پزشکی و سلامت

ژلوفن ساخت کدام کشور است

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد!
http://akhr.ir/5697932

82.5K

119

مشرق/ صفحه کم بازديد «ژلوفن» بسته شده است و هيچ بعيد نيست باتوجه به اعتراض ها، ويدئو مذکور از آپارات هم حذف شود.

روزانه در فضاي مجازي آن قدر ويدئو منتشر مي شود که به دليل حجم فراوان، بسياري از آن ها به چشم مخاطب نمي آيد و ناديده گرفته مي شود. دراين ميان، هستند ويدئوهايي که حتي با کيفيت بسيار نازل هم به دلايلي ديده مي شوند. روز گذشته، ويدئوهاي مجموعه اي به نام «ژلوفن» سروصداي زيادي کرد.
جدا از مسأله فيلترينگ، بسترهايي مثل يوتويوب، اينستاگرام و… در فضاي مجازي به طورگسترده اي محتواي تصويري منتشر مي کنند. در ايران به جز اپليکيشن هايي مثل اينستاگرام، سايت آپارات هم در محدوده و حجم گسترده اي ويدئوهاي کاربران را آپلود و منتشر مي کند. روز گذشته، ويدئوهاي مجموعه تازه کاري به نام «ژلوفن» در فضاي مجازي سروصداي زيادي کرد. يکي از بسترهاي انتشار اين مجموعه آپارات است. ابتدا، کمي درباره فعاليت هاي آپارات توضيح مي دهيم و سپس، به مسأله اخير مي پردازيم.

کمي درباره آپارات
آپارات در بهمن 1389 به کاربران ايراني معرفي شد. آقاي محمدجواد شکوري مقدم، مدير سرويس آپارات، دليل ارائه اين سرويس به کاربران ايراني را حجم زياد درخواست هاي کاربران درزمينه ارائه سرويس اشتراک گذاري ويدئو عنوان کرده  است. پس از گذشت يک سال از عرضه سرويس آپارات، در بهمن1390 نسخه اندرويد اين سرويس نيز دراختيار کاربران قرار گرفت. پس از آن و در دي1391، تعداد بازديد روزانه ويدئوهاي آپارات از مرز يک ميليون گذر کرد. در ارديبهشت1393 نيز با ايجاد حساب کاربري رياست جمهوري اسلامي ايران در آپارات، نخستين کانال رسمي در اين سرويس معرفي شد. در آبان همان سال، تعداد بازديد روزانه ويدئوهاي آپارات از مرز چهارميليون بازديد عبور و رکوردي جديد براي اين سرويس ثبت کرد. پس ازآن و در آذر، سرويس آپارات کودک براي استفاده کودکان راه اندازي شد و در بهمن نيز، سرويس فيليمو براي تماشاي فيلم ها و سريال هاي ايراني و غيرايراني دراختيار کاربران قرار گرفت. در سال 1394، آپاراتي ها با ارائه امکان «زيرنويس»، «پخش زنده برنامه هاي تلويزيوني» و برگزاري «دوره دوم مسابقات اعجوبه ها»، فعاليت و رشد خود در فضاي وب ايران را ادامه دادند.

موردسخيف«ژلوفن»
حالا برسيم به مورد عجيب «ژلوفن». در نظر بگيريد دختري جوان با موهاي چتري و آرايش غيرمعمول درحالي که آدامس مي جَوَد، در خيابان راه بيفتد و از خلق الله سوالاتي عجيب بپرسد؛ سوالات و سوژه هايي که مشخص است از اندک مغز و عقبه تحقيقاتي برخوردار نيست و آن قدر دستمالي شده و تکراري است که مخاطب مي ماند دقيقا دغدغه سازندگان اين ويدئو چه بوده است. اين سوال که آيا از ادامه تحصيل در ايران راضي هستيد؟ يا صرفا حواشي دم دستي و استفاده ابزاري از خانم گزارشگر؟ البته شايد بگوييد اين دست از سوالات زرد و سطحي خودش نوعي ژانر و فرم برنامه سازي خياباني است که در دنيا مرسوم است. بسياري از نمونه هاي خارجي اين نوع از برنامه سازي در اينستاگرام موجود است. اتفاقا در اغلب موارد، نوع و فضاي سوالات آن نمونه هاي خارجي هم به طور مستقيم يا غيرمستقيم به مسائل جنسي مربوط است.

