بین کاربران محبوب شود.

بیشتر بخوانید: تعمیرات اپل

اما اگر تمایل دارید بیشتر با ساعت هوشمند اپل آشنا شوید، توصیه می‌کنیم که این مقاله را از دست ندهید. ضمنا برای کسب راهنمایی جامع در مورد نحوه بکارگیری این گجت، می‌توانید مقاله “راهنمای جامع استفاده از اپل واچ (Apple Watch)” را مطالعه کنید. در این مقاله ما قصد داریم به معرفی 10 نکته مهم مرتبط با اپل واچ (Apple Watch) بپردازیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش ها و موارد شرح داده شده نیاز به اطلاعات بیشتری داشتید، می‌توانید ضمن تماس با کارشناسان موبایل کمک از آن ها راهنمایی بخواهید. با ما همراه باشید.

نکات مهم در مورد اپل واچ

تنوع ظاهری و جنس اپل واچ گیج کننده نیست!

اپل واچ (Apple Watch) برخلاف آیفون و آیپد های اپل از نظر جنس بدنه و ظاهر شامل آپشن های نسبتا متنوعی می‌شود، اما این مسئله در بسیاری از موارد منجر به گیج شدن کاربران می‌شود. پیش از هر چیز در نظر داشته باشید که ما در مورد اپل واچ اورجینال صحبت می‌کنیم و به سری 2 این محصول کاری نداریم. این اپل واچ از نظر جنس بدنه شامل 3 نسخه مختلف و از انداز اندازه شامل 2 نسخه مختلف می‌شود. ضمنا دستبند آن هم در مدل ها و رنگ های بسیار متنوعی قابل انتخاب است. پس اگر می‌خواهید یک اپل واچ (Apple Watch) بخرید، به موارد زیر توجه کنید:

  • ساعت هوشمند اپل در دو نسخه 38 میلیمتری و 42 میلیمتری موجود است. تفاوت این دو مربوط به اندازه اپل واچ . دستبند آن می‌شود.
  • ساعت هوشمند اپل شامل سه نسخه Apple Watch Sport با بدنه آلومینیومی، Apple Watch Casual یا معمولی که عموما نام Casual را به همراه آن نمی‌آورند با بدنه فولادی و Apple Watch Editions طلایی می‌شود.
  • دستبند ساعت هوشمند اپل در مدل ها، طرح و رنگ های بسیار مختلفی عرضه شده است که شما بنا به سلیقه خود می‌توانید موارد مورد نیازتان را خریداری به دستگاه وصل کنید. برای مثال می‌توانید از دستبندهای فلزی یا چرمی استفاده کنید.

پس سه مورد فوق اصلی ترین مواردی هستند که در حین خرید اپل واچ (Apple Watch) باید به آن ها دفت کنید. دلیل اینکه می‌بینید ساعت هوشمند اپل از نظر ظاهری تنوع زیادی دارد، با تنوع آپشن های شخصی سازی که در بخش فوق به آن ها اشاره شد مرتبط می‌شود.

تعمیرات اپل

می‌توانید اپل واچ (Apple Watch) را بر روی مچ دست راست یا چپ وصل کنید!

ساعت هوشمند اپل به طور پیش فرض حالتی دارد که برای بسته شدن در مچ دست سمت چپ کاربر مناسب باشد، اما با این حال اپل این امکان را فراهم کرده تا کاربران علاقمند بتوانند گجت مذکور را بدون بروز هیچ مشکلی بر روی مچ دست سمت راست خود هم نصب و از آن استفاده کنند. پس پیش از خرید اپل واچ (Apple Watch) نگرانی در مورد بستن ساعت بر روی مچ دست راست یا چپ خود نداشته باشید.

بیشتر بخوانید: تعمیر موبایل  

نکات مهم در مورد اپل واچ

ساعت هوشمند اپل تا وقتی بر روی مچ شما بسته شده آنلاک می‌ماند!

