سبک زندگی

طرز تهیه شکلات بیسکویتی لایه ای یا شکلات ابرو بادی شیرینی مناسب عید نوروز

شیرینی یاقوتی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب است. این شیرینی خوشمزه بافتی پودری شکل و طعمی نزدیک به نان برنجی دارد. حتما این شیرینی را بپزید و از طعم و بافت بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی یاقوتی 

آرد برنج50 گرمآرد سفید150 گرمنشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری سر پرزرده تخم مرغ1 عددکره125 گرمپودر قند60 گرمپودر هل1 قاشق چایخوریتخم خرفه یا پودر پسته یا شکلات برای تزیینبه میزان لازمآماده سازی:75 دقیقهزمان پخت:15 دقیقهمجموع زمان پخت:90 دقیقه

طرز تهیه شیرینی یاقوتی

  • ابتدا کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده را با پودر قند به وسیله همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و سبک شود.
  • زرده تخم مرغ و پودر هل را اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید.
  • سپس آرد برنج، آرد سفید و نشاسته ذرت را الک کرده و به مواد اضافه کنید.
  • با دور کند همزن در حد یک دست شدن هم بزنید.
  • خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
  • بعد از این مدت، خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا بین دو نایلون با وردنه باز کنید.
  • سپس قالب دلخواه بزنید و روی آن تخم خرفه یا پودر پسته بریزید.
  • شیرینی ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید.
  • سینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت پایین به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
  • نکته : دمای فر باید پایین باشد تا شیرینی تغییر رنگ ندهد.زمانی که زیر شیرینی کمی طلایی شد، پخت آن کافی است.سینی شیرینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس از کاغذ روغنی جدا کنید.اگر به شیرینی داغ دست بزنید خرد می شود.این شیرینی را می توانید با شکلات بن ماری شده تزیین کنید.بخوانید

    طرز تهیه نان برنجی قزوینی  نکته بسیار مهم در طرز تهیه نان برنجی قزوینی انتخاب …بخوانید

    طرز تهیه نان برنجی یا شیرینی برنجی نایینی برای عید نوروز   نان برنجی نایینی شیرینی …منبع:cheeeff.yas@برنجک که به برنج پفی یا سریل نیز معروف است به همراه گندمک و شاه دانه گزینه مناسبی برای میان وعده و تنقلات شب یلدا است. برنجک در مقایسه با گندمک ارزش تغذیه ای بالایی ندارد، اما در نوع خود آنقدرها هم بی ارزش نیست. برنجک تا حدودی شبیه گندمک تهیه می شود، اما در نوع صنعتی از ترکیب دو آرد برنج و بلغور ذرت به همراه روغن نباتی، پودر پنیر و نمک تهیه می شود.طرز تهیه برنجک , برنج پفی , سریل

    طرز تهیه برنجک در خانه برای شب یلدا

    برنج مورد استفاده برای تهیه برنجک بو داده کاملا سلیقه ای و ذائقه ای می باشد و تاثیر چندانی در روند تهیه آن ندارد. برای مثال اگر از برنج های دانه بلند برای تهیه این میان وعده استفاده نمایید محصول نهایی ظاهری کشیده و شکیل خواهد داشت. و در صورت استفاده از برنج های کوتاه قد و معطر برنجک های تپل تر و کوتاه تر با عطر و طعم بی نظیر خواهید داشت.برنج های باقی مانده از وعده های غذایی اصلی خود را نیز می توانید برای تهیه برنجک بکار ببرید و در واقع راه حل مناسبی برای مصرف این قبیل برنج های باقی مانده در یخچال است.
    گرچه برنجک به دلیل جذب روغن کمی پرکالری است، اما اگر روغن به کار رفته در آن مرغوب و در اثر نگهداری نامناسب، بوی ماندگی نگیرد، محصولی سهل الهضم، تا حدودی سیرکننده و برای بیماران اسهالی بسیار مناسب است و اگر از آرد بلغور ذرت در تهیه آن استفاده شده باشد، می تواند تامین کننده درصدی از ریزمغذی های بدن باشد.بخوانید
    طرز تهیه پفک هندی خوشمزه در خانهطرز تهیه پفک هندی خوشمزه در خانه

