خودرو

مقایسه و بررسی انواع هیوندای النترا | راهنمای خرید

معرفی اولیه

هیوندا یکی از شرکت های خودروسازی است که پیشینه بلندی در بازار خودرو ایران دارد. از سال ها پیش شاهد حضور مدل های مختلف این کمپانی نظیر سوناتا، آوانته، ورنا و… در خیابان های ایران بوده ایم و هر چه می گذرد این حضور پر رنگ تر می شود. یکی از با سابقه ترین مدل های این کمپانی در ایران، النترا است. نام این خودرو از سال ها پیش به گوش مردم می رسید و در آن زمان یک خودرو لوکس که از استانداردهای آن زمان بالاتر بود، به حساب می آمد. پس از آنکه اولین نسل های این خودرو وارد ایران شدند، به مدت چند سال النترا در ایران حضور نداشت تا این که پس از سال 2011 طراحی این خودرو کاملا تغییر کرد و پس از آن شاهد ورود مجدد این خودرو به ایران بودیم. مدل 2014 و 2015 این خودرو که به نوعی فیس لیفت مدل 2011 به حساب می آید، در حالی که بسیار جادار و مناسب خانواده است، ظاهری اسپورت و جوان پسندانه دارد و به همین دلیل، از محبوبیت زیادی در میان مردم برخوردار است و طیف وسیعی از خریداران را به خود جذب می کند. طراحی زیبا و شیک، پیشرانه مناسب و امکانات قابل قبول از عوامل محبوبیت بالای این خودرو هستند. با اینکه 4 سال از تولید این خودرو می گذرد و نسل جدید آن هم وارد ایران شده، باز هم خریداران زیادی هستند که با توجه به ویژگی های این خودرو که در بالا نام بردیم، در پی خرید مدل دست دوم آن هستند. هیوندا النترا 2014 و 2015 در 4 تریم تولید می شود که در ادامه به بررسی جزئی هر یک می پردازیم:

مدل SE

این خودرو از پیشرانه 1.8 لیتری 4 سیلندر خطی با قدرت 145 اسب بخار و گشتاور 176 نیوتون متر بهره می برد. این نیرو از طریق یک جعبه دنده 6 سرعته دستی به چرخ های جلو منتقل می شود. البته جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک هم قابل سفارش است که به عنوان یک آپشن برای این خودرو در نظر گرفته شده است. میانگین مصرف سوخت ترکیبی این مدل 8.4 لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده و ظرفیت باک آن 50 لیتر است. برخی از امکانات پایه این خودرو عبارتند از: رینگ های 15
اینچی آلومینیومی، آینه بغل های تاشونده برقی، سیستم تهویه مطبوع دستی، تودوزی پارچه ای، سیستم ورود به خودرو بدون کلید (Keyless)، 2 خروجی برق 12 ولت، کروز کنترل، تنظیم صندلی راننده در 6 جهت، تنظیم صندلی سرنشین جلو در چهار جهت، صفحه نمایش لمسی و سیستم صوتی با 6 بلندگو. امکانات زیادی هم به صورت آپشن برای این مدل در نظر گرفته شده که در ادامه آن ها را ذکر می کنیم: رینگ های 16 اینچی آلومینیومی، استارت موتور از راه دور، گرم کن صندلی های جلو، فرش کف پوش جلو و عقب، پوشش پارچه داخل درب ها، کنترل های سیستم صوتی برروی غربیلک فرمان، اتصال بی سیم تلفن همراه، آمپلیفایر، چراغ های جلو اتوماتیک، چراغ مه شکن جلو و دوربین پارک عقب. 