اپل واچ به تاچ آیدی یا اسکنر انگشت مجهز نیست و وقتی شما در ابتدا قصد استفاده از آن را دارید می‌توانید یک کد امنیتی را به عنوان رمز عبور خود وارد کنید. بدین ترتیب فعالیت هایی مثل بکارگیری سرویس اپل پی (Apple Pay) با امنیت بالاتری انجام می‌شود، اما آیا این موضوع به آن معناست که برای روشن شدن صفحه نمایش ساعت هوشمند اپل و استفاده از آن باید هر بار رمز عبور مورد نظر را وارد کنیم؟

خوشبختانه اینطور نیست و اپل واچ (Apple Watch) به قابلیتی مجهز است که در تماس بودن با پوست دست کاربر را شناسایی می‌کند. پس وقتی شما این گجت را به مچ خود بسته و یک بار رمز عبور آن را وارد کنید، دیگر تا زمانی که دستگاه با مچ دست و پوست شما ارتباط داشته باشید، نیازی به ورود مجدد رمز عبور نخواهید داشت. اما به محض اینکه تماس گجت با پوست دست شما مختل شود، مجددا لازم می‌شود تا رمز عبور آن ارائه گردد. در غیر این صورت استفاده از ساعت هوشمند اپل امکانپذیر نخواهد بود.

نکات مهم در مورد اپل واچ

ساعت هوشمند اپل کاملا ضد آب نیست!

ساعت هوشمند اپل یا همان اپل واچ (Apple Watch) به گونه‌ای طراحی شده که در برابر تماس با آب مقاوم است، اما پتانسیل لازم برای دوام در شرایطی که برای مدت زمان طولانی در حجم عظیمی از آب غوطه ور شود را ندارد! به بیان دیگر شما نمی‌توانید ساعت هوشمند اپل را در حین شنا کردن، حمام کردن و غیره در دست خود قرار دهید و انتظار داشته باشید مشکلی برای آن رخ ندهد. اپل واچ (Apple Watch) فقط در برابر عرق کردن، قطرات باران و تماس های سطحی و با حجم کم آب مقاومت لازم را ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: تعمیرات موبایل در تهران

ساعت هوشمند اپل برای گوش دادن به موسیقی نیازی به آیفون ندارد!

اگر از علاقمندان به موزیک هستید و دائما در حین انجام فعالیت های خود به موزیک گوشی می‌دهید، باید بدانید که Apple Watch (اپل واچ) برای گوش دادن به موزیک نیازی به همگام سازی با آیفون ندارد و می‌تواند یک گجت کاملا مستقل باشد. ساعت هوشمند گوگل از حافظه ذخیره سازی اختصاصی خود بهره می‌برد، پس می‌توانید موزیک های مورد نظرتان را در آن ذخیره کنید. همچنین گجت به بلوتوث آنبوردی مجهز است که بدون نیاز به آیفون می‌تواند با گجت های دیگری مثل هدفون بلوتوث همگام سازی شود. بنابراین ساعت هوشمند اپل به خوبی می‌تواند در شرایط مختلف نیازهای کاربران علاقمند گوشی کردن موزیک را برطرف کند.

باتری ساعت هوشمند اپل تقریبا یک روز دوام دارد!

یکی از مسائلی که باید در مورد اپل واچ (Apple Watch) به خاطر داشته باشید این است که باتری آن با هر بار شارژ تقریبا در حدود 1 روز انرژی مورد نیاز دستگاه را تأمین می‌کند. بنابراین شما تقریبا هر شب باید ساعت هوشمند خود را به شارژ وصل کنید. البته شارژ ساعت هوشمند اپل به صورت مغناطیسی و بیسیم صورت می‌پذیرد و نیازی به وصل کردن کابل به دستگاه نخواهید داشت. با این حال لازم است تا آن را از مچ خود باز کنید و بر روی شارژر قرار دهید.

اپل واچ (Apple Watch) قابلیت های کنترلی بسیار جالبی دارد!

ساعت هوشمند اپل قابلیت های بسیار جالبی را در راستای کنترل گجت های دیگر ارائه می‌کند. برای مثال این گجت به اپلیکیشن Remote مجهز است که از طریق آن می‌توان اپل تی وی (Apple TV) را کنترل کرد یا حتی آیتیونز را در دسکتاپ مورد کنترل قرار داد. همچنین با همگام سازی اپل واچ و آیفون می‌توانید از صفحه نمایش اپل واچ خود به عنوان بخش نمایش دهنده منظره پیش روی دوربین آیفونتان استفاده کنید و حتی دستور عکسبرداری را از طریق اپل واچ و بدون نیاز ب لمس هیچ دکمه‌ای بر روی آیفون صادر نمایید.

علاوه بر این قابلیت های بسیار جالب، ساعت هوشمند اپل از یک ویژگی خاص دیگر با نام Continuity هم پشتیبانی می‌کند که به موجب آن می‌توانید یک فعالیت یا پروسه را در یکی از گجت های برند اپل آغاز و سپس در گجت دیگر ادامه دهید! برای مثال می‌توانید نوشتن یک پیامک را در اپل واچ (Apple Watch) آغاز کنید و سپس آیفون خود را بردارید و ادامه پیام را تایپ و ارسال کنید. بنابراین ساعت هوشمند اپل (Apple Watch) از نظر قابلیت های کنترل مجموعه بسیار کاربردی از ویژگی های مختلف را ارائه می‌کند.

