سبک زندگی

طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

دسر شب یلدا لیوانی یکی از انواع دسر های مناسب شب یلدا می باشد که ظاهر آن بینظیر است. اگر دسر شب یلدا لیوانی آماده کنید، می توانید پذیرایی راحت تری را در شب یلدا انجام دهید زیرا هر کس می تواند یکی از این لیوان ها را انتخاب کرده و دسر خود را سرو کند. همراه ما شوید با طرز تهیه دسر شب یلدا لیوانی!

طرز تهیه دسر لیوانی شب یلدا

می توان هر دسر لیوانی دلخواه را برای شب یلدا آماده کرد اما دسری که بیشتر مناسب شب یلدا باشد را در ادامه ارائه می دهیم. می توانید طرز تهیه ژله هندوانه را که پیش از این در مینویسم منتشر کرده ایم، بخوانید.

مواد لازم برای دسر لیوانی شب یلدا

مطالب مرتبط : مدل کیک و مینی کیک برای شب یلدا

مدل تزیین انار دون شده

دستور تهیه دسر شب یلدا لیوانی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت.

  1. آماده کردن ژله سبز

    پودر ژله سبز را در کاسه ای می ریزیم.

  2. ریختن آب جوش

    2 لیوان آب جوش را به ژله سبز اضافه کرده و برای اینکه لایه سبز رنگ دسر شب یلدا لیوانی شفاف شود این ظرف را روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار می دهیم و هم می زنیم.

  3. اضافه کردن آب سرد

    حال 2 لیوان آب سرد را به ژله سبز اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

  4. تهیه دسر شب یلدا لیوانی

    لیوان های دلخواه را برای دسر شب یلدا لیوانی انتخاب می کنیم.

  5. ریختن لایه سبز رنگ

    لایه سبز رنگ را در لیوان می ریزیم و لیوان ها را درون یخچال می گذاریم.

  6. آماده کردن ژله آلوئه ورا

    در این مرحله از طرز تهیه دسر شب یلدا لیوانی، پودر ژله آلوئه ورا را در کاسه ای می ریزیم.

  7. اضافه کردن آب جوش

    2 لیوان آب جوش را درون پودر ژله آلوئه ورا می ریزیم و روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار می دهیم تا مایع شفاف شود.

  8. ریختن شیر

    حال شیر را به ژله آلوئه ورا اضافه کرده و هم می زنیم تا لایه میانی دسر شب یلدا لیوانی آماده شده و مایع یکدستی حاصل شود.

  9. اضافه کردن لایه سفید به دسر لیوانی شب یلدا

    دسر ها را از یخچال خارج کرده و این مواد فوق را روی دسر شب یلدا لیوانی می ریزیم و سپس در یخچال می گذاریم.

  10. آماده کردن ژله قرمز

    پودر ژله انار را در کاسه ای دیگر می ریزیم.

  11. افزودن آب جوش

    2 لیوان آبجوش را به پودر ژله قرمز اضافه می کنیم و هم می زنیم و روی حرارت غیر مستقیم کتری می گذاریم تا مایعی شفاف حاصل شود.

  12. ریختن آب سرد

    حال 2 لیوان دیگر آب سرد را به ژله قرمز اضافه کرده و هم می زنیم تا مایع یکدستی حاصل شود.

  13. ریختن شکلات چیپسی

    شکلات چیپسی را درون ژله قرمز رنگ می ریزیم و هم می زنیم.

  14. افزودن لایه قرمز به دسر شب یلدا

    حال لایه قرمز رنگ را نیز روی مواد قبلی دسر شب یلدا لیوانی می ریزیم و مجددا در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد و آماده شود.

راز خوشمزه شدن دسر شب یلدا لیوانی

  • می توانید برای ژله قرمز از هر رنگ دلخواهی استفاده کنید.
  • ژله سبز رنگ که برای دسر شب یلدا لیوانی استفاده می شود، دلخواه است.
  • دسر لیوانی شب یلدا را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.
  • برای اینکه دسر شب یلدا لیوانی ظاهر زیباتری داشته باشد، از لیوان پایه دار برای تهیه دسر استفاده کنید.
  • زمان لازم برای سفت شدن ژله شب یلدا لیوانی تقریبا 4 ساعت است.

پیشنهاد می شود بخوانید : دستور تهیه کوکی تابه ای یلدایی

روش آماده کردن دسر شب یلدا با نشاسته و انار

مگ تک

دستور تهیه دسر مجلسی تری تیست یا سه مزه

تری تیست یا دسر سه طعم از سه لایه تشکیل شده که هر کدوم مزه و طعم متفاوتی دارن. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این دسر مجلسی را خواهید دید.

پیشنهاد می کنم این دسر خوشگل و خوشمزه را حتما درست کنین بخصوص در شب یلدا .

 

مواد لازم برای تهیه دسر تری تیست :

شیر سرد 500 سی سی

نشاسته ذرت یک و نیم قاشق سوپ خوری
آرد یک قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 4 قاشق سوپ خوری
وانیل 1/4 قاشق مربا خوری
پودر ژلاتین 1/5 قاشق مرباخوری
بیسکویت پتی بور کاکائویی 1 بسته
آب جوش 300 سی سی
پودر ژله (با طمع مورد نظر که من با طعم انار درست کردم)

 

دسر تری تیست برش داده شده با دو لایه ژله

 

روش تهیه تری تیست :

ابتدا پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و کامل هم می زنیم تا اثری از پودر ژله نمونه.

بعد داخل قالب ناودانی می ریزیم. قالب رو داخل یخچال میذاریم تا ببنده. این لایه بالایی تری تیست ما هست.
بعد آرد، شیر ، نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین و شکر را روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه.
حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه می کنیم.
اجازه می دیم مواد از دما بیفته. بعد نصفش رو روی ژله می ریزیم.

یک ردیف پتی بور کاکائویی می چینیم و دوباره نصف دیگر مواد را روی اون می ریزیم و به یخچال منتقل می کنیم.

اجازه میدیم دسر تری تیست به مدت یک روز در یخچال بمونه بعد با چاقو دور تا دور دسر رو جدا کرده و داخل آب گرم می ذاریم تا راحت بیرون بیاد.

نوش جان

 

* نکته : مواد رو طوری آماده کنید که بمحض بستن ژله مواد رویه رو بریزید و ژله خیلی تو یخچال نمونه .

 

طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

 

 

منبع:سوران