مدل Limited

این مدل نیز از پیشرانه 1.8 لیتری 4 سیلندر خطی با توان 145 اسب بخار و گشتاور 176 نیوتون متر بهره می برد. تفاوت این مدل با مدل SE، جعبه دنده 6 سرعته خودکار است که به صورت پایه برای این مدل در نظر گرفته شده است. این خودرو با میانگین مصرف سوخت ترکیبی 8.4 لیتر و باک 50 لیتر، تفاوتی در عملکرد با مدل SE ندارد. عمده تفاوت این دو مدل در امکانات پایه و آپشن های آن هاست که مدل Limited را می توان نسخه کامل تر SE دانست. امکانات پایه: رینگ های 17 اینچی آلومینیومی، آینه بغل تاشونده برقی مجهز به چراغ راهنما، سیستم تهویه مطبوع دستی، سیستم ورود به خودرو بدون کلید (Keyless)، 2 خروجی برق 12 ولت، کروز کنترل، تنظیم صندلی راننده در 8 جهت، گرم  کن صندلی های عقب و جلو، سرد کن صندلی های جلو، صندلی جلو و عقب چرمی، تنظیم صندلی سرنشین در 4 جهت، فرش کف پوش جلو و عقب، پوشش چرمی داخل درب ها، کنترل های سیستم صوتی برروی غربیلک فرمان، اتصال بی سیم تلفن همراه، سیستم صوتی با 6 اسپیکر، چراغ های جلو اتوماتیک، چراغ های مه شکن جلو و دوربین پارک عقب. آپشن ها: اسپویلر (بال برروی صندوق عقب)، سیستم تهویه دو فضایی جلو، نویگیشن و رهیاب با کنترل صوتی، سانروف، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، آمپلیفایر 360 وات و 6 اسپیکر پیشرفته.

مدل Base

این مدل با پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر خطی با قدرت 173 اسب بخار و گشتاور 208 نیوتون متر عرضه می شود که این نیرو توسط جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل می شود. میانگین مصرف سوخت ترکیبی این خودرو 8.7 لیتر در هر صد کیلومتر و ظرفیت باک آن 50 لیتر است. امکانات پایه این مدل عبارتند از: رینگ های 17 اینچی آلومینیومی، اسپویلر، آینه بغل تاشونده برقی مجهز به چراغ راهنما، سیستم تهویه مطبوع دستی، سیستم ورود به خودرو بدون کلید (Keyless)، 2 خروجی برق 12 ولت، کروز کنترل، تودوزی پارچه ای، تنظیم صندلی راننده در 6 جهت، پوشش پارچه ای داخل درب ها، تنظیم صندلی سرنشین در 4 جهت، کنترل سیستم صوتی برروی غربیلک فرمان، صفحه نمایش لمسی، سیستم صوتی با 6 اسپیکر و چراغ مه شکن جلو. برای این خودرو آپشن های متعددی نیز در نظر گرفته شده که در ادامه آن ها را نام می بریم: سانروف، نویگیشن و رهیاب با کنترل صوتی، استارت موتور از راه دور، پوشش چرمی داخل خودرو، آمپلیفایر 360 وات، 6 اسپیکر پیشرفته، چراغ های جلو اتوماتیک و دوربین پارک عقب. 

مدل Sport

این مدل هم از پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر خطی با قدرت 173 اسب بخار و گشتاور 208 نیوتون متر خودکار بهره می برد و تفاوت آن با مدل Base، جعبه دنده 6 سرعته دستی آن است. میانگین مصرف سوخت ترکیبی این مدل نیز 8.7 لیتر و ظرفیت باک آن 50 لیتر است. از نظر امکانات رفاهی، این مدل نسخه کامل تر مدل قبل است که در ادامه هر یک از آن ها را نام می بریم: رینگ های 17 اینچی آلومینیومی، اسپویلر، آینه بغل تاشونده برقی مجهز به چراغ راهنما، سیستم تهویه مطبوع دستی،  سیستم ورود به خودرو بدون کلید (Keyless)، 2 خروجی برق 12 ولت، کروز کنترل، تودوزی پارچه ای، تنظیم صندلی راننده در 8 جهت، گرم کن صندلی های جلو، پوشش چرمی داخل درب ها، صفحه نمایش لمسی، کنترل سیستم صوتی برروی غربیلک فرمان، اتصال بی سیم تلفن همراه، سیستم صوتی با 6 بلندگو، چراغ مه شکن جلو، چراغ های جلو اتوماتیک و دوربین پارک عقب. از آنجایی که هدف از ساخت این مدل، تجربه رانندگی بهتر و اسپورت بوده، آپشن های زیادی برای این مدل در نظر گرفته نشده است. این آپشن ها عبارتند از: استارت خودرو از راه دور و آمپلیفایر.