حالا در کشور خودمان نمونه هايي مثل «ژلوفن» پديدار شده اند که مي خواهند همان راه را با شيوه اي به مراتب غيرحرفه اي تر پيش ببرند. در بين چند ويدئو توليدشده با اين عنوان، از يکي از آن ها بيش از بقيه انتقاد شده است. خانم گزارشگر به سراغ کودکان مي رود و از آن ها سوالي عجيب و غيرمعمول مي کند. سوال اين است: «مي دانيد چطور به وجود آمده ايد؟»؛ يعني قرار است خردسالِ از همه جا بي خبر که سرش به بازي و تفريحش گرم است، ناگهان درگير مسأله اي به اين مهمي و پيچيدگي شود. لابد قرار است سوال خانم گزارشگر اين مسأله بزرگ را برايش حل کند! درمقابل، برخي دليل ساخت اين ويدئو عجيب را از روي ناداني رسانه اي سازندگان دانسته اند و برخي شهوت ديده شدن را. البته بودند کساني که چنين اتفاقاتي را اقدامي در مسير موضوع بحث برانگيز 2030 تحليل کردند.

نظارت براي حمايت ازحرفه اي ها
فضاي مجازي به طورطبيعي خوب است؟ قطعا! انتشار ويدئو کاربران در فضاي مجازي لازم است؟ بدون شک! وجود سايت هايي مثل آپارات نياز است؟ حتما! پس مشکلاتي مثل «ژلوفن» را چه کنيم؟ گسترش و سهولت استفاده از فضاي مجازي باعث بروز استعدادهاي جديدي در اين عرصه شده است؛ يعني فضاي مجازي کمک کرده بسياري از جوانان بستري براي ارائه استعدادهايشان داشته باشند. اتفاقا مجموعه هايي مثل آپارات کمکي جدي دراين زمينه کرده اند. آيا قرار است هر فردي به صرف عبور از فيلتري ساده، بتواند هرچه خواست توليد و سپس منتشر کند؟ بعضا مي بينيم فيلم سازي براي ساخت فيلم خود، با چندين مميزي و اصلاحات روبه رو مي شود. آن وقت کساني که حتي عقبه رسانه اي مشخصي ندارند، بتوانند با استفاده از اينترنت محصولاتي با کمترين کيفيت فني و نازل ترين سطح محتوايي منتشر کنند؟ آيا اين اتفاق بزرگ ترين ظلم به سازندگان محصولات و ويدئوهاي باکيفيت نيست؟

راستي شعور مخاطب چه مي شود؟ آن را در نظر نمي گيريم؟ اينکه فردي با ظاهري احتمالا عمدا اغراق شده و در حال جويدن آدامس در خيابان سوالاتي سخيف کند، احترام به مخاطب است؟ طبيعي است آدم ها و گروه هاي مختلفي وجود دارند که دلشان مي خواهد براي ديده شدن ساختارشکني کنند. دراين بين، سامانه آپارات و مجموعه هاي فرهنگي تخصصي بايد وظيفه خودشان را درست انجام دهند. البته نظارت بر اين حجم از محتوا آسان نيست؛ اما همه ما محکوم به تحمل اين سختي هستيم. آپارات بايد بر محتواي منتشرشده بيشتر نظارت کند. قبلا هم مواردي شبيه به ويدئو اخير بوده که اعتراض هاي زيادي به دنبال داشته است. در لحظه نگارش اين گزارش، به نظر مي رسد صفحه کم بازديد «ژلوفن» بسته شده است و هيچ بعيد نيست باتوجه به اعتراض ها، ويدئو مذکور از آپارات هم حذف شود؛ اما اين فقط اقدامي موقت است. همان طورکه گفته شد، بايد با نظارت دقيق و معقول از انتشار چنين محتواي نازلي در فضاي رسمي مجازي جلوگيري کرد. نظارت به معناي ايجاد محدوديت هاي سليقه اي براي برنامه سازان و فعالان فضاي مجازي نيست؛ بلکه به معناي حمايت از فعالان حرفه اي فضاي مجازي و احترام به حقوق و شعور مخاطبان ايراني است.


ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد

برای درمان پارکینسون روش های مختلفی از جمله فیزیوتراپی، کاردرمانی، طب سنتی و دارو درمانی وجود دارد. برای کنترل علائم بیماری پارکینسون از داروی پارکینسون خارجی و ایرانی می توان استفاده کرد. با توجه به اهمیت استفاده از دارو برای درمان و کنترل علائم پارکینسون، در این مقاله از مجله پذیرش 24 به معرفی لیست انواع داروی پارکینسون و راهنمای خرید قرص مادوپار می پردازیم؛ همراه ما باشید.

به مشورت پزشک احتیاج دارید؟

همین الان در واتساپ از متخصص مغز و اعصاب مشاوره بگیرید

دریافت نوبت مشاوره مغز و اعصاب

روش های درمان پارکینسون

در حال حاضر برای بیماری پارکینسون درمان قطعی وجود ندارد، اما راه های متعددی برای کنترل علائم آن وجود دارد.  بسته به علائم خاص و نحوه عملکرد برخی درمان ها، روش های درمانی نیز می توانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشند. داروها راه اصلی برای درمان این بیماری هستند که در میان این داروها، قرص مادوپار به عنوان جدیدترین داروی پارکینسون شناخته شده است.

یک گزینه درمانی ثانویه، جراحی برای کاشت دستگاهی است که جریان الکتریکی خفیفی را به بخشی از مغز شما می رساند (این روش به عنوان تحریک عمیق مغزی شناخته می شود).  همچنین برخی از روش های درمانی مانند درمان های مبتنی بر سلول های بنیادی وجود دارد، اما در دسترس بودن آنها اغلب متفاوت است و بسیاری از آنها برای افراد مبتلا به بیماری پارکینسون روش درمانی مناسبی نیستند.

چه داروهایی برای درمان پارکینسون وجود دارد؟

اگر به پارکینسون مبتلا هستید یا در خانواده خود فرد مبتلا به این بیماری را دارید، ممکن است برای شما هم این سوال پیش بیاید که ” داروهای پارکینسون چیست؟” در پاسخ به این سوال می توان گفت، به طور کلی درمان های دارویی برای بیماری پارکینسون به دو دسته تقسیم می شوند:

  • درمان مستقیم بیماری پارکینسون
  • درمان های مربوط به علائم بیماری پارکینسون

درمان های مستقیم خود پارکینسون را هدف قرار می دهد و درمان های علامتی فقط اثرات خاصی از بیماری را کنترل می کند. یکی از داروهای اصلی بیماری پارکینسون قرص مادوپار است که خرید قرص مادوپار 250 خارجی دغدغه این افراد است. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد عوارض این دارو یا شیوه مصرف آن، می توانید از طریق مشاوره تلفنی دارویی سایت پذیرش 24 با بهترین دکتر مغز و اعصاب مشورت نمایید.

داروها

استفاده از داروهای پارکینسون به منظور بهبود عملکرد دوپامین در مغز است، زیرا در بیماری پارکینسون بخشی از نورون های مغز که وظیفه تولید دوپامین را دارند، آسیب می بینند. قرص مادوپار 250 از جمله داروهای موثر در کنترل علائم پارکینسون است. در واقع مصرف داروهای حاوی دوپامین مانند قرص مادوپار می توانند سطوح موجود دوپامین را در مغز را افزایش دهند.

قرص مادوپار 250 محصول کشور سوئیس است، این دارو از ترکیب دو داروی لوودوپا و بنسرازید ساخته شده و همیشه در کنترل علائم پارکینسون موثر است. اگر این قرص برای پارکینسون اثربخشی نداشته باشد، معمولاً نشانه دیگری از پارکینسونیسم به جای بیماری پارکینسون است. اگرچه مادوپار به عنوان بهترین قرص پارکینسون است اما استفاده طولانی مدت از آن در نهایت منجر به عوارض جانبی می شود که باعث کاهش اثربخشی این قرص خواهد شد. قرص مادوپار معمولا به عنوان اثر بخش ترین داروی پارکینسون در ایران شناخته می شود، در کنار این قرص داروهای دیگری نیز برای کاهش علام تجویز می شوند. سایر داروی پارکینسون در جدول زیر آورده شده است.

داروی پارکینسون خارجی اثربخشی دارو
دپرنیل کاهش سرعت تخریب سلول های مغزی دوپامینرژیک که مسئول تولید دوپامین در مغز هستند.
آگونیست دوپامین کنترل علائم اولیه بیماری پارکینسون
سلژین کمک به کنترل میزان ترشح دوپامین در مغز
مهارکننده COMT افزایش سطح دوپامین در بدن
آمانتادین داروی ضد ویروس برای کاهش علائمی مانند سفت شدن عضلات و لرزش بدن
تیروزین هیدروکسیلاز تسریع جذب و اثربخشی داروی لوودوپا و مادوپار
آنتی کولینرژیک حاوی استیل کولین، موثر در درمان لرزش و سفتی عضلات
لوودوپا تسکین علائم بیماری پارکینسون

اگر در رابطه با تداخل دارویی یا شیوه مصرف هر یک از داروهای فوق سوال دارید، می توانید از طریق پذیرش 24 با دکتر مغز و اعصاب آنلاین ارتباط برقرار کنید.