    از تنقلات مورد علاقه همه سنین بخصوص بچه ها پفک هندی است. این خوراکی ترد …لازم است بدانید براساس حجم پفکی غلات فرآوری شده، سه چهارم تا یک و نیم پیمانه برنجک یا گندمک معادل یک واحد غلات محسوب می شود.هر فرد براساس سن، جنسیت، توده بدنی و دیگر شاخص ها، روزانه بین 6 تا 11 واحد غلات نیاز دارد که چند واحد آن می تواند از طریق مصرف برنجک، گندمک، ذرت حجیم شده و برشتوک یا کورن فلکس های مخلوطی که حاوی دانه کامل غلات است، تامین شود.طرز تهیه برنجک , برنج پفی , سریل

    مواد لازم برای تهیه برنجک خانگی برای شب یلدا (5 نفر)

    برنج ایرانییک پیمانهروغن1 قاشق سوپخوریشیر1 لیواننمک ماسه اینصف قاشق سوپخوریآماده سازی:60 دقیقهزمان پخت:30 دقیقهمجموع زمان پخت:90 دقیقه

    طرز تهیه برنجک خانگی

    ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید.سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 3 ساعت در شیر خوب خیس بخورد.پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید.پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید.به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید.مدت زمان لازم برای بودادن 30 ثانیه تا یک دقیقه است.نکته : بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد.

    فیلم آموزش درست کردن برنجک خانگی 

    طرز تهیه برنج پفی 

    مواد لازم برنج پخته شده 1 پیمانهروغن سرخ کردنی به میزان لازمنمک به میزان لازمطرز تهیه برنج را مطابق معمول با میزان مناسبی آب و نمک پخته و آبکش کنید.برنج پخته شده را در آبکش به مدت 24 ساعت در مجاورت هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شوند.بخوانید

      طرز تهیه پفک نمکی خانگی پفک نمکی یکی از تنقلات مورد علاقه هر فردیه …نکته ای که در ارتباط با سرخ کردن برنجک باید بدانید این است که :بهتر است برنج ها را در اندازه کم درون توری بریزید و درون روغن سرخ کردنی (روغن کنجد مناسب ترین گزینه است) غوطه ور کنید.برنج ها بلافاصله پف خواهند کرد.همچنین به این نکته توجه داشته باشید که برنج ها نباید تغییر رنگ دهند.برنجک بو داده را به وسیله نمک و یا در صورت تمایل شکر طعم دار کنید.برنجک شور را به همراه گندمک و شاه دانه و برنجک شیرین را به همراه شیر و عسل می توانید میل نمایید.

    طرز تهیه ساوارین نوتلاطرز تهیه ساوارین نوتلا

    طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه فرانسوی 

    ساوارین یکی از شیرینی های خوشمزه فرانسوی و یک عصرونه دلچسبه. در بخش آشپزی ، طرز تهیه ساوارین نوتلا را برای دوست داران شکلات انتخاب کردیم که امیدواریم مورد پسندتون قرار بگیره. 

    مواد لازم برای تهیه ساوارین نوتلا :

    کره : 70 گرم
    آرد : 50 گرم
    پودر قند : 130 گرم
    پودر بادام : 70 گرم
    سفیده تخم مرغ : 4 عدد
    شکلات نوتلا : به مقدار لازم طرز تهیه ساوارین نوتلاطرز تهیه ساوارین نوتلا 

    طرز تهیه ساوارین نوتلا :

    برای تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره را درون ظرفی روی حرارت ملایم یا توسط ماکروفر یا به روش بن ماری ذوب کنید.پس از ذوب شدن آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آرد، پودر قند و پودر بادام را درون کاسه ای با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید.سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بنزنید تا فرم بگیرد. در نهایت کره ذوب شده خنک و مواد خشک را به آن اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.قالب ساوارین (مربع یا دایره یا بیضی) را با اسپری آرد و روغن چرب کرده و یک دوم از قالب را با مایه ساوارین پر کنید و به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه آن را بپزید.بعد از اطمینان از پخت، قالب ساوارین را روی پنجره توری قرار داده و اجازه دهید کاملا خنک شود.بعد از جداسازی ساوارین ها از قالب، شکلات نوتلا را درون قیف های یک بار مصرف بریزید و فضای میانی قالب ها را با نوتلا پر کنید و برای تزیین مقداری ترافل خوراکی روی آن بریزید. 

    ساوارین های پخته شده در قالب های مختلف 

    قالب مخصوص ساوارین اکثرا قالب های میان تهی در اشکال مختلف بیضی ، گرد، چهار گوش و .. هستند.

      طرز تهیه ساوارین نوتلا

     

    طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

    منبع:برترین ها-عارفه سادات ابن الرضا