مشخصات SE Limited Base Sport
حجم موتور (لیتر) 1.8 1.8 2 2
تعداد سیلندر 4 4 4 4
توان (اسب بخار) 145 145 173 173
گشتاور (نیوتون متر) 176 176 208 208
شتاب صفر تا صد (ثانیه) 9.4 9.4 8 8
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت) 193 193 199 199
جعبه دنده 6 سرعته دستی 6 سرعته اتوماتیک 6 سرعته اتوماتیک 6 سرعته دستی
مصرف سوخت ترکیبی (لیتر) 8.4 8.4 8.7 8.7
حجم باک (لیتر) 50 50 50 50

تجربه کارشناسی:

یک هیوندای النترا کارشناسی شده مدل 2015 کاملا سالم و بدون مشکل از دید کارشناس :

یک هیوندای النترا کارشناسی شده مدل 2014 با اینکه به نظر خودرو سالم و بدون اشکال به نظر میرسید ولی با نظریات کارشناسی به نتیجه ی دیگری در مبحث بدنه رسیدیم:

عملکرد فنی 

همانطور که در بررسی فوق دیدیم، این خودرو با دو پیشرانه 1.8 و 2 لیتری عرضه می شود. پیشرانه 1.8 لیتری که توانی معادل 145 اسب بخار و گشتاور 176 نیوتون متر تولید می کند، در مدل های SE و Limited به کار رفته است. شتاب صفر تا صد کیلومتر بر ساعت مدل های با این پیشرانه، 9.4 ثانیه و حداکثر سرعت آن، 193 کیلومتر بر ساعت است که البته آمار خوبی برای چنین خودرویی به حساب نمی آید. پیشرانه 2 لیتری با توان 173 اسب بخار و شگتاور 208 نیوتون متر در مدل های Base و Sport دیده می شود. در مدل های با این موتور وضع کمی بهتر است و شتاب صفر تا صد کیلومتر بر ساعت آن ها، 8 ثانیه و حداکثر سرعت آن ها 199 کیلومتر بر ساعت اعلام شده است که اعداد قابل قبولی هستند. به طور کلی از النترا نمی توان توقع شتاب چشم گیر داشت و البته هدف ساخت آن هم شتاب بالا نبوده است. سیستم تعلیق این خودرو قابل قبول است و سواری نسبتا نرمی را در آن تجربه می کنید. البته اگر بخواهیم النترا را با سوناتا مقایسه کنیم، سواری سوناتا کمی بهتر و نرم تر است و النترا حس اسپورت بیشتری را القا می کند.

طراحی ظاهری

اگر نگاهی به خودروهایی که توسط شرکت هیوندای تولید شده اند بندازیم، متوجه طراحی خوب و با دقت آن ها می شویم. خودروهایی نظیر سوناتا، آزرا، النترا، سانتافه و… همواره نماد زیبایی و تجمل در میان خودروهای هم رده خود بوده اند. در این نسل از النترا هم که از سال 2011 تولید آن شروع شد، شاهد ظاهری اسپورت و شیک با خطوط و برجستگی های زیبا در بیرون؛ 

و طراحی حساب شده و زیبا در داخل آن هستیم. مدل 2014 و 2015 که فیس لیفت این نسل هستند، با چراغ های جدید و طراحی جدید رینگ ها، زیبایی و شکوه به مراتب بیشتری هم دارا هستند. در داخل خودرو، ترکیب رنگ مشکی و نقره ای و شکل فانتزی دریچه های هوا و داشبرد، از نکات خاص و جالب توجه این خودرو هستند. در بیرون خودرو هم، رینگ های آلومینومی بزرگ و چراغ های جلو و عقب بزرگ و کشیده به آن زیبایی منحصر به فردی بخشیده اند.