نوشته های مشابه

  • داروهای پارکینسون؛ معرفی و نکات مصرف

    1401-05-12

  • رژیم غذایی بیماران پارکینسون چگونه باشد؟ غذاهای مفید برای پارکینسون

    1401-05-04

سایر روش  های درمان پارکینسون

روش دارو درمانی برای بیماران مبتلا به پارکینسون با هدف کنترل علائم این بیماری است. اما برای درمان مقطعی بیماری پارکینسون می توان از روش های دیگری نیز استفاده کرد. اگرچه این روش ها به طور گسترده در دسترس نیستند، اما در درمان این بیماری بسیار تاثیر گذارند. برخی از این رویکردهای درمانی عبارتند از:

  • پیوند سلول های بنیادی (در این روش یک سری نورن های مصرف کننده دوپامین به منظور کنترل نورن های آسیب دیده به مغز شما اضافه می شود.)
  • درمان های ترمیم کننده نورون ( ترمیم نورون های آسیب دیده)
  • زن درمانی و درمان های هدفمند ژنی

عوارض مصرف قرص پارکینسون

رایج ترین و موثرترین درمان برای بیماری پارکینسون خرید قرص مادوپار است. در حالی که این دارو تا حد زیادی در درمان پاکینسون موثر است اما باید در مصرف آن احتیاط کرد. قرص مادوپار اغلب با سایر داروها ترکیب می شود تا بدن شما را از پردازش آن قبل از ورود به مغز جلوگیری کند. استفاده از قرص مادوپار به همراه سایر داروها به جلوگیری از سایر عوارض جانبی دوپامین، به ویژه حالت تهوع، استفراغ و فشار خون پایین هنگام ایستادن (افت فشار خون ارتواستاتیک) کمک می کند. با گذشت زمان، نحوه استفاده بدن از لوودوپا تغییر می کند و این دارو نیز می تواند اثربخشی خود را از دست بدهد، به همین دلیل با نظر دکتر پارکینسون، می توان دوز مصرفی این دارو را افزایش داد. سایر عوارض قرص پارکینسون به شرح زیر است:

  • اختلال نعوظ و جنسی
  • خستگی یا خواب آلودگی
  • یبوست
  • مشکلات خواب
  • افسردگی
  • زوال عقل
  • اضطراب
  • توهم و سایر علائم روان پریشی

راهنمای خرید قرص مادوپار 250 خارجی

قرص مادوپار به عنوان داروی اصلی برای درمان پارکینسون است. قیمت داروی پارکینسون نیز در بازار نوسان دارد و ممکن است برای خرید داروی مادوپار خارجی با مشکل مواجه شوید. با توجه به وارداتی بودن این دارو، برای خرید قرص مادوپار از طریق فروشگاه های معتبر اقدام کنید.

اگرچه درمان دائمی برای بیماری پارکینسون تا کنون به اثبات نرسیده اما برای درمان قطعی پارکینسون دکتر یار احمدی از روش های جدید و دارو درمانی استفاده می کند. شما می توانید از طریق پذیرش24 با دکتر یاراحمدی متخصص مغز و اعصاب در ارتباط باشید.

سوالات متداول داروهای پارکینسون

آیا بیماری پارکینسون درمان قطعی دارد؟

خیر، بیماری پارکینسون درمان قطعی ندارد. با این حال بسیاری از درمان ها برای کنترل علائم این بیماری بسیار موثر هستند. همچنین ممکن است از پیشرفت علائم این بیماری جلوگیری کند.

بهترین قرص برای درمان پارکینسون کدام است؟

درحال حاضر قرص مادوپار 250 خارجی به عنوان بهترین داروی پارکینسون شناخته شده است.

آیا قرص مادوپار دارای عوارض است؟

قرص مادوپار در درمان بیماری پارکینسون بسیار موثر است اما باید تحت نظر پزشک مصرف شود زیرا در صورت مصرف بدون نسخه این دارو ممکن است عوارضی از جمله مشکلات خواب و افسردگی به وجود می آید.

3/5

(6 نظر)

نوبت حضوری پزشک

متخصص مغز و اعصاب را آنلاین رزرو کنید

دریافت نوبت دکتر مغز و اعصاب