ساعت هوشمند اپل قابلیت ارائه اطلاعات خاص از طریق ویبره را دارد!

اپل واچ (Apple Watch) به یک موتور تپتیک اختصاصی مجهز است که الگوهای ویبره مختلفی را می‌تواند ارائه کند. در برخی شرایط حتی بدون نیاز به روشن شدن صفحه نمایش ساعت می‌توان با پیروی از الگوهای ویبره ای آن به اطلاعات خاصی دست پیدا کرد. برای مثال ساعت اپل می‌تواند با ویبره و بدون روشن شدن نمایشگر خود مسیری که باید برای رسیدن به مقصد مورد نظرتان طی کنید را مشخص کند! بدین منظور ویبره های مختلفی برای پیچش به سمت راست، چپ، حرکت مستقیم و غیره توسط ساعت ارائه می‌شوند و شما فقط باید از آن ها پیروی کنید.

بیشتر بخوانید: تعمیر تخصصی آیفون

جالب تر از آن اینکه امکان اشتراک گذاری ویبره های خاص هم از طریق ساعت هوشمند اپل (Apple Watch) وجود داد. برای مثال دوست شما می‌تواند ضربان قلب خود را برای شما ارسال کند و شما آن را بر روی مچ دست خود و از طریق ویبره های کوچکی که اپل واچ (Apple Watch)ارائه می‌کند، حس کنید. این موارد هم از دیگر نکات و ویژگی های جالب ساعت هوشمند اپل به شمار می‌روند.

قابلیت تعامل با سیری و راهنمایی عالی برای افراد با ناتوانی‌های جسمانی!

ساعت هوشمند اپل (Apple Watch) قابلیت تعامل مستقیم و کامل با دستیار هوشمند اپل یعنی سیری (Siri) را دارد. بنابراین شما می‌توانید با گفتار و دستورات صوتی با اپل واچ خود تعامل مستقیم داشته باشید. همچنین الگوهای ویبره‌ای که این اسمارت واچ ارائه می‌کند هم می‌توانند نقش یک راهنمای عالی را برایتان ایفاء کند. این موضوعات همگی از قابلیت هایی هستند که منجر می‌شود ساعت هوشمند اپل گزینه بسیار عالی برای افرادی باشد که با ناتوانی های جسمانی و به ویژه بصری رنج می‌برند. پس اگر می‌خواهید به شخصی با ناتوانی های جسمانی و به ویژه بصری هدیه‌ای خوب بدهید، اپل واچ (Apple Watch) می‌تواند یکی از بهترین گزینه های پیش رویتان باشد.

بیشتر بخوانید: تعمیر تخصصی اپل واچ

نمایش نوتیفیکیشن برنامه ها روی اپل واچ (Apple Watch)

نکته دیگری که باید در مورد ساعت هوشمند اپل یا همان Apple Watch بدانید مربوط توانایی آن در نمایش اپلیکیشن های مختلف می‌شود. توسعه دهندگان برنامه ها حتی می‌توانند برای نمایش نوتیفیکیشن برنامه های خود در ساعت هوشمند اپل منویی شبیه به یک ویجت شناور را ایجاد کنند. بنابراین در نظر داشته باشید که ساعت هوشمند اپل قابلیت نمایش نوتیفیکیشن و اعلان های اپلیکیشن های سازگار با خود را دارد و این مسئله هم از دیگر نکاتی است که باید در نظر بگیرید.

جمع‌بندی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به 10 نکته مهم در مورد اپل واچ (Apple Watch) اشاره کردیم که باید آن ها را در نظر داشته باشید. مطمئنا اگر بخواهیم به تمام ویژگی ها و قابلیت های این گجت اشاره کنیم، ملزم به تهیه مقاله ای با چندین برابر حجم این مقاله خواهیم بود. پس فراموش نکنید که ما فقط به برخی از نکات مهم مرتبط با این گجت اشاره داشتیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش ها و موارد شرح داده شده نیاز به اطلاعات بیشتری داشتید، می‌توانید ضمن تماس با کارشناسان موبایل کمک از آن ها راهنمایی بخواهید.

بیشتربخوانید:

قطعات اپل واچ

خرید اپل واچ

گلس اپل واچ