نتیجه گیری

سال هاست که النترا به عنوان یک خودرو وارداتی و نسبتا لوکس در بازار خودرو ایران حضور دارد و با عرضه مدل های جدیدتر آن، محبوبیتش هم روز به روز بیشتر می شود. این خودرو رقبای سرسختی همچون تویوتا کرولا و میتسوبیشی لنسر دارد و با این حال از مقبولیت خوبی در ایران برخوردار است. به لطف خدمات پس از فروش مناسب و پشتیبانی خوب این شرکت، خریداران دغدغه تهیه لوازم یدکی خودروهای هیوندا را ندارند و همین عامل باعث می شود که بازار خودروهای دست دوم این برند، همواره داغ و افت قیمت آن ها هم به نسبت دیگر برندها، کمتر باشد. در نهایت النترا را می توان خودرویی زیبا با امکانات رفاهی بسیار دانست که شتاب و سرعت چندان خوبی ندارد. 

قیمت

در حال حاضر قیمت ثابت و یکسانی برای خودرو در بازار ایران وجود ندارد و این مشکل برای خودروهای وارد شده به کشور جدی تر است و باعث گمراهی خریداران می شود. ما به شما سیستم قیمت روز خودروی اتکس را پیشنهاد می کنیم. در این سیستم هوشمند تنها کافیست که برند، مدل و سال تولید خودرو مورد نظر خود را چه در انواع نو و چه در انواع کار کرده انتخاب کنید تا خروجی سیستم برای شما در 3 حد قیمت بالا، متوسط و پایین بر روی نمودار نمایش داده شود. لازم به ذکر است که این سیستم هوشمند به صورت کاملا هوشمند و منطبق بر شرایط روز بازار بوده و تمامی تغییر و تحولات بازار در آن اعمال می شود و شما می توانید به راحتی پس از دریافت اطلاعات قیمت، در صورت تمایل از خدمات کارشناسی برای خودرو انتخاب شده نیز بهره مند شوید.

قیمت هیوندا النترا 2014

قیمت هیوندا النترا 2015

کارشناسی

همانطور که در بالا گفته شد، بازار دست دوم این خودرو وضعیت مناسبی دارد و خریداران زیادی به دنبال مدل کار کرده آن هستند. اما این به آن معناست که ممکن است برخی فروشنده ها هم به دلیل فروش بهتر خودرو کمی با خریدار درباره وضعیت خودرو صادق نباشند و خریدار با خرید این خودرو، متضرر شود. در این هنگام است که هنر کارشناسی خودرو، راهی مطمئن برای خرید خودرو کارکرده بوده و همراهی یک کارشناس خبره، ریسک ضرر و زیان های احتمالی را به طور کامل از بین می برد. تیم کارشناسی خودرو اتکس، متشکل از افرادی خبره، کارکشته و مجهز به دستگاه های روز سنجش و کارشناسی، خرید خودرو کارکرده را برای شما خریداران محترم به کاری راحت و لذت بخش تبدیل می کنند و خیال شما را از بابت کارشناسی خودرو و اطمینان از وضعیت خودرو راحت می کنند. در این راستا، تنها کافیست شما عزیزان فرم اینترنتی درخواست کارشناس حضوری هیوندا النترا در محل را پر کرده و در صورتی که با پر کردن فرم های اینترنتی و فرآیند پرداخت آنلاین مشکل دارید، می توانید با شماره 28428466-021 و داخلی شماره 1 تماس حاصل فرمایید. 

لوگوی دیجیاتو

دیجیاتو

آخرین کلمات کلیدی جستجو شده

  • a14
  • OpenAI
  • سبزلرن
  • نوکیا
  • s
  • a03

بیشترین کلمات کلیدی جستجو شده

  • apple8
  • بلومبرگ
  • اپل
  • آیفون
  • موبایل
  • اینستاگرام
  • ویندوز
  • مین
  • متاورس
  • s
  • هوآوی
  • oneplus
  • تست
  • ترسناک
  • OpenAI
  • فولد
  • گوگل
  • تیم کوک