سبک زندگی

طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال شیرینی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال

به آغاز سال جدید نزدیک می شیم و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی عید باشیم. در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش می دهیم.

کرن بری میوه ای با خواص فراوان است که از مهمترین آنها جلوگیری از مبتلا شدن  به سنگ کلیه و معالجه عفونت های کلیه است.

مواد لازم برای تهیه کوکی کرن بری و پرتقال

  • کره : 170 گرم
  • شکر : 200 گرم
  • تخم مرغ : یک عدد
  • آرد : 300 گرم
  • بیکینگ پودر : یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ سودا (جوش شیرین ) : یک چهارم قاشق چای خوری
  • کرنبری: 80 گرم
  • پوست پرتقال (رنده شده) : یک قاشق سوپ خوری
  • شکر : یک دوم پیمانه
  • پوست پرتقال اضافی (رنده شده) : تقریبا یک قاشق چای خوری

 کوکی کرن بری و پرتقال شیرینی مناسب عید نوروز 

طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال 

ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود.

سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. در کاسه دیگری مواد خشک ( آرد، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا) را ریخته و الک کنید و به باقی مواد بیفزایید.

در نهایت هم کرنبری و پوست پرتقال را به مواد اضافه کرده و از خمیر به دست آمده به اندازه های مساوی (10 گرم) برداشته و گرد کنید و با فاصله مشخص روی سینی قرار دهید.

 قبل از این که کوکی ها را درون فر قرار دهید، شکر و پوست پرتقال اضافه را با هم مخلوط کرده و به کمک نوک انگشت اشاره مقداری از این ترکیب را برداشته و روی کوکی ها بمالید.

کوکی کرنبری و پرتقال را به مدت تقریبی 10 تا 13 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند.

 

نوش جان

 

طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال شیرینی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

 

منبع:عارفه سادات ابن الرضا

 

کوکیز دو رنگ فرفره ای

طرز پخت کوکیز دو رنگ فرفره ای

 

کوکیز دو رنگ فرفره ای شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه می تونه سرو بشه و هم به خاظر ظاهر زیباش برای پذیرایی عید نوروز و مهمانی های رسمی مناسبه.

 

مواد لازم برای تهیه کوکیز دو رنگ :

آرد   225 گرم
تخم مرغ ریز 1 عدد
پودر قند  75 گرم
کره  150 گرم

 

طرز تهیه کوکیز دو رنگ :
ابتدا پودر قند و کره نرم را با همزن بزنید تا کمی سفید رنگ شود.

سپس تخم مرغ و آرد را اضافه کنید .خمیر حاصل می شود.

برای اینکه خمیر دو رنگ داشته باشید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف خمیر اضافه کنید.

خمیرها را در نایلون قرار داده و به مدت 45 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

این خمیر بسیار خوشمزه و ترد مانند کیک است.

هر قالبی که مایلید می توانید استفاده کنید.

کوکیز دو رنگ به انواع شکل ها درست می شود. یکی از آن ها رول دورنگ است که روش کار آن بدین صورت است:

خمیر سفید و قهوه ای را به اندازه تقریبی 15.15 سانتی متر کنار هم باز کنید.

سپس خمیر سفید را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و سطح آن را کمی سفیده تخم مرغ با یک قلم مو روی آن بمالید.

خمیر قهوه ای را روی آن پهن کنید.  (قطر خمیرها باید یک میلیمتر باشد)

سپس خمیر را همانطور با کاغذ روغنی رول کرده و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا شیرینیانسجام پیدا کند.

پس از این زمان از یخچال درآورید و کاغذ روغنی را از دور آن جدا کرده و با یک کارد اره ای از عرض شیرینی را به قطرهای نازک 2 میلیمتر برش دهید و در سینی فر بچینید.پپ

سینی را در فر 160 درجه سانتیگراد و به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

این شیرینی را پس از خنک شدن در ظرف دردار ودر کابینت نگهداری کنید.

 

منبع : سایت نیک صالحی