سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی

به گزارش ایرنا از مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، اخیراً متنی با عنوان ابلاغ الکترونیک قضایی به صورت پیامک به برخی افراد ارسال و در آن خواسته شده جهت مشاهده شکایت در سامانه ابلاغ ثنا به آدرس اینترنتی اعلام شده وارد و مبلغی را پرداخت کنند. در پی ارسال این پیامک مرکز آمار و فناوری اطلاعات بیانیه ای به شرح ذیل صادر نمود:

به اطلاع مردم عزیز می رساند اخیرا اخبار جعلی متعددی مبنی بر صدور شکوائیه یا دادخواست جدید در سامانه ابلاغ قضایی و سامانه ثنا به صورت پیامکی و یا در فضای مجازی منتشر می گردد و از فرد دریافت کننده پیامک درخواست می گردد با مراجعه به یک صفحه جعلی برای مشاهده آن وجهی را بصورت الکترونیک پرداخت نماید.

این پیامک های جعلی که عمدتا با مبداء خارج از کشور تولید و از سرشماره های نامعتبر ارسال می گردد صرفا جهت کلاهبرداری و سرقت از حساب های بانکی افراد طراحی می شود و ارتباطی با دستگاه قضایی ندارد.

در ادامه آگاه سازی های پیشین به اطلاع کلیه هموطنان عزیز می رساند که در فرآیند سامانه ابلاغ الکترونیک و اطلاع رسانی های قضایی هیچ گونه وجهی بصورت اینترنتی دریافت نمی گردد و کلیه درگاه های دسترسی به سامانه های رسمی قوه قضائیه صرفا از طریق پایگاه adliran.ir در اختیار ذینفعان دستگاه قضایی قرار می گیرد. لذا خواهشمند است به منظور پیشگیری از هرگونه کلاهبرداری احتمالی، در هنگام مواجهه با این پیام های جعلی از بازکردن لینک های آلوده خودداری نموده و مراتب را سریعا به پلیس فتا گزارش نمائید.

همچنین در پیامک های اطلاع رسانی سامانه ابلاغ الکترونیکی ارسال شده از سرشماره های رسمی قوه قضائیه، هیچ لینکی جهت ورود به درگاه پرداخت بانکی وجود ندارد و برای مشاهده ابلاغیه های قضایی نیاز به هیچ گونه پرداخت وجهی وجود نخواهد داشت.

بار دیگر با تاکید بر لزوم هوشیاری شما عزیزان در خواست می نماید به محض دریافت چنین پیامک ها یا پیام های دیگری در همین موضوع در سایر رسانه های اجتماعی مراتب را جهت پیگیری و تعقیب کلاهبرداران به پلیس فتا گزارش نمایند.

سرشماره پیامک های ارسالی از سمت قوه قضاییه به شرح ذیل می باشد: ۱۰۰۰۴۹ و ۱۰۰۰۴۹۰ تا ۱۰۰۰۴۹۹ و ۵۰۰۰۴۹ مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه


کلاه‌برداری با پیامک جعلی سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی (ثنا)

الکترونیک

مجرمان سایبری با ارسال پیامکی حاوی ابلاغ الکترونیک قضایی (ثنا) و هدایت کاربران به لینکی جعلی از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند.

خبرگزاری میزان– مجرمان سایبری با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثبت‌نام الکترونیک قوه قضائیه و با ارسال پیامکی از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری می‌کنند.
این پیامک‌ها حاوی مطالبی از قبیل: ثبت شکوائیه، ابلاغ حکم و … می‌باشد که کاربران فضایی مجازی به دلیل استرس ایجاد شده و کنجکاوی به آدرس (لینک) جعلی که در متن پیام است مراجعه و با درخواست کسر وجه، و ثبت اطلاعات بانکی توسط شهرونداتن از حساب کاربران برداشت غیرمجاز می‌شود.
شهروندان دقت کنند:
۱- پیامک ارسالی از سوی قوه قضاییه فاقد لینک می‌باشد.
۲- به هیچ وجه برای مشاهده ابلاغ قضایی، نیاز به واریز وجه نمی‌باشد.
۳- پیامک مذکور، هرگز با شماره سیم کارت شخصی ارسال نمی‌شود.
۴- برای اطمینان، کاربران می‌توانند به سایت اصلی ابلاغ الکترونیک قضایی به آدرس https:‎//eblagh.adliran.ir مراجعه و از این طریق ابلاغ قضائی را بررسی کنند.
 
بیشتر بخوانید:
کلاهبرداری ۳۰ میلیاردی با فرستادن پیامک
۵- ابلاغ قضائی از طریق پیام کوتاه ارسال می‌شود و در شبکه‌های ابلاغ‌های قضائی به اطلاع رسانی نمی‌شود.
۶- پیام ابلاغ قضائی به افرادی که سابقا در سیستم ثنا ثبت نام کرده اند ارسال می‌شود و کسانی که در سیستم ثنا ثبت نام نکرده اند به نشانی محل سکونت و یا محل کار افراد از طریق پست ارسال می‌شود.
 